Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

[quote=boruze12,2011 12 22, 11:53]
[quote=Molė,2011 12 22, 12:01]
Esu vėlus juodas, tai actu išskalavau, tiksliau palaikiau kokį 15 min, nebetepė. Sesuo nešioja ir nesiskundžia

jau sutvarkiau smile.gif mirkiau vandenį su actu ir druska du kart po pusę valandos, žodžiu tiek kad jau po to visai švarus vanduo bėgo.. o prieš tai juodas juodas buvo.. nors veliant jis man toks nebuvo.. žodžiu miegojau jau ramiai, vis tik trys poros riešinių.. kai paskambinau tai moteriai iš kurios ėmiau vilną tai ji lyg ir pripažino kad blogai išplauta buvo..
[/quote]

Aš ar dažo ar nedažo. visus savo gaminius palaikau actiniam vandenyje g.gif
Atsakyti
Juperi, sveikinimai dideliausi 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 22, 16:46)
Juperi, sveikinimai dideliausi 4u.gif .

ACIU biggrin.gif
Atsakyti
Gimtadienis bigsmile.gif Vestuvės/krikštynos/paroda bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tortadienis Juperiuko, bet neprisipažįsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 23, 07:40)
Tortadienis Juperiuko, bet neprisipažįsta ax.gif

Bais cia yr kuom girtis... zinai kaip sako? Senelio jubiliejus- svente sveciam, bet ne paciam seneliui mirksiukas.gif

Labas rytas...
Atsakyti
Juperi, linkėjimų 4u.gif
Žinai, svarbiausia Šventę Švęsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 12 23, 08:13)
Juperi, linkėjimų 4u.gif
Žinai, svarbiausia Šventę Švęsti biggrin.gif

svenciau drinks_cheers.gif sian toks biski sublogavims...ir galva per siules braska... raudono vyno padauginau doh.gif starostj -nie radostj
Atsakyti
Aha...user posted image

Kad nesuklaidintų tema naujokų biggrin.gif
Porom, porom...
user posted image

user posted image
Čia labai norėjau siūt geltonas sagas žaliu siūlu, bet pabijojau unsure.gif Man būtų buvę gražu biggrin.gif
Atsakyti
Dzūke, o ir tu mažini nuotraukas biggrin.gif Nieko negaliama įžiūrėt tongue.gif
Juperi, prisidedu prie linkėjimų ta proga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 23, 08:48)
Bais cia yr kuom girtis... zinai kaip sako? Senelio jubiliejus- svente sveciam, bet ne paciam seneliui mirksiukas.gif

Labas rytas...

Juperiuk, dideliausi sveikinimai happybday.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif

Juperiuk,nesikuklink, metai mūsų turtas mirksiukas.gif Nors to "turto" tavo iki manęs dar tau toli tongue.gif

Dzūkele, labai gražūs tapukai thumbup.gif

Nu ir aš parodau į temą bigsmile.gif
user posted imageuser posted image

Papildyta:
Ir dar parodau, veltos anksčiau, dabar pirštukas gipse

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Juperiuk, su tortadieniu!!! happybday.gif Kad būtų 10 tortų ir 1 žvakutė biggrin.gif (mes dar prisimenam šią pasakąsmile.gif)
Iš pačio ryto tieeek tapkučių blink.gif ir kiekviena pora savaip graži wub.gif wub.gif wub.gif
Mole, tos raudonos hmmm gražuolės 4u.gif
Atsakyti