Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(Evuška @ 2011 12 13, 16:50)
Tik ir skundžiasi ištisai, kaip visko trūksta, niekam neužtenka ir t.t.  schmoll.gif 
tik pasako,kad kainuos grupei po 150lt ir sukitės kaip norit....

skūstis gali kiekvienas, tokie laikai visur, bet va pasistengti ir pataupyti, pagalvoti kaip ką geriau padaryti tikrai reikia dydelio noro..
bet ar realiai taip galima daryti? čia kaip ir prievolė jau gaunasi..o jei pinigų neturi tai vaiko prašo nevesti į renginį ar kaip? jei neduosi kas bus? g.gif kažkaip nesmagu tikrai..
Atsakyti
QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2011 12 13, 16:03)
skūstis gali kiekvienas, tokie laikai visur, bet va pasistengti ir pataupyti, pagalvoti kaip ką geriau padaryti tikrai reikia dydelio noro..
bet ar realiai taip galima daryti? čia kaip ir prievolė jau gaunasi..o jei pinigų neturi tai vaiko prašo nevesti į renginį ar kaip? jei neduosi kas bus? g.gif kažkaip nesmagu tikrai..

kas bus? iš surinkto fondo uždės ir viskas.... grupė kaip ir privalo sumokėti 150Lt arba neiti į kalėdinį spektakliuką su kalėdų seniu....
vieno vaiko grupėje atsisakėm,ir paprašėm kad auklėtojos pačios paruoštų vaikus, patys susiorganizavom vien tik kalėdų senį, tai vienintelė grupė iš viso darželio tokio gavosi atsiskyrėlė doh.gif visi kiti pasiduoda bandos jausmui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2011 12 13, 14:59)
aš klausiau, kodėl kalėdų seneliui dalinti saldainius leidžia,o suvalgyti jau neleidžia, mano vaikui tai širdelę skaudėtų, nors vėl gi,galima traktuoti,kaip valios ugdymą  lotuliukas.gif  biggrin.gif  4u.gif

mūsų darželyje direktorė per susirinkimą praeitą savaitę tai pasakė- saldainius valgykite namuose biggrin.gif senis šaltis išdalins, o daugiau... g.gif na žiūrėsim kaip ten pavyks ta valią paugdyt biggrin.gif

QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2011 12 13, 15:05)
bet tuos saldainius taig ipats darželis ir perka, aš nors ir neklausiau bet irgi nelabai suprantu kodėl neleidžia jo suvalgyti jei pats dovanoja

mes patys tėvai perkame saldainius. Aš manau čia visa tai siejama su ta pačia norma, kad jokių tortų, šakočių, sausainukų, jokio atsineštinio maisto, gėrimų g.gif tiesą pasakius, man visai patinka, kad nereikės sukti galvos, kad nunešti dar ir į darželį kažką per gimtadienį blush2.gif o pažymės gimtadienį tikrai šauniai ir be pyragų blush2.gif tortai- namuose bus
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2011 12 13, 17:32)
tiesą pasakius, man visai patinka, kad nereikės sukti galvos, kad nunešti dar ir į darželį kažką per gimtadienį 

na matote, kažkam tai galvosukis, kažkam malonumas, kažkas džiaugiasi kad leidžia atnešti ir pavaišinti, kažkas džiaugiasi kad nieko nešti nereikia, kievienam savo, ir gerai kai tėvelių norai sutampa su darželio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2011 12 13, 15:05)
kaip? bigsmile.gif nes pas mus taip kaip rašote kad pas jus negalima, tai idomu kaip pas jus 4u.gif

darzelis pats saldainiu neperka. ir vaikus jais nemaitina. saldainius atnesa tevai. praktika tokia, kad arba valgo visi arba nei vienas. tai yra jei nesiesi i darzeli tai nesi tiek kad pakaktu visiems vaikams. jie paduodami aukletojai ir aukletoja juos isdalina po pusryciu, plius gimtadieniai jei jubilijatas nori pavaisinti jais vaikus.

QUOTE(*F_M* @ 2011 12 13, 16:32)
....o pažymės gimtadienį tikrai šauniai ir be pyragų  blush2.gif tortai- namuose bus

gal ta pati darzeli lankom mirksiukas.gif

kas gi liecia vaisiu, tai juos vaikai gauna jau gana senai. mano vyresnele dar pries kokius 5 metus kas vakara is darzelio iseidavo su obuoliu, mandarinu, kriause ar kitokiu vaisiu.

o gimtadieniai grieztai be jokiu uzstaliu ir pasisedejimu prie stalo, be savo maisto nesvarbu is kur jis pirktas/gamintas.

kas man labiausiai nepatinka ir piktina,i tai, kad tevai leidzia vaikams i darzeli nestis brangius zaislus. isivaizduoju kaip skauda sirdi tam vaikui ar jo mamai kuri neisgali tokio zaislo vaikui nupirkti, net per Kaledas doh.gif va, cia man nesuvokiami dalykai. o tada jau prasideda vaikiskas santazas ' jei ryt man atnesi saldainiu duosiu pazaisti su savo zaislu arba draugausiu arba ne". va taip vaiku kolektyve "perkama" draugyste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 13 gruodžio 2011 - 19:11
QUOTE(janna @ 2011 12 13, 19:09)
gal ta pati darzeli lankom  mirksiukas.gif

Sūnus lanko Avižonio regos centrą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *F_M*: 13 gruodžio 2011 - 19:32
pas mus darzelyje sake leis svesti gimtadienius tik su šakočiu. tik man nesuprantama kuo šakotis skiriasi pvz nuo kokiu sausainiu ar torto g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 13, 23:19)
pas mus darzelyje sake leis svesti gimtadienius tik su šakočiu. tik man nesuprantama kuo šakotis skiriasi pvz nuo kokiu sausainiu ar torto  g.gif

Na tortas matyt greiciau genda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 12 14, 09:27)
Na tortas matyt greiciau genda  mirksiukas.gif

tai nesi vistiek juk svieza ir gimtadienis nera svenciamas savaite laiko,kad spetu sugesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 14, 11:44)
tai nesi vistiek juk svieza ir gimtadienis nera svenciamas savaite laiko,kad spetu sugesti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
plius šakotis=maxima, iki ar pan.. o tortukas, pyragiukas-naminis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2011 12 14, 11:02)
drinks_cheers.gif
plius šakotis=maxima, iki ar pan.. o tortukas, pyragiukas-naminis wub.gif

reta kuri mama neštų tortuką naminį, dažna mama neturi laiko daryti,ko pasekoje tortas taip pat lygus maximai,iki ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2011 12 14, 12:13)
reta kuri mama neštų tortuką naminį, dažna mama neturi laiko daryti,ko pasekoje tortas taip pat lygus maximai,iki ir t.t. doh.gif

kiek kalbėti teko su auklėtojomis ir tėvais, vieningai nusprendėmė, kad geriausia nešti jei jau nešti paprastutį obuolių pyragą, na tą kur stiklinė miltų, stiklinė cukraus, stiklinė vandens biggrin.gif tortukai čia jau atskras reikalas, ten riebūs kremai ir pan..tokie greitai genda..čia jau nebent 100% mama pati padarytų ir šviežutėlį atneštų..juk yra mamų kurios moka, kepa, daro mielai wub.gif
žodžiu gerai kad pasako-nešti šakoti, arba tik naminį obuolių, arba nieko, ir viskas visiems aišku cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ˜“ª¤Julija¤ª“˜: 14 gruodžio 2011 - 11:22