Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

kokie faini raudfoni bačiukai bigsmile.gif nor snat eglutės kabink biggrin.gif
Atsakyti
Jau raudonu koks grožis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Gražūs raudoni iš tiesų labai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 12 20, 14:36)
O kur ta mugė, Klaipėdoj?
Uch, visi darbai fainūs bigsmile.gif

doviluose, bendradarbė kviečia kartu, darbu daug ir neturiu, visko po biški
Papildyta:
kokių gražių tapkučių užderėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 12 20, 15:48)
Žydraake, gražus. tokie riauuuuudoni bigsmile.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 20, 16:15)
kokie faini raudfoni bačiukai  bigsmile.gif nor snat eglutės kabink biggrin.gif

QUOTE(Katinytis @ 2011 12 20, 18:34)
Jau raudonu koks grožis  thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 20, 18:38)
Gražūs raudoni iš tiesų labai 4u.gif .

Dėkui ax.gif
Sūnus noriai po vaidinimo (buvo nykštuks, todėl raudoni) jau tampo namie, dukrytė va kažkaip iš pradžių noriai, dabar nebe. Sunkiau jai kojytė lenda, 20 dydis, gal kiek per čiurną siauroki gavosi unsure.gif Kol šlapi lyg gerai buvo kai matavau, va išdžiuvo ir ankštoki, nežinaujau kaip ištempti, gi su lateksu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 12 20, 21:13)
Dėkui ax.gif
Sūnus noriai po vaidinimo (buvo nykštuks, todėl raudoni) jau tampo namie, dukrytė va kažkaip iš pradžių noriai, dabar nebe. Sunkiau jai kojytė lenda, 20 dydis, gal kiek per čiurną siauroki gavosi unsure.gif Kol šlapi lyg gerai buvo kai matavau, va išdžiuvo ir ankštoki, nežinaujau kaip ištempti, gi su lateksu unsure.gif

prakirpk ir padaryk uzsegima
Atsakyti
Žydraake, gražūs mažuliai. 4u.gif Ir tokie tvirti, storuliai.
Atsakyti
labuka, gal kas duos patarimą, padariau juodas riešines, o šiandien man jas grąžino nes juodina.. ar įmanoma jas sutvarkyti? pirmą kartą susidūriau su tokia vilna
Atsakyti
Pirmas blynas, nuvėliau kepuriuką, mažai nykštukei į karnavalą.
(į foną nekreipkit dėmesio, atėjo anksčiau pasiimti, tai neturėjau kada deramai spragtelt. o ir šiaip mano nuotraukos kokybe nepasižymi irnesakyk.gif )
user posted image

o čia nykštukės mamai
user posted image
Atsakyti
bulaukiux, dailus nykštukės komplektukas labai wub.gif

O kur dingo vėlėjos g.gif ?

boruze 12, nežinau ar pataisysi kažkaip. g.gif Šlepetes iš juodos vėliau, tai karštas vanduo paleido juodą spalvą ir nudažė rankas doh.gif , bet aš jas tol tryniau, ploviau, kol jau minimaliai bedažė. O paskui dar actu gerai išskalavau . Nežinau ar dažė, bet grąžint negrąžino. Su riešinėm gal sunkiau, nes jas gal mažiau kočioja ir karštu vandeniu plikina, kad perdaug nesusitrauktų g.gif Nevėlusi aš dar riešinių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 12 22, 10:47)
bulaukiux, dailus nykštukės komplektukas labai wub.gif

O kur dingo vėlėjos g.gif

boruze 12,  nežinau ar pataisysi kažkaip. g.gif  Šlepetes iš juodos vėliau, tai karštas vanduo paleido juodą spalvą ir nudažė rankas doh.gif , bet aš jas tol tryniau, ploviau, kol jau minimaliai bedažė. O paskui dar actu gerai išskalavau . Nežinau ar dažė, bet grąžint negrąžino. Su riešinėm gal sunkiau, nes jas gal mažiau kočioja ir karštu vandeniu  plikina, kad perdaug nesusitrauktų g.gif  Nevėlusi aš dar riešinių blush2.gif

Esu vėlus juodas, tai actu išskalavau, tiksliau palaikiau kokį 15 min, nebetepė. Sesuo nešioja ir nesiskundžia
Bulaukiuk thumbup.gif wub.gif komplektukas

Papildyta:
Žydraake, puikūs tavo raudonikiai bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Molė,2011 12 22, 12:01]
Esu vėlus juodas, tai actu išskalavau, tiksliau palaikiau kokį 15 min, nebetepė. Sesuo nešioja ir nesiskundžia

jau sutvarkiau smile.gif mirkiau vandenį su actu ir druska du kart po pusę valandos, žodžiu tiek kad jau po to visai švarus vanduo bėgo.. o prieš tai juodas juodas buvo.. nors veliant jis man toks nebuvo.. žodžiu miegojau jau ramiai, vis tik trys poros riešinių.. kai paskambinau tai moteriai iš kurios ėmiau vilną tai ji lyg ir pripažino kad blogai išplauta buvo..
Atsakyti