QUOTE(˜ª¤Julija¤ªI @ 2011 12 13, 15:05)
kaip?
nes pas mus taip kaip rašote kad pas jus negalima, tai idomu kaip pas jus
darzelis pats saldainiu neperka. ir vaikus jais nemaitina. saldainius atnesa tevai. praktika tokia, kad arba valgo visi arba nei vienas. tai yra jei nesiesi i darzeli tai nesi tiek kad pakaktu visiems vaikams. jie paduodami aukletojai ir aukletoja juos isdalina po pusryciu, plius gimtadieniai jei jubilijatas nori pavaisinti jais vaikus.
QUOTE(*F_M* @ 2011 12 13, 16:32)
....o pažymės gimtadienį tikrai šauniai ir be pyragų
tortai- namuose bus
gal ta pati darzeli lankom
kas gi liecia vaisiu, tai juos vaikai gauna jau gana senai. mano vyresnele dar pries kokius 5 metus kas vakara is darzelio iseidavo su obuoliu, mandarinu, kriause ar kitokiu vaisiu.
o gimtadieniai grieztai be jokiu uzstaliu ir pasisedejimu prie stalo, be savo maisto nesvarbu is kur jis pirktas/gamintas.
kas man labiausiai nepatinka ir piktina,i tai, kad tevai leidzia vaikams i darzeli nestis brangius zaislus. isivaizduoju kaip skauda sirdi tam vaikui ar jo mamai kuri neisgali tokio zaislo vaikui nupirkti, net per Kaledas
va, cia man nesuvokiami dalykai. o tada jau prasideda vaikiskas santazas ' jei ryt man atnesi saldainiu duosiu pazaisti su savo zaislu arba draugausiu arba ne". va taip vaiku kolektyve "perkama" draugyste.