Mano vaikas i namus "parsinese" nauja zodi- "viska isvalgiau" Matyt daznai ten girdi,isvalgyk,isvalgyk viska
QUOTE(*Gina @ 2012 05 22, 11:39)
Mano vaikas i namus "parsinese" nauja zodi- "viska isvalgiau" Matyt daznai ten girdi,isvalgyk,isvalgyk viska
QUOTE(*Gina @ 2012 05 22, 09:39)
Bet jau zodynas ir pas mus pildos ir pildos Visokiu naujadaru parsinesa
Tai gal kuri papasakosite apie Maziuosius Snekorius? Planuoju vesti nuo rugsejo puse dienos. Kaip maitinimas, prieziura ir visa kita? Aciu labai!
Doruta-visi 47psl prirasyti apie darzeliu gyvenimus
QUOTE(*Gina @ 2012 05 22, 15:18)
Doruta-visi 47psl prirasyti apie darzeliu gyvenimus
Apie darzeliu, as klausiu apie konkretu darzeli, kuris neseniai yra atsidares!
QUOTE(doruta @ 2012 05 22, 14:56)
Apie darzeliu, as klausiu apie konkretu darzeli, kuris neseniai yra atsidares!
darzelis, kaip ir pati paminejot, NESENIAI asidares. kas ka gali pasakyti, jei jis dar net idirbio neturi. kita vertus, tai privati istaiga. reiskiasi tikymybe isgirsti atsiliepimu nera didele. daugiau ir greiciau isgirsit apie valstybini darzeli.
Vakar per Siauliu zinias minejo,kad nori isteigt nauju privaciu darzeliu
Mamos, gal zinot, ar reikia moket abonentini mokesti uz darželi jei vaikutis pradės į jį eiti tik nuo rugsėjo? kažkokia mistika, niekad darželio nelankėm, lankysim nuo rugsėjo 1-os, o jau už vasaros 3mėn susimokėt reikia
QUOTE(Vytaucike @ 2012 05 24, 13:16)
Mamos, gal zinot, ar reikia moket abonentini mokesti uz darželi jei vaikutis pradės į jį eiti tik nuo rugsėjo? kažkokia mistika, niekad darželio nelankėm, lankysim nuo rugsėjo 1-os, o jau už vasaros 3mėn susimokėt reikia
nu čia dabar, manau visiška nesąmonė, žinokit nemokėkit o aiškinkitės per visur kur įmanoma, nes tikrai nesąmonė, jei lankys tik nuo rugsėjo, tai prie ko čia ta vasarą, tegu nenusišneka PASIPIKTINAU.
Suprantu mes vat lankom, jeu trečius metus, dabar vasarą nelankysim, rugsėji vėl, bet juk mes vistiek lankantys tai tuomet mokėt reikia. Nes juk tik atostogausim, ne bet jūsų atveju, pinigų tik nori, aiškinčiausi, nes man tikrai nelogiška ir nešvaru atrodo. Koks darželis?
Girdejau Eglutej taip reikia moketi uz vasara, kurie prades lankyt rudeni. Cia gal nuo kada sutarti pasirasai su darzeliu nuo tada ir moki? Tipo birzeli pasirasai sutarti ir gali leist vaika jau, o jeigu tu pats neleidi ir leisi tik nuo rugsejo tai mokek uz vasara? Nelogiska ir man.. pas mus darzely sutartis rugseji rasomes, tai nuo tada ir mokesim itariu, bent nieko niekas nesake apie vasara
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 05 24, 12:41)
nu čia dabar, manau visiška nesąmonė, žinokit nemokėkit o aiškinkitės per visur kur įmanoma, nes tikrai nesąmonė, jei lankys tik nuo rugsėjo, tai prie ko čia ta vasarą, tegu nenusišneka PASIPIKTINAU.
Suprantu mes vat lankom, jeu trečius metus, dabar vasarą nelankysim, rugsėji vėl, bet juk mes vistiek lankantys tai tuomet mokėt reikia. Nes juk tik atostogausim, ne bet jūsų atveju, pinigų tik nori, aiškinčiausi, nes man tikrai nelogiška ir nešvaru atrodo. Koks darželis?
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 05 24, 12:59)
Girdejau Eglutej taip reikia moketi uz vasara, kurie prades lankyt rudeni. Cia gal nuo kada sutarti pasirasai su darzeliu nuo tada ir moki? Tipo birzeli pasirasai sutarti ir gali leist vaika jau, o jeigu tu pats neleidi ir leisi tik nuo rugsejo tai mokek uz vasara? Nelogiska ir man.. pas mus darzely sutartis rugseji rasomes, tai nuo tada ir mokesim itariu, bent nieko niekas nesake apie vasara
jo tas pats darzelis as iskart supratau kad pasipelnyt nori, mokėt net nežadu, ir reiktu kitus tėvelius informuot, kad neapsigautu, nei vienas Šiaulių darželis busimų lopšelinukų neprašo mokesčio už vasarą, o ir prašymas parašytas, kad lankysim tik nuo rugsėjo