Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(janna @ 2012 01 29, 17:23)
Susradau sutarti su darzeliu, musiskeje apie tai nei zodzio.

Bet radau (tenkinau savo smalsuma), citat is HN

100. Kasdien 2 kartus šviesiu paros metu vaikai turi būti išvedami į lauką. Žiemos metu – esant ne žemesnei kaip minus 12oC temperatūrai ir silpnam vėjo greičiui (iki 2 m/sek.) arba ne žemesnei kaip minus 8oC temperatūrai ir vidutiniam vėjo greičiui (nuo 2 iki 6 m/sek.).

saltinis

Va kažkas panašaus pas mus ir parašyta, pamenu, kad apie vėjo greitį buvo biggrin.gif
Atsakyti
Su tuo isejimu tai kazkaip idomiai buna. Buna ir -5 ,bet neveda vaiku g.gif . Bet manau,pavasariui artejant gal dazniau isves,bet tada ligos kai pasipils...
Atsakyti
Pas grupeja ir lb karsta smile.gif
Atsakyti
Norėčiau sužinot jūsų nuomonę ax.gif
Aną savaitę mano pupą perkėlė į kitą grupę. Naujoji auklėtoja paprašė kanceliarinių prekių. Aš atsidusau ir pasiguodžiau, kad anoj grupėj jau buvau nupirkusi. Auklėtoja patarė grįžti į senąją grupę ir ten paprašyti, kad duotų. Taip ir padariau, anos auklėtojos neprieštaravo.
O šiandien iš auklėtojos vėl išgirdau prašymą "ko nors" nupirkti. ???. Paaiškėjo, kad anos auklėtojos persigalvojo ir nebeduoda nupirktų kanceliarinių priemonių, motyvuodamos, kad nesumokėjom pinigų į fondą doh.gif Darželį pradėjom lankyt spalio mėnesį ir suskaičiavus visas dienas, iki vasario dukra gal mėnesį teišbuvo toje grupėje. Be to, auklėtojos klausiau dėl tos "skolos", tai tik ranka numojo. Nesuprantu, tai kas dabar netiko? Žodžiu, šiandien siaubingai pasiutau, tai nusprendžiau tokios būsenos neit aiškintis, kad neprišnekėčiau ko nereikia. Bet rytoj būtinai nueisiu, o jei prireiks, ir pas direktorę nepatingėsiu nueit.
Ką jūs manot? Jaučiuosi teisi, nes lankėm tikrai mažai ir tų kanceliarinių dukra tikrai daug neišnaudojo. Be to, pirkdama viską negailėjau pinigų ir nupirkau kokybiškas prekes, todėl nuostolis būtų daugiau nei 50 Lt. O dar jei reiktų viską iš naujo pirkti...
Atsakyti
As pavasari buvau davusi 50lt.,rudeni turbut ne pilna menesi lankem lopselio grupe..Perejom i kita,tai naujos grupes aukletoja nuejo i lopseliu grupe ir pasieme is ten 50lt.. Cia suprantama manau tas.. Tas pats darzelis,ta pati darzeli tevai "remia"..O dar prasyt vel g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2012 02 07, 11:09)
Norėčiau sužinot jūsų nuomonę  ax.gif
Aną savaitę mano pupą perkėlė į kitą grupę. Naujoji auklėtoja paprašė kanceliarinių prekių. Aš atsidusau ir pasiguodžiau, kad anoj grupėj jau buvau nupirkusi. Auklėtoja patarė grįžti į senąją grupę ir ten paprašyti, kad duotų. Taip ir padariau, anos auklėtojos neprieštaravo.
O šiandien iš auklėtojos vėl išgirdau prašymą "ko nors" nupirkti. ???. Paaiškėjo, kad anos auklėtojos persigalvojo ir nebeduoda nupirktų kanceliarinių priemonių, motyvuodamos, kad nesumokėjom pinigų į fondą  doh.gif  Darželį pradėjom lankyt spalio mėnesį ir suskaičiavus visas dienas, iki vasario dukra gal mėnesį teišbuvo toje grupėje. Be to, auklėtojos klausiau dėl tos "skolos", tai tik ranka numojo. Nesuprantu, tai kas dabar netiko? Žodžiu, šiandien siaubingai pasiutau, tai nusprendžiau tokios būsenos neit aiškintis, kad neprišnekėčiau ko nereikia. Bet rytoj būtinai nueisiu, o jei prireiks, ir pas direktorę nepatingėsiu nueit.
Ką jūs manot? Jaučiuosi teisi, nes lankėm tikrai mažai ir tų kanceliarinių dukra tikrai daug neišnaudojo. Be to, pirkdama viską negailėjau pinigų ir nupirkau kokybiškas prekes, todėl nuostolis būtų daugiau nei 50 Lt. O dar jei reiktų viską iš naujo pirkti...

Sveiki, manau, kad jūs tikrai teisi.Aš dar kartą paprašyčiau grąžinti kanceliarines priemones (pieštukų, flomasterių ir kt. tikrai neišnaudojo), o jei atsisako pas direktorę. Dar ir vaiko piešinių paprašyčiau mirksiukas.gif Jei ir ji nesąmones šneka į švietimo skyrių skambinkit, o iš ten jau tvarką padarys.
Atsakyti
Man yra buvę tokia situacija,kai teko keisti darželį.Nors jau buvom supirkę priemones,spalio pabaigoje perėjom į kitą darželį.Senojo darželio auklėtojos be problemų atidavė priemones rolleyes.gif .
Atsakyti
Labas rytas.

Manau, tokioje situacijoje aukletojos tikrai turetu atiduoti bent keleta vaikui reikalingu priemoniu. As tai kai pirkau visas tas priemones, neisivaizduoju, kur jas vaikai gali sunaudoti, kai visi sunesa panasiai doh.gif Ten bent porai metu turetu buti... Gal ir atiduos,kai eisim i vyresniuju grupe g.gif
Atsakyti
Mes grupeje sutareme, kad kiekvienas vaikas tures savo priemones, o ne dalysis bendrai, tad turetu be problemu atiduoti. Bet jei sutarta, kad priemones bendros, tai kaip jas grazins? Na pvz i piestukine ant stalo bendram naudojimui jau sudejo mano nunestus plomasterius, zalia nebepiesia, paeme is kito, tai ka man atiduotu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2012 02 08, 09:58)
Labas rytas.

Manau, tokioje situacijoje aukletojos tikrai turetu atiduoti bent keleta vaikui reikalingu priemoniu. As tai kai pirkau visas tas priemones, neisivaizduoju, kur jas vaikai gali sunaudoti, kai visi sunesa panasiai doh.gif Ten bent porai metu turetu buti... Gal ir atiduos,kai eisim i vyresniuju grupe g.gif

Turiu pažįstamą akly, kuri savo anūkams visas kanceliarines "suorganizuoja" iš darželio. Va kur dalis sunaudojama
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2012 02 07, 12:09)
Norėčiau sužinot jūsų nuomonę  ax.gif
O šiandien iš auklėtojos vėl išgirdau prašymą "ko nors" nupirkti. ???. Paaiškėjo, kad anos auklėtojos persigalvojo ir nebeduoda nupirktų kanceliarinių priemonių, motyvuodamos, kad nesumokėjom pinigų į fondą  doh.gif  Darželį pradėjom lankyt spalio mėnesį ir suskaičiavus visas dienas, iki vasario dukra gal mėnesį teišbuvo toje grupėje. Be to, auklėtojos klausiau dėl tos "skolos", tai tik ranka numojo. Nesuprantu, tai kas dabar netiko? Žodžiu, šiandien siaubingai pasiutau, tai nusprendžiau tokios būsenos neit aiškintis, kad neprišnekėčiau ko nereikia. Bet rytoj būtinai nueisiu, o jei prireiks, ir pas direktorę nepatingėsiu nueit.

kiek supratau priemonės buvo perkamos atskirai, tai tikrai turėjo grąžint.
nors pas mus pavasrį kai jau išeinam likučių niekad negrąžina schmoll.gif , nors va šiemet ir teptukus labai brangius pirkau, nes prašė. na jų juk nesuvalgo. ir sako kad vis neturi. ir žirklės, mano vaikai kairiarankiai, tai kur jas po to deda g.gif . kiek per tiek metų jau turėtų būt prikaupę, bet va kiekvieną rugsėjį vis nėra blink.gif . tikrai reikalaukit priemonių, nu kas per nesąmonės šiais laikais unsure.gif
Atsakyti
Mes perkame kiekvienas priemones atskirai, bet grupeje jas laiko visas bendrai ir naudojasi vaikai bendrai mirksiukas.gif
Atsakyti