Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(Rucccike @ 2012 05 11, 10:20)
Bent jau mums tai dar ir pries savaite darzeli odirektore klause ar pagal gyvenamaja vieta priklausome darzeliui, tai kaip suprantu i tai atsizvelgia priimdami  ax.gif

O mes pasiskambinome i Švietimo skyrių, tai mums sakė, kad darželiams nėra pirmumo pagal gyvenamąją vietą, tas galioja nuo šiol tik mokykloms.
Atsakyti
QUOTE(Rucccike @ 2012 05 11, 11:20)
Bent jau mums tai dar ir pries savaite darzeli odirektore klause ar pagal gyvenamaja vieta priklausome darzeliui, tai kaip suprantu i tai atsizvelgia priimdami  ax.gif

galbūt ji norėjo paklausti, ar jūsų deklaruota gyvenamoji vieta yra Šiaulių mieste- nes tik tai ir svarbu
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 05 10, 09:25)
Niekas neatsake ir i toki klausima, kodel tevai vedantys viena vaika i darzeli negalejo uzrasyti i ji kito vaiko jei jiems tai taip svarbu? CIa netinka toks variantas kaip nespejo nes gime metu pabaigoje  schmoll.gif nes butu speje anksciau uz mus, mano mazius irgi metu pabaigoje gimes.

niu užsiregistravom kai tik gimė mirksiukas.gif , manau daugelis taip daro, o dirikės kalba kad dar ateis broliai, sesės, tai tik kažko norėdamos lotuliukas.gif

o darželiu aš visiškai nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
Tai kilimo taip ir nenupirko? biggrin.gif Juokauju, kas nutiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2012 05 11, 15:28)
galbūt ji norėjo paklausti, ar jūsų deklaruota gyvenamoji vieta yra Šiaulių mieste- nes tik tai ir svarbu

Nu va kad ir pas mus buvo aktualu ar registruoti ten kur priklauso pagal darzeli.. Nes as dyrikes uzklausiau. O mes gyvenam ne ten kur registruoti blush2.gif sako tai as matau kompe kur registruoti ir priklausot darzelio teritorijai. Kitaip kaip supratau nepriimtu mirksiukas.gif Na arba pirmumas butu pagal gyv vieta uzsirasiusiems. Cia viskas vyko si kovo menesi, rugseji keliaujam i lopsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2012 05 11, 22:44)
o darželiu aš visiškai nusivyliau  verysad.gif

Aš irgi senai nusivylus cool.gif O kas šį kart nutiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucccike @ 2012 05 11, 10:20)

kažkiek turbūt atsižvelgia, nes mes užsirašėm tik pernai gegužę ir patekom į visai šalia namų esantį Gluosnį. o per susirinkimą sakė kad buvo nemažai nepatekusių ir jei apsigalvotume ir nuo rugsėjo nebeleistume iškart pranešti, kad suteiktumėme vietą kitiems.
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 05 11, 23:02)
Tai kilimo taip ir nenupirko? biggrin.gif Juokauju, kas nutiko? 4u.gif

nupirko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2012 05 01, 13:21)
ar nebandet uzrasyti i Coliukes l/d Spindulio g.? Susisiekimas puikus. Visai netoli Ginkunu, o vaziuojant i miesta praktiskai pakeliui.
nedidukas, bet tikrai fainas darzelis  mirksiukas.gif
ir berots savame tinklapyje jie skelbiasi kad yra laisvu vietu, tik reiktu patikslinti amziaus grupe.

ne nebandziau,o ten privatus ar kaip?
susidomejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2012 05 12, 12:52)
ne nebandziau,o ten privatus ar kaip?
susidomejau g.gif

ne, neprivatus.
as siulyciau jums ten apsilankyti. garantuoju, liksite suzaveta! vien aplinka (darzelio kiemas) paliks jums neisdildoma ispudi (geraja siozodzio prasme). puikus estetinis vaiku auklejimas.
pats darzelis nera didelis. stengiamasi sukurti saugia, idomia, ir jaukia aplinka.

http://www.coliuke.mir.lt

kiek zinau, yra ji lankanciu ir ginkunieciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 12 gegužės 2012 - 13:03
QUOTE(janna @ 2012 05 12, 13:58)
ne, neprivatus.
as siulyciau jums ten apsilankyti. garantuoju, liksite suzaveta! vien aplinka (darzelio kiemas) paliks jums neisdildoma ispudi (geraja siozodzio prasme). puikus estetinis vaiku auklejimas.
pats darzelis nera didelis. stengiamasi sukurti saugia, idomia, ir jaukia aplinka.

http://www.coliuke.mir.lt

kiek zinau, yra ji lankanciu ir ginkunieciu  mirksiukas.gif

idomu ar jis vasara dirbs? g.gif
ir kokios nuomones apie si darzeli?
Atsakyti
birzelio men. tikrai dirbs. o likusius nzn. kaip ir visi darzelis priklausomai nuo situacijos, bando racionaliai isnaudoti savo isteklius. tad kaip bus organizuojamas darbas, mano ziniomis, dar derinama. tevu apklausos del planuojamo lankomumo jau buvo. cia gal tiesiog reiktu pasiskambinti ir pasikalbeti su administracija.

pratintis vasara nzn ar tikslinga. nes del atostogaujanciu darbuotoju, grupes sujuniamos, vyksta darbuotoju rotacija priklausomai nuo atostogu grafiko. besipratinanciam vaikui, manau butu sudetinga.

mano nuomone del sio darzeliuko jau ir taip aiski. vienas vaikas atlanke, isejo i mokykla. dabar lanko antrasis smile.gif. aukletojos ir administracija labai stengiasi. vaikuciais rupinasi. visko pasitaiko, kaip ir visur. bet vismoje - mano akimis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti