na bet faktas kad geriau prasirgt kol mazas vaikas. Aisku gali ir mazi sunkiai sirgti, bet kas tada butu jei tas vaikas susirgs suauges? Suauge rimtu komplikaciju turi ir reanimaciiniame tenka pagulet.. na jau nekalbu kad negalima uzsikrest nesciom.. tai jau geriau vaikystej prasirgti Antra ir trecia karta sergama dazniausiai lengvai, drauges vaikas buvo persirges mazas, o dabar mazasis brolis susirgo tai ir jam pora spuogeliu islindo vel..
Aišku, kad tokiems lankantiems jau darželį gal ir gerai persirgt, bet va namie dar leliukas, jiems tai dar sunkiau
Ir mane labai nuliūdino, sėdi vaikas visas išbertas, o mamai dar nepasakyta, na kažkaip reikia saugot
Ir mane labai nuliūdino, sėdi vaikas visas išbertas, o mamai dar nepasakyta, na kažkaip reikia saugot
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 01 05, 09:37)
Na kad nepaskambina tevams tai cia jau absurdas Pas mus siemet irgi vejaraupiu karantinas buvo, tai pora spuogeliu pamate pas maniske is karto paskambino kad pasiimti vaika, net i sale nebevede, visa grupe kai ejo..
Labai protingai pasielgta
Į karnavalą atėjo net žalias ežiukas, nesuprantu ir kur tėvų protas
QUOTE(lelija:) @ 2012 01 03, 18:47)
p.s. siaip buvau del laisvu vietu nuejus tai man jis apskritai nepatiko, tiek is lauko, tiek ir viduj...tamsu kazkaip ir tas kvapas....
Manau vaikui svarbiau kokia auklėtoja, o ne koks darželio kvapas
QUOTE(lelija:) @ 2012 01 05, 18:15)
sutinku, kad svarbiau kokia aukletoja, bet ugdymo procese labai svarbi ir aplinka
na rugiagele tai man toks biednas rinkomes tik dėl to, kad šalia
o šiaip tos pačios dvi čiuo-yklos lauke ir dvi smėlio dėžės, daugiau nieko
QUOTE(viilda @ 2012 01 05, 09:06)
Labai protingai pasielgta
Ten pat kur ir jūsų bus kai vaikas pasveiks, leis eit į darželį,o briliantinė žaluma dar nebus nusiplovus ir po dviejų,trijų savaičių
QUOTE(Evuška @ 2012 01 05, 23:21)
Ten pat kur ir jūsų bus kai vaikas pasveiks, leis eit į darželį,o briliantinė žaluma dar nebus nusiplovus ir po dviejų,trijų savaičių
ne, tikrai, kad ne, vaikas buvo tik antrą dieną sergantis ir žaliuojantis ir vaikas labai norėjo eit į karnavalą
mes pasveikom be zelionkes, nelabai ji rekomenduojama
QUOTE(viilda @ 2012 01 08, 20:27)
ne, tikrai, kad ne, vaikas buvo tik antrą dieną sergantis ir žaliuojantis
va čia jau visai negerai..neatsakingai visai tiksliau..norai su sveikata nevisada gi sutampa..
visai pasirodo nerekomenduojama jau
QUOTE(˜ª¤Julija¤ªI @ 2012 01 08, 21:19)
va čia jau visai negerai..neatsakingai visai tiksliau..norai su sveikata nevisada gi sutampa..
aš kitą dieną auklėtojom iš kart pasakiau, sakau jei tėvai su protu susipykę, bet sakau kaip jūs leidot, ji man neužkrečiamas jau jis sakau kaip neužkrečiamas, jei jis antrą dieną serga, tai dar ,ar jums negeriau, kad persirgs aišku, sakau gerai, kad persirgs, bet namie sakau leliukas