Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(Nettle @ 2012 03 22, 15:08)
Tai lyg ir girdėjusi esu, kad Žiogelis geriausias, ar ne jame yra baseinėlis? g.gif

Kas is to, kad geriausias, bet eile gal kokie 400, jei ne daugiau..
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2012 03 22, 15:10)

Na klausia atsakiau, jei klausia, manau gal ir turi patekusi jau, nes vat aš rinkausi tarp Gintarėlio ir Voveraitės ax.gif Į abu buvom patekę, nu tai vienos vietos atsisakėm smile.gif maniau kad gal ir čia kaip nors panašiai smile.gif

O kada prasideda ta nauja tvarka, kad savivaldybė tvarkys patekimą į darželį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 03 22, 15:08)
Tai lyg ir girdėjusi esu, kad Žiogelis geriausias, ar ne jame yra baseinėlis? g.gif

Yra, lyg nuo kitų metų jis ir veiks...
Jei Žiogelis geriausias darželis, tada aš net nenoriu įsivaizduoti kas kituose dedasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 03 22, 15:14)
Yra, lyg nuo kitų metų jis ir veiks...
Jei Žiogelis geriausias darželis, tada aš net nenoriu įsivaizduoti kas kituose dedasi biggrin.gif

Čia tik nuogirdos, ir iš komentarų susidariau tokią, nuomonę, bet man yra pasirodę, kad dėl to baseinėlio jis toks ir trokštamas. Man mano Ginatrėlis pats geriausias, ir Auklėtojos, ir tvarka, ir aplinka ir maistas biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi girdėjau ir tikėjau kol nevedžiau biggrin.gif Iš tikro geriausias tas, kuriame vaikui geriausia, visi tie baseinėliai irnesakyk.gif Ypač neveikiantys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2012 03 22, 15:10)

Kaip tik šiandien buvau nuėjusi kaip ir pasitvirtinti eilės. Pasakė, kad esame 38 iš 45, BET..... yra apie 15-17 vaikučių, kurių broliukai ar sesutės eina į kitas grupes ir jiems yra pirmenybė patekti į šį darželį, todėl kaip pasakė esame ant ribos g.gif Turime apsispręsti ar rizikuoti ar eiti pasiteirauti į kitus du darželius. Mums šis darželis būtų arčiausiai namų, o dėl gerumo, tai nelabai žinau, nes pirmas vaikutis, o pažįstamų mamyčių, kurios vestu į šiuos darželius nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dyja: 22 kovo 2012 - 15:29
QUOTE(Suprem @ 2012 03 22, 15:56)
Tau kad tik pasijuokti, gi ne pati sugalvojau tongue.gif

tai neblogaja prasme mirksiukas.gif

QUOTE(Suprem @ 2012 03 22, 16:28)
Aš irgi girdėjau ir tikėjau kol nevedžiau  biggrin.gif Iš tikro geriausias tas, kuriame vaikui geriausia, visi tie baseinėliai irnesakyk.gif Ypač neveikiantys lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Va pareinu su mazike is lauko, grupese langai visi atplesti, vaikai miega, nu nzn rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dyja @ 2012 03 22, 17:05)
Sveikos, mamytes,

Noriu Jūsų pagalbos. Niekaip nepasisprendžiu į kokį darželį vesti savo angelėlį. Renkamės iš trijų: Žiogelio, Dainelės ir Pupų pėdo. Gal kas galėtų pasidalinti savo patirtimi. Iš anksto ačiū  smile.gif

sunus lanko Ziogeli. perejom is Rugiageles doh.gif darzelis patinka 4u.gif Kitu dvieju darzeliu nezinau , negaliu nieko pasakyt. beje baseineli renovavo todel ir neveike.

Noreciau , kad ir dukra lankytu Ziogeli, bet kai tokios eiles kazin kaip cia bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *karolina*: 22 kovo 2012 - 15:50
QUOTE(*karolina* @ 2012 03 22, 16:48)
sunus lanko Ziogeli. perejom is Rugiageledoh.gif  darzelis patinka 4u.gif  Kitu dvieju darzeliu nezinau , negaliu nieko pasakyt.  beje baseineli renovavo todel ir neveike.

papasakokit apie R mirksiukas.gif
Atsakyti
tiesiog nepatiko darzelio valdzia. baisu kai tavo asmeninius reikalus isnesa is darzelio ribu ir aptarineja su svetimais zmonemis.... kai suzinojau buvo ... blink.gif

lankem darzelius sigute dabar ziogeli tokio bardako kaip rugiagelei nebuvo neivienam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *karolina*: 22 kovo 2012 - 16:30

QUOTE(Nettle @ 2012 03 22, 16:15)
Man mano Ginatrėlis pats geriausias, ir Auklėtojos, ir tvarka, ir aplinka ir maistas biggrin.gif

Mes irgi rinkomes tarp Voveraites/Gintarelio blush2.gif Kadangi dabar galima rasytis tik i viena darzeli, likom Gintarelio eileje blush2.gif
Smagu girdeti gerus atsiliepus apie pasirinkta darzeli, tikiuosi ir vieta gausim kitiems metams thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pasidalint savo pastebejimais apie darzeli Saulute.

Ir dar gal kas buvot susidure su tokia situacija. Sunui geguzes gale sueina 2 metukai. Kaip ir nuo rugsejo buvom parase prasyma, kad eisim. Esam pakliuve. Bet persigalvojom siemet dar neleisti. Darzelyje tik dave perrasyt prasyma 2013 metam. Sake nebus problemu del patekimo, nes kitamet sudarant grupes pirmenybe bus 2010 gimusiem. Ar nepadariau klaidos. Ar nebus taip, kad liksim be vietos
Atsakyti