Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Sveikos velėjėlės, 4u.gif
na aš tai nuoširdžiai laukiu, kol pasibaigs šitas kalėdinis beprotnamis (žmonių parduotuvėse praeiti neįmanoma doh.gif , o dar ir atsiskaitymų universitete gausybė, tai nerandu laiko vėlimui).

Va praeis Kalėdos, tai tada velsim abi su mamuku wub.gif ; gaminsim kepures į pirtį ax.gif

Rodausi paskutinius žalius tapukus
user posted image

Ir kumštinukes
user posted image
Atsakyti
Emissaa, tuos žalius jau tavo bloge gyriau, labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 19, 20:51)
Emissaa, tuos žalius jau tavo bloge gyriau, labai gražūs  thumbup.gif

Ačiū blush2.gif iš tiesų natūroje jie gražesni atrodo smile.gif
Atsakyti
ačiū gerą žodį pasakiusioms 4u.gif
srauni-upe, vėlimo stalas- jėga thumbup.gif Aš dabar kai pagalvoju, kaip aš vėliau ant skalbiankės burbulinę pasidėjus, tai nežinau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 12 19, 20:21)

ale aš kaip senai ką rodžiau blush2.gif  bet rankdarbių temutėj turbūt matėt jau ax.gif  naujo nieko nėr... Imu iš raganeles pavyzdį -mažinu nuotraukas  tongue.gif

aina sau wub.gif gryžau net pažiūrėt antrą kart wub.gif forma kokia faina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 12 19, 22:23)
ačiū gerą žodį pasakiusioms  4u.gif
Aš dabar kai pagalvoju, kaip aš vėliau ant skalbiankės  burbulinę pasidėjus, tai  nežinau.  schmoll.gif

arba atsiklaupus ir dušo kabinoj žaliuzę nusitempus g.gif
Atsakyti
arba atsiklaupus ir dušo kabinoj žaliuzę nusitempus

Nerandu geresnės pozicijos vėlimui, kaip tik paklupėt ant kailinės pagalvėlės thumbup.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Besijuokianti, kiek gražių ir mielų tapukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 18, 22:44)
kadjau čia toks štilis, tai parodysiu pirmą savo blyną:

labai thumbup.gif

QUOTE(Juperi @ 2011 12 19, 13:11)
ohooo darbininke! thumbup.gif
as tai maniau, kad viskas- relaxsas...(sestadieni buvau Vilniuj, aplankiau Gedimino 9 merginas, velejeles...o paskui iki ryto Latino pabe "veliausi"... ) o sian bac! ir reikia veltiniu... doh.gif vienus nuveliau... oii kaip nemegstu tokiu "karstu" velimu...o dar ir vandens karsto nera... doh.gif

bet klausykit, Latino padarė savo thumbup.gif sveikinu sugrįžus! mirksiukas.gif

QUOTE(saulyte2 @ 2011 12 19, 14:36)
oi kiek gražių tapkučių , o aš čiūt gyva (nusivėmusi, nusitrėdusi), turiu dar velt o sveikatos nėra  doh.gif  verysad.gif

oh tu varge 4u.gif .. alia kažkam su nekokia aura tapkės bus.. rolleyes.gif

aš ir pribaigiau paskutinius tapcių užsakymus, liko broliui prižadėtos pirties kepurės ir tada lafaaa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 20 gruodžio 2011 - 11:25
sveikutės, jau šiandiena geriau jaučiuosi, eisiu dabaikt pirties kepurę ir pirštines, o norėjau daug daugiau pasidaryti doh.gif , ne rytoj mugėj dalyvausiu.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 12 20, 13:29)
sveikutės, jau šiandiena geriau jaučiuosi, eisiu dabaikt pirties kepurę ir pirštines, o norėjau daug  daugiau pasidaryti  doh.gif , ne rytoj mugėj dalyvausiu.

O kur ta mugė, Klaipėdoj?
Uch, visi darbai fainūs bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 20 gruodžio 2011 - 13:38
QUOTE(raganele @ 2011 12 18, 22:44)
kadjau čia toks štilis, tai parodysiu pirmą savo blyną:
user posted image

Dailios:) Sakyk, o jos užsegamos ar tiesiog užmaunamos? Gražiai apgludę aplink riešą. Noriu sesei nuvelti, bet suku galvą, kaip prakiš ji plaštaką pro tą siauresnę riešo dalį? g.gif

Atnešu savo veltinukus, vaikams, sūnui vaidinimui darželyje, o dukrytei, kad derėtų biggrin.gif

user posted image

Storoki gavosi, bet bijojau nuploninti, nes tie vaikai taip greitai ištrina priekius doh.gif
Atsakyti
Maniškiai praeitą sav parsinešė dovanų adenovirusą-akys pūliavo, sloga, kosulys. vakar MB šniurkščiot pradėjo, šiąnakt aš-akis varva,gerklę,galvą skauda. o darbų darbelių doh.gif tvarkytis nėr jėgų, o dar tokiai nei į parduotuvę išeit wink.gif
pabandžiau įspiriamas, nežinau ar gerai, bet padariau....
user posted image

o čia vokiečių vilna, viduj rudas karakulio karšinys, kuris sunkiai veliasi, išorėj pilkas gerai veliasi, bet sunkiai traukiasi. visą dekorą surijo.
user posted image

Žydraake, gražus. tokie riauuuuudoni bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulaukiux: 20 gruodžio 2011 - 14:50