QUOTE(zirziliux @ 2012 01 28, 13:23)
Bet i fonda nerinkom. Tiesa, rasiau, kad nesem tas visas buitines ir kanceliarines priemones.
Kai buna spektakliukai, aukletojos pasako, sumokam 4 lt uz ta spektakliuka ir viskas. Kita karta vel tas pats. Tai jei vaikiuko tiesiog nera darzelyje, teveliams ir moketi nereikia.
mes ir ilimui po 50, ir kanceliarines, ir higienos prekes patys pirkom, ir už spektaklius atskirai mokam, ir patalynę skalbima, nesuprantu ar darželis abai ūbagiškas, ar kažkas finansų nemoka skaičiuot
QUOTE(janna @ 2012 01 28, 17:05)
Man pasidare idomu, kaip kitose darzeliuse/grupese tevai bendrauja ar bendradarbiauja su tevu komiteto atstovais? Mano pastebejimai nekokie
. Norinciu jame dirbti arba bent bendradarbiauti nerasta (vienas kitas is tevu), o kritikuojanciu.... nors vezimu vezk
Per susirinkima dalyvaujanciu minimumas, juose priimami vienoki ar kitoki sprendimai: ir pasigincijam ir padiskutuojam ir pasitariam ir galop priimam visiems dalyvaujantiems tinkanti sprendima. Galiu suprasti, kad ne visi turi laiko: uzimtumas .... ir pan... pan... Bet visi ispeti apie susirinkima ir jame gvildenamas temas. Tai man iskyla klausimas, nejau negalima tokiu atveju pasiskambinti (tel. nr. tevu komiteto atstovu nera uzslaptinti) ir pasidometi kas? kur? ir kaip?
aš esu komitete, bet įrašyti tik tam , kad ten ažkas būtų įrašyta. ir pinigėliai yra ne pas komitetą, o pas auklėtoją
. jau buvo klausta kada kilimas bus, tai ji sakė, kad pinigėlių neužtenka, ir laukia gal darželis prisidės