Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

na bet faktas kad geriau prasirgt kol mazas vaikas. Aisku gali ir mazi sunkiai sirgti, bet kas tada butu jei tas vaikas susirgs suauges? bigsmile.gif Suauge rimtu komplikaciju turi ir reanimaciiniame tenka pagulet.. na jau nekalbu kad negalima uzsikrest nesciom.. tai jau geriau vaikystej prasirgti smile.gif Antra ir trecia karta sergama dazniausiai lengvai, drauges vaikas buvo persirges mazas, o dabar mazasis brolis susirgo tai ir jam pora spuogeliu islindo vel..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 04 sausio 2012 - 16:02
Aišku, kad tokiems lankantiems jau darželį gal ir gerai persirgt, bet va namie dar leliukas, jiems tai dar sunkiau verysad.gif

Ir mane labai nuliūdino, sėdi vaikas visas išbertas, o mamai dar nepasakyta, na kažkaip reikia saugot unsure.gif
Atsakyti
Na kad nepaskambina tevams tai cia jau absurdas doh.gif Pas mus siemet irgi vejaraupiu karantinas buvo, tai pora spuogeliu pamate pas maniske is karto paskambino kad pasiimti vaika, net i sale nebevede, visa grupe kai ejo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 01 05, 09:37)
Na kad nepaskambina tevams tai cia jau absurdas  doh.gif  Pas mus siemet irgi vejaraupiu karantinas buvo, tai pora spuogeliu pamate pas maniske is karto paskambino kad pasiimti vaika, net i sale nebevede, visa grupe kai ejo.. smile.gif

Labai protingai pasielgta 4u.gif

Į karnavalą atėjo net žalias ežiukas, nesuprantu ir kur tėvų protas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija:) @ 2012 01 03, 18:47)

p.s. siaip buvau del laisvu vietu nuejus tai man jis apskritai nepatiko, tiek is lauko, tiek ir viduj...tamsu kazkaip ir tas kvapas.... blush2.gif

Manau vaikui svarbiau kokia auklėtoja, o ne koks darželio kvapas ax.gif
Atsakyti
sutinku, kad svarbiau kokia aukletoja, bet ugdymo procese labai svarbi ir aplinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija:) @ 2012 01 05, 18:15)
sutinku, kad svarbiau kokia aukletoja, bet ugdymo procese labai svarbi ir aplinka smile.gif

na rugiagele tai man toks biednas blush2.gif rinkomes tik dėl to, kad šalia ax.gif

o šiaip tos pačios dvi čiuo-yklos lauke ir dvi smėlio dėžės, daugiau nieko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2012 01 05, 09:06)
Labai protingai pasielgta 4u.gif

Į karnavalą atėjo net žalias ežiukas, nesuprantu ir kur tėvų protas doh.gif

Ten pat kur ir jūsų bus kai vaikas pasveiks, leis eit į darželį,o briliantinė žaluma dar nebus nusiplovus ir po dviejų,trijų savaičių smile.gif smile.gif
Atsakyti
Aha, ta zalioji taip lengvai nenusiplauna, nuo veiduko ypac doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2012 01 05, 23:21)
Ten pat kur ir jūsų bus kai vaikas pasveiks, leis eit į darželį,o briliantinė žaluma dar nebus nusiplovus ir po dviejų,trijų savaičių smile.gif smile.gif

ne, tikrai, kad ne, vaikas buvo tik antrą dieną sergantis ir žaliuojantis doh.gif ir vaikas labai norėjo eit į karnavalą doh.gif

mes pasveikom be zelionkes, nelabai ji rekomenduojama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2012 01 08, 20:27)
ne, tikrai, kad ne, vaikas buvo tik antrą dieną sergantis ir žaliuojantis
mes pasveikom be zelionkes, nelabai ji rekomenduojama doh.gif

va čia jau visai negerai..neatsakingai visai tiksliau..norai su sveikata nevisada gi sutampa..
visai pasirodo nerekomenduojama jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2012 01 08, 21:19)
va čia jau visai negerai..neatsakingai visai tiksliau..norai su sveikata nevisada gi sutampa..
visai pasirodo nerekomenduojama jau ax.gif

aš kitą dieną auklėtojom iš kart pasakiau, sakau jei tėvai su protu susipykę, bet sakau kaip jūs leidot, ji man neužkrečiamas jau jis doh.gif sakau kaip neužkrečiamas, jei jis antrą dieną serga, tai dar ,ar jums negeriau, kad persirgs blink.gif aišku, sakau gerai, kad persirgs, bet namie sakau leliukas unsure.gif
Atsakyti