Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

Mano vaikas i namus "parsinese" nauja zodi- "viska isvalgiau" biggrin.gif Matyt daznai ten girdi,isvalgyk,isvalgyk viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 22, 11:39)
Mano vaikas i namus "parsinese" nauja zodi- "viska isvalgiau"  biggrin.gif Matyt daznai ten girdi,isvalgyk,isvalgyk viska biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 22, 09:39)
Mano vaikas i namus "parsinese" nauja zodi- "viska isvalgiau"  biggrin.gif Matyt daznai ten girdi,isvalgyk,isvalgyk viska biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Bet jau zodynas ir pas mus pildos ir pildos laugh.gif Visokiu naujadaru parsinesa laugh.gif
Atsakyti
Tai gal kuri papasakosite apie Maziuosius Snekorius? Planuoju vesti nuo rugsejo puse dienos. Kaip maitinimas, prieziura ir visa kita? smile.gif Aciu labai!
Atsakyti
Doruta-visi 47psl prirasyti apie darzeliu gyvenimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 22, 15:18)
Doruta-visi 47psl prirasyti apie darzeliu gyvenimus mirksiukas.gif

Apie darzeliu, as klausiu apie konkretu darzeli, kuris neseniai yra atsidares!
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2012 05 22, 14:56)
Apie darzeliu, as klausiu apie konkretu darzeli, kuris neseniai yra atsidares!

darzelis, kaip ir pati paminejot, NESENIAI asidares. kas ka gali pasakyti, jei jis dar net idirbio neturi. kita vertus, tai privati istaiga. reiskiasi tikymybe isgirsti atsiliepimu nera didele. daugiau ir greiciau isgirsit apie valstybini darzeli. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar per Siauliu zinias minejo,kad nori isteigt nauju privaciu darzeliu ax.gif
Atsakyti
Mamos, gal zinot, ar reikia moket abonentini mokesti uz darželi jei vaikutis pradės į jį eiti tik nuo rugsėjo? kažkokia mistika, niekad darželio nelankėm, lankysim nuo rugsėjo 1-os, o jau už vasaros 3mėn susimokėt reikia doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytaucike @ 2012 05 24, 13:16)
Mamos, gal zinot, ar reikia moket abonentini mokesti uz darželi jei vaikutis pradės į jį eiti tik nuo rugsėjo? kažkokia mistika, niekad darželio nelankėm, lankysim nuo rugsėjo 1-os, o jau už vasaros 3mėn susimokėt reikia  doh.gif  g.gif

nu čia dabar, manau visiška nesąmonė, žinokit nemokėkit o aiškinkitės per visur kur įmanoma, nes tikrai nesąmonė, jei lankys tik nuo rugsėjo, tai prie ko čia ta vasarą, tegu nenusišneka unsure.gif PASIPIKTINAU.

Suprantu mes vat lankom, jeu trečius metus, dabar vasarą nelankysim, rugsėji vėl, bet juk mes vistiek lankantys tai tuomet mokėt reikia. Nes juk tik atostogausim, ne bet jūsų atveju, pinigų tik nori, aiškinčiausi, nes man tikrai nelogiška ir nešvaru atrodo. Koks darželis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ibi patria, ubi bene!: 24 gegužės 2012 - 12:42
Girdejau Eglutej taip reikia moketi uz vasara, kurie prades lankyt rudeni. Cia gal nuo kada sutarti pasirasai su darzeliu nuo tada ir moki? Tipo birzeli pasirasai sutarti ir gali leist vaika jau, o jeigu tu pats neleidi ir leisi tik nuo rugsejo tai mokek uz vasara? bigsmile.gif Nelogiska ir man.. pas mus darzely sutartis rugseji rasomes, tai nuo tada ir mokesim itariu, bent nieko niekas nesake apie vasara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 05 24, 12:41)
nu čia dabar, manau visiška nesąmonė, žinokit nemokėkit o aiškinkitės per visur kur įmanoma, nes tikrai nesąmonė, jei lankys tik nuo rugsėjo, tai prie ko čia ta vasarą, tegu nenusišneka unsure.gif  PASIPIKTINAU.

Suprantu mes vat lankom, jeu trečius metus, dabar vasarą nelankysim, rugsėji vėl, bet juk mes vistiek lankantys tai tuomet mokėt reikia. Nes juk tik atostogausim, ne bet jūsų atveju, pinigų tik nori, aiškinčiausi, nes man tikrai nelogiška ir nešvaru atrodo. Koks darželis?

QUOTE(Raganaa999 @ 2012 05 24, 12:59)
Girdejau Eglutej taip reikia moketi uz vasara, kurie prades lankyt rudeni. Cia gal nuo kada sutarti pasirasai su darzeliu nuo tada ir moki? Tipo birzeli pasirasai sutarti ir gali leist vaika jau, o jeigu tu pats neleidi ir leisi tik nuo rugsejo tai mokek uz vasara?  bigsmile.gif  Nelogiska ir man.. pas mus darzely sutartis rugseji rasomes, tai nuo tada ir mokesim itariu, bent nieko niekas nesake apie vasara smile.gif

jo tas pats darzelis doh.gif as iskart supratau kad pasipelnyt nori, mokėt net nežadu, ir reiktu kitus tėvelius informuot, kad neapsigautu, nei vienas Šiaulių darželis busimų lopšelinukų neprašo mokesčio už vasarą, o ir prašymas parašytas, kad lankysim tik nuo rugsėjo biggrin.gif
Atsakyti