QUOTE(vikusituka @ 2012 02 28, 13:49)
Uzklausiau kitoje temoje, taciau niekas neatsiliepe. Gal cia atsiliepsit. Mazaji vesiu i darzelio grupe, paemiau maitinima 3 kartus per diena. kokios sumos man tiketis menesio gale? Kiek jus mokat uz darzeli?
Pagal mano apskaiciavimus as gan daug sumoketi turiu gal ne taip skaiciuoju. as dauginu dienu skaiciu is maitimo kainos plius dar pridedu suma uz maisto paruosima (2 lt uz kiekviena maitinima). tai iseina daugokai. Tureciau moketi tada apie 315 lt gal klaidingai skaiciuoju, nes visi raso, kad vidutine mokejimo uz darzeli kaina iseina apie 220 lt
Pagal mano apskaiciavimus as gan daug sumoketi turiu gal ne taip skaiciuoju. as dauginu dienu skaiciu is maitimo kainos plius dar pridedu suma uz maisto paruosima (2 lt uz kiekviena maitinima). tai iseina daugokai. Tureciau moketi tada apie 315 lt gal klaidingai skaiciuoju, nes visi raso, kad vidutine mokejimo uz darzeli kaina iseina apie 220 lt
jus tikriausiai skaiciuojate uz kiekviena maitinimas po 2lt. reiktu skaiciuoti uz diena. na tarkim brangiausias variantas: 25lt (abonimentinis) + 21d.dx2lt (maisto gamyba) + 21 d.d. x8lt (maitinimas, tikslios sumos nepamenu, suapvalinau.) = apie 230lt