O man atrodo nesamone, kad pirmenybe skiriama jau lankanciu darzeli broliams ir seserims. Mano mazylis gime ne metu pradzioje, tai del to, kad kito mazylio brolis lanko ir uzsirase veliau nei mes turi pirmuma, o mes is vis i grupe nebepatenkam
QUOTE(egllute @ 2012 04 30, 16:55)
O man atrodo nesamone, kad pirmenybe skiriama jau lankanciu darzeli broliams ir seserims. Mano mazylis gime ne metu pradzioje, tai del to, kad kito mazylio brolis lanko ir uzsirase veliau nei mes turi pirmuma, o mes is vis i grupe nebepatenkam
Mano berniukas taip pat gimė metų gale. Tai didelis minusas, nes gimę metų pradžioje ir užsirašo pirmesni eilėje. Mus ir "išgelbėjo" tas variantas, nes sesė jau lankė, tai pirmume teise ir pakliuvome.
QUOTE(Letta26 @ 2012 04 29, 11:55)
Buvom nuvykę, bet vietų nėra , nebent kažkas per gegužės pirmas sav. keisis Liepė skambintis, o šeip patiko ten ir direktorė maloni
mes jau senai uzsirase buvom.
idomu ar erdvu ten na nieko,greitu metu vyksiu ten,apsiziureti
o del ''MAZYLIO'' ,ten nelabai mum patiko,lb mazai vietos,ir nepasakyciau kad ten jau labai uzsiimtu su tais mazyliais,,nzn sakau kiek man teko matyti....
nei i lauka ten veda,aisku ten tik keliom valandom,bet... na mes ejom vien del prasiblaskymo...mano vaikui ten nelabai patiko.
QUOTE(Suprem @ 2012 04 30, 16:24)
Labai gerai, kad pirmenybe broliams/seserims vel yra, nesamone vaikus i skirtingus darzelius pries darba suvezioti
Gaila, kad Snekoriuose vietu nera, norejau per vasaros atostogas pora dienu per savaite pasibandyti, gal butu patike
Gaila, kad Snekoriuose vietu nera, norejau per vasaros atostogas pora dienu per savaite pasibandyti, gal butu patike
nesamone yra vaika i darba veziotis nes turbut dabar tektu...
QUOTE(egllute @ 2012 04 30, 16:55)
Pabandykit save isivaizduot rytais,vakarais kasdien vedziojancia abu vaikus i skirtingas istaigas Su dviem leki i viena istaiga,palieki viena vaika,leki su kitu i kita darzeli,gal but visai i kita rajona O svenciu kiek.. Kai reikia sugebet per viena vakara abieju vaiku programelej sudalyvaut..susirinkimai ir pan Didziausia nesamone but buvusi, jei taip butu padare
Manoji gimus rugpjuti,pateko be jokio vargo nuo 2m..Centre.
O jeigu dar trys vaikai..... tai taip sakant daugiau nieko veikti ir nebereikia, kol išvežioji rytą visus kas kur, paskui kol susirenki, nelabai kas belieka dienoje
butu uztektinai vietu tai nekiltu tokios problemos. Maniskis gimes spalio 30 d.
QUOTE(egllute @ 2012 04 30, 17:03)
butu uztektinai vietu tai nekiltu tokios problemos. Maniskis gimes spalio 30 d.
mano sunelis taip pat gimes spalio 30d.
kai sunus gime uzrasiau i Ginkunu darzeli,ir ka,,dar nepriejom eiles ziauru,sako ir neprieisite,jusu gal pateksite tik i paruosiama priesmokykline grupe ziauruuuuu......
Nu mano spalio 20d,bet kazkaip nestresuoju Del privilegijos broliams/sesems gausim vieta turbut..bet jei lopselio aukletoja bus nepasikeitus,neisim Bet kai pagalvoju,jog i atskiras istaigas vest,tai
QUOTE(*Gina @ 2012 04 30, 21:55)
Nu mano spalio 20d,bet kazkaip nestresuoju Del privilegijos broliams/sesems gausim vieta turbut..bet jei lopselio aukletoja bus nepasikeitus,neisim Bet kai pagalvoju,jog i atskiras istaigas vest,tai
o kas negerai tai aukletojai?
QUOTE(Suprem @ 2012 04 30, 16:24)
Labai gerai, kad pirmenybe broliams/seserims vel yra, nesamone vaikus i skirtingus darzelius pries darba suvezioti