Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

iskepiau ir as sian,jau stovi sulipdytas,ryt po fotosesijos atvilksiu biggrin.gif dar naujiena tokia dariau vainikus ant stalo is meduoliu, ryt irgi prizadu ryte sudet 4u.gif ir reziume ziauriai pavargau 4u.gif
Rugiageles namas wub.gif Arunes wub.gif Adlimós wub.gif zo visos kruopstuoles,kantruoles saunuoles drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliushke @ 2011 12 14, 21:18)
Namelių graaažumas nerealus  wub.gif . Baigiu ir aš susigundyt rizikuot daryt namuką, bet jau šiemet turbūt šaukštai po piet, eksperimentą nukelsiu kitiem metam.

Labai labai gražūs visų namukai  4u.gif

Ko del saukstai po pietu??? Viena diena issikepat detales, o kita klijuojat ir dekoruojat mirksiukas.gif

O as snd privargau su lietuviska egle, uzsiminkiau teslos is puses normos, tai issikepiau zvaigzdutes 4 eglaitem ir dar liko puse teslos doh.gif Ryt diena, reiks uzbaigt kept, o vakare daryt glaju ir klijuot ax.gif
Atsakyti
sveikos, parodysiu ir as kokiu nameli ana savaite su dukryte iskepem.
kepiau is meducio teslos, nes meduoliu mes nemegstam. o iskarpas radau is sm, kepiau pagal tokias pat iskarpas kaip rugegele tik kepiau tik ta antraji mazaji namuka, nes preita met kepiau visa tai baisei didelis buvo doh.gif daug darbo

user posted image
pc. tas desininis besmegenis ,netikras vaikas pastate lotuliukas.gif
ir dar laidai matosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VitMetil: 14 gruodžio 2011 - 21:35
o kada kepti geriausiai,jei kaledom norim su vaiku padaryti seneliams,ar pastoveje jie suketeja,ar suminksteja g.gif
Atsakyti
kokie visu darbai gražūs, mastau jau kad ir aš norėčiau kažką panašaus padaryt dovanų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliushke @ 2011 12 14, 21:18)
Namelių graaažumas nerealus  wub.gif . Baigiu ir aš susigundyt rizikuot daryt namuką, bet jau šiemet turbūt šaukštai po piet, eksperimentą nukelsiu kitiem metam.

Labai labai gražūs visų namukai  4u.gif

Kodėl po pietų? Porą valandų ir stovi tas namelis biggrin.gif Aš pati galvoju dar bandyti, gal pavyks ne tik kaimo trobą pastatyti biggrin.gif Tai tik drąsiai kepk ir bandyk. Nematau jokių priežasčių, kodėl nebūtų galima jo kepti dabar.
Atsakyti
Grazus namukai.. wub.gif jei jau kitais metais bandysiu, tai tik mazesni... ir stogui cerpes didesnes pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
na atnesu savo zadetus darbus 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ule, labai labai thumbup.gif tavo darbukai!!!

Vainikėliai kokie gražūs!

Papildyta:
QUOTE(VitMetil @ 2011 12 14, 22:34)
sveikos, parodysiu ir as kokiu nameli ana savaite su dukryte iskepem.

Labai jaukus ir mielas jūsų nameliukas thumbup.gif Šaunuolės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 15 gruodžio 2011 - 09:54
QUOTE(Bijuna @ 2011 12 13, 17:42)
Sveikos, su artėjančiomis šventėmis  biggrin.gif
Kaip ir kasmet prikepėme su vaikais meduoliukų pagal bea, man jie geriausi  thumbup.gif
Vaišinkitės  mirksiukas.gif
user posted image
P.S. spalvos "ramesnės" čia kažkaip ryškios labai  g.gif

Kaip toki grazu glaju isgauti smile.gif ??
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2011 12 15, 11:46)
Kaip toki grazu glaju isgauti smile.gif ??

su maistiniais dazais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 12 15, 11:54)
su maistiniais dazais  mirksiukas.gif

vakar prekybos centre nesugebejau rast nieko net panasaus i maistinius dazus, tai bandysiu kazkuros mamytes patarimu pasinaudot, ilasint kelis lasus melyniu mirksiukas.gif
Atsakyti