Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

spausti prieš miegą smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sakykim , kad tai riešinė
Povo plunksna
user posted image

user posted image
Atsakyti
o tas grožis ta sgražumas. Čia visas prabangus papuošalas!
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 13, 12:15)
Antra diena apmezginėju vaikiškus tapukus doh.gif , man suvelt lengviausmile.gif.

va va drinks_cheers.gif

QUOTE(kadabra @ 2011 12 13, 12:35)
jei dar tik kelias akis ismezgei, tai ardyk  tongue.gif  - lengviau gi atnarele numegzti ir prisiuti - ir pirstai sveiki, ir virbalai nesulankstyti, o ir jokio kreivumo  ax.gif

oh kokia idėja 4u.gif

QUOTE(Katinytis @ 2011 12 13, 15:31)
Povo plunksna

labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 12 13, 15:31)
Povo plunksna

oho, o spalvų grožis wub.gif
Atsakyti
Dėkui visoms mirksiukas.gif 4u.gif
O spalvos tai - vilna ,žalias mano dažytas šilkas , mėlyna "akis" kaip sakau -dažyto kokono viršutinis sluoksnis, gijelės- banano pluoštas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 13 gruodžio 2011 - 17:11
Katinyti riešinė super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 13 gruodžio 2011 - 20:32
Nerealaus gražumo, Katinyti wub.gif

Aš irgi noriu riešines pabandyt. Noriu plonučio veltinio, pavargau nuo tapkių. Nors Kalėdinė eilė kažkur iki mėnulio nutysus doh.gif nesuprantu kaip taip nutiko.
O riešines daryt reikia standžias ar minkštas nedaveltas kad užsitemptų? Dar mano močiutė sugalvojo - jai vis "klupscius gelia" tai reik riešinių keliams biggrin.gif gal kas tokį čiūdą žinot? Kažkaip konstrukcijos nesugalvoju.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 13, 22:07)

O Dar mano močiutė sugalvojo - jai vis "klupscius gelia" tai reik riešinių keliams biggrin.gif gal kas tokį čiūdą žinot? Kažkaip konstrukcijos nesugalvoju.

aš sau pasidariau taip-nuvėliau kaip riešinę, tik didesnę kiek nei kelio dydžio. viršuj plačiau, apačioj siauriau. perkirpau ir įdėjau "knopkutes". pavaikščiojus man pradėjo slydinėti, smukti nuo viršaus, tai įsiuvau gabalėlį gumos, kelio linky. nežinau ar supratai ką nors. g.gif
Atsakyti
Raganėle, užjaučiu dėl eilės iki mėnulio smile.gif Buvau vienu momentu įklimpus į tokią eilę, dieną darbas, naktį vėlimas, miegui 4 -5 val ir taip porą ar net tris savaites. Paskui pagalvojau, tai kur dingo malonumas???? nu ne, tada staigiai uždėjau, kad naujų užsakymų nepriimu, šiandien pabaigiau paskutines užsakymines. Nai nai nai, net dainuoti norisi lotuliukas.gif , dabar taip lengva ant dūšios biggrin.gif Toliau velsiu savo Kalėdų seneliui ir kaifuosiu bigsmile.gif

Labai gražios riešinės su povo plunksna wub.gif Raganėle, tavosios ždros su rožytėmis labai labai graži dovana bus.
Kartais nespėju visų pagirti, tai avansu smile.gif labai gražūs visų darbeliai, ir meistriškumu ir įdėtu darbu wub.gif
Visi savaip gražūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 13 gruodžio 2011 - 22:57
Katinyti, zinai juk ka parasysiu...ta pati- puiku, skoninga, rafinuota,isbaigta...o dar esu ir laikiusi rankose tavo nesvietiskai kokybiskai suveltas riesines,apyrankes thumbup.gif
Atsakyti
Katinyti, labai gražios riešinės wub.gif
O ta skylutė užsegimui neišsitampo?
Atsakyti