Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(egllute @ 2012 05 01, 00:12)
o kas negerai tai aukletojai?

Placiai jau buvau pasisakiusi smile.gif
P.S.Kas atsimena ta atveji.Is tos grupes pabegau ne vien as su savo vaiku,paskui dar kokie 5..
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2012 04 30, 20:49)
mano sunelis taip pat gimes spalio 30d. wub.gif  4u.gif

kai sunus gime uzrasiau i Ginkunu darzeli,ir ka,,dar nepriejom eiles doh.gif  ziauru,sako ir neprieisite,jusu gal pateksite tik i paruosiama priesmokykline grupe doh.gif  ziauruuuuu...... doh.gif

ar nebandet uzrasyti i Coliukes l/d Spindulio g.? Susisiekimas puikus. Visai netoli Ginkunu, o vaziuojant i miesta praktiskai pakeliui.
nedidukas, bet tikrai fainas darzelis mirksiukas.gif
ir berots savame tinklapyje jie skelbiasi kad yra laisvu vietu, tik reiktu patikslinti amziaus grupe.
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 01, 06:55)
Placiai jau buvau pasisakiusi smile.gif
P.S.Kas atsimena ta atveji.Is tos grupes pabegau ne vien as su savo vaiku,paskui dar kokie 5..

o direktore ir svietimo skyrius nesiule kreiptis, kad ismestu tokia aukletoja? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 04 30, 15:55)
O man atrodo nesamone, kad pirmenybe skiriama jau lankanciu darzeli broliams ir seserims. Mano mazylis gime ne metu pradzioje, tai del to, kad kito mazylio brolis lanko ir uzsirase veliau nei mes turi pirmuma, o mes is vis i grupe nebepatenkam  doh.gif

Na nezinau kaip ten skirsto tas vietas, palei eile kaip ir turetu.. bet tarkim pas mus darzelyje yra dvi lopselio grupes, vienoj grupejj vaikai gime iki metu vidurio, kitoje grupeje, gime antroje metu puseje. Tai kazkokiu budu patenka ir rugseji ir spali ir lapkriti ir gruodi gime.. tikrai ne visi su sesiu ir broliu pirmenybem g.gif ir tikrai vaiku netruksta tame darzelyje, grupes perpildytos, norinciu eiles.. g.gif

O kad pirmenybe buvo nueme broliam sesem tai cia absurdas doh.gif po skirtingas istaigas du ar tris vaikus veziot ir dar jei paskui dubliuojasi kokie karnavalai, tai kaip vienu metu dvejose vietose but?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 01 gegužės 2012 - 22:26
QUOTE(escada* @ 2012 04 30, 21:49)
mano sunelis taip pat gimes spalio 30d. wub.gif  4u.gif

mano sunelis irgi gime ta pacia diena wub.gif

darzeli jau lankom, nors eilej nestovejom. pasitikrinau savivaldybes puslapy, kuriam darzely yra vietu ir drasiai ejau. pasakiau, kad zinau, jog vietu yra. nepatekom i lopseli, bet i darzeli prieme. man dar geriau, kad su vyresniais vaikais. dabar grupej maziausias. aukletojos labai fainos thumbup.gif lankom "ezereli" prie auksinio berniuko.
Atsakyti
Vikusituka-kartais ne "Varpeliu" grupe lankot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 02, 09:59)
Vikusituka-kartais ne "Varpeliu" grupe lankot? biggrin.gif

Smalsuciu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,mane domintu Siauliuose privatus darzeliai 4u.gif kokiu turit atsiliepimu? ar dideles ten eiles?
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2012 05 02, 11:55)
Smalsuciu  4u.gif  biggrin.gif

Ten faina,mums rugseji vietu nebuvo ax.gif
Kitamet eisit su bendraamziais ar pasiliksit su vyresniais?..
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 02, 12:29)
Ten faina,mums rugseji vietu nebuvo ax.gif
Kitamet eisit su bendraamziais ar pasiliksit su vyresniais?..

manau, kad pasiliksim su vyresniais. aukletojos labai fainos. o ir vaikas jau bus priprates. bendraamziu grupe man kazkaip nelabai patinka ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
jau senokai uzsiraseme i Rugiagele darzeli, tada jokiu prastu atsiliepimu negirdejom, dabar kai susitvarkem dokumentus skaitau ir kraupu daros. Ar ten tikrai jau taip blogai? Kas ten tokio blogo aukletojos nekokios, skriaudzia vaikus? Ar yra konkreciai kokios grupes pagal pavadinima prasta aukletoja ? Gal kas lanket (lankot) ar pabegot is ten galit atvirai parasyt, jei cia negalit tada i az.
Atsakyti
laba diena, norejau paklausti, kiek laiko reikia pralaukti eileje, kad patekti i darzeli?
Atsakyti