Sakykim , kad tai riešinė
Povo plunksna
Povo plunksna
o tas grožis ta sgražumas. Čia visas prabangus papuošalas!
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 13, 12:15)
Antra diena apmezginėju vaikiškus tapukus , man suvelt lengviau.
va va
QUOTE(kadabra @ 2011 12 13, 12:35)
jei dar tik kelias akis ismezgei, tai ardyk - lengviau gi atnarele numegzti ir prisiuti - ir pirstai sveiki, ir virbalai nesulankstyti, o ir jokio kreivumo
oh kokia idėja
QUOTE(Katinytis @ 2011 12 13, 15:31)
labai
QUOTE(Katinytis @ 2011 12 13, 15:31)
Sakykim , kad tai riešinė
Povo plunksna
Povo plunksna
oho, o spalvų grožis
Dėkui visoms
O spalvos tai - vilna ,žalias mano dažytas šilkas , mėlyna "akis" kaip sakau -dažyto kokono viršutinis sluoksnis, gijelės- banano pluoštas.
O spalvos tai - vilna ,žalias mano dažytas šilkas , mėlyna "akis" kaip sakau -dažyto kokono viršutinis sluoksnis, gijelės- banano pluoštas.
Katinyti riešinė super
Nerealaus gražumo, Katinyti
Aš irgi noriu riešines pabandyt. Noriu plonučio veltinio, pavargau nuo tapkių. Nors Kalėdinė eilė kažkur iki mėnulio nutysus nesuprantu kaip taip nutiko.
O riešines daryt reikia standžias ar minkštas nedaveltas kad užsitemptų? Dar mano močiutė sugalvojo - jai vis "klupscius gelia" tai reik riešinių keliams gal kas tokį čiūdą žinot? Kažkaip konstrukcijos nesugalvoju.
Aš irgi noriu riešines pabandyt. Noriu plonučio veltinio, pavargau nuo tapkių. Nors Kalėdinė eilė kažkur iki mėnulio nutysus nesuprantu kaip taip nutiko.
O riešines daryt reikia standžias ar minkštas nedaveltas kad užsitemptų? Dar mano močiutė sugalvojo - jai vis "klupscius gelia" tai reik riešinių keliams gal kas tokį čiūdą žinot? Kažkaip konstrukcijos nesugalvoju.
QUOTE(raganele @ 2011 12 13, 22:07)
O Dar mano močiutė sugalvojo - jai vis "klupscius gelia" tai reik riešinių keliams gal kas tokį čiūdą žinot? Kažkaip konstrukcijos nesugalvoju.
aš sau pasidariau taip-nuvėliau kaip riešinę, tik didesnę kiek nei kelio dydžio. viršuj plačiau, apačioj siauriau. perkirpau ir įdėjau "knopkutes". pavaikščiojus man pradėjo slydinėti, smukti nuo viršaus, tai įsiuvau gabalėlį gumos, kelio linky. nežinau ar supratai ką nors.
Raganėle, užjaučiu dėl eilės iki mėnulio Buvau vienu momentu įklimpus į tokią eilę, dieną darbas, naktį vėlimas, miegui 4 -5 val ir taip porą ar net tris savaites. Paskui pagalvojau, tai kur dingo malonumas???? nu ne, tada staigiai uždėjau, kad naujų užsakymų nepriimu, šiandien pabaigiau paskutines užsakymines. Nai nai nai, net dainuoti norisi , dabar taip lengva ant dūšios Toliau velsiu savo Kalėdų seneliui ir kaifuosiu
Labai gražios riešinės su povo plunksna Raganėle, tavosios ždros su rožytėmis labai labai graži dovana bus.
Kartais nespėju visų pagirti, tai avansu labai gražūs visų darbeliai, ir meistriškumu ir įdėtu darbu
Visi savaip gražūs
Labai gražios riešinės su povo plunksna Raganėle, tavosios ždros su rožytėmis labai labai graži dovana bus.
Kartais nespėju visų pagirti, tai avansu labai gražūs visų darbeliai, ir meistriškumu ir įdėtu darbu
Visi savaip gražūs
Katinyti, zinai juk ka parasysiu...ta pati- puiku, skoninga, rafinuota,isbaigta...o dar esu ir laikiusi rankose tavo nesvietiskai kokybiskai suveltas riesines,apyrankes
Katinyti, labai gražios riešinės
O ta skylutė užsegimui neišsitampo?
O ta skylutė užsegimui neišsitampo?