iskepiau ir as sian,jau stovi sulipdytas,ryt po fotosesijos atvilksiu dar naujiena tokia dariau vainikus ant stalo is meduoliu, ryt irgi prizadu ryte sudet ir reziume ziauriai pavargau
Rugiageles namas Arunes Adlimós zo visos kruopstuoles,kantruoles saunuoles
QUOTE(Pliushke @ 2011 12 14, 21:18)
Namelių graaažumas nerealus . Baigiu ir aš susigundyt rizikuot daryt namuką, bet jau šiemet turbūt šaukštai po piet, eksperimentą nukelsiu kitiem metam.
Labai labai gražūs visų namukai
Ko del saukstai po pietu??? Viena diena issikepat detales, o kita klijuojat ir dekoruojat
O as snd privargau su lietuviska egle, uzsiminkiau teslos is puses normos, tai issikepiau zvaigzdutes 4 eglaitem ir dar liko puse teslos Ryt diena, reiks uzbaigt kept, o vakare daryt glaju ir klijuot
sveikos, parodysiu ir as kokiu nameli ana savaite su dukryte iskepem.
kepiau is meducio teslos, nes meduoliu mes nemegstam. o iskarpas radau is sm, kepiau pagal tokias pat iskarpas kaip rugegele tik kepiau tik ta antraji mazaji namuka, nes preita met kepiau visa tai baisei didelis buvo daug darbo
pc. tas desininis besmegenis ,netikras vaikas pastate
ir dar laidai matosi
kepiau is meducio teslos, nes meduoliu mes nemegstam. o iskarpas radau is sm, kepiau pagal tokias pat iskarpas kaip rugegele tik kepiau tik ta antraji mazaji namuka, nes preita met kepiau visa tai baisei didelis buvo daug darbo
pc. tas desininis besmegenis ,netikras vaikas pastate
ir dar laidai matosi
kokie visu darbai gražūs, mastau jau kad ir aš norėčiau kažką panašaus padaryt dovanų
QUOTE(Pliushke @ 2011 12 14, 21:18)
Namelių graaažumas nerealus . Baigiu ir aš susigundyt rizikuot daryt namuką, bet jau šiemet turbūt šaukštai po piet, eksperimentą nukelsiu kitiem metam.
Kodėl po pietų? Porą valandų ir stovi tas namelis Aš pati galvoju dar bandyti, gal pavyks ne tik kaimo trobą pastatyti Tai tik drąsiai kepk ir bandyk. Nematau jokių priežasčių, kodėl nebūtų galima jo kepti dabar.
Grazus namukai.. jei jau kitais metais bandysiu, tai tik mazesni... ir stogui cerpes didesnes pirksiu
na atnesu savo zadetus darbus
Ule, labai labai tavo darbukai!!!
Vainikėliai kokie gražūs!
Papildyta:
Labai jaukus ir mielas jūsų nameliukas Šaunuolės.
Vainikėliai kokie gražūs!
Papildyta:
QUOTE(VitMetil @ 2011 12 14, 22:34)
sveikos, parodysiu ir as kokiu nameli ana savaite su dukryte iskepem.
Labai jaukus ir mielas jūsų nameliukas Šaunuolės.
QUOTE(doviliuke21 @ 2011 12 15, 11:46)
Kaip toki grazu glaju isgauti ??
su maistiniais dazais
QUOTE(vivir @ 2011 12 15, 11:54)
su maistiniais dazais
vakar prekybos centre nesugebejau rast nieko net panasaus i maistinius dazus, tai bandysiu kazkuros mamytes patarimu pasinaudot, ilasint kelis lasus melyniu