Dekui uz atsakyma
QUOTE(Tomienė @ 2012 11 14, 14:27)
ei, nebalamutinkit tai galima ar ne? manau ne man vienai toks "durnas" klausimas su imbieru nedraugavus, tai nzn
QUOTE(yerena @ 2012 11 14, 01:00)
Galima ir šviežią tarkuoti- kepate gi sau, o savo skonį turbūt žinote atitinkamai tik mažiau šviežio reiktų dėti lyginant su maltu, sausu.
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 11 14, 14:15)
Asiku galima tarkuot imbiera. Kas cia tokio juokingo?
Turite šviežio-tarkuokite, turite malto- dėkite maltą.
Sakykit, kas kepet Dresdeno keksa.. nu man atrodo kazkas netaip... vakar minkiau tesla vos ne "po prakaitu", nes ji be galo sunkiai minkesi, nors recepte raso, maisyt... nu arba ten kazkas nedarasyta, arba as nugrybavau ryskiai... kol iminkiau vaisius... nu zodziu, siandien suvyniojau i maistine plevele, bet man atrodo tais keksais galima apglusint trinktelejus , nes kieti be galo
As vakar eksperimentavau virtuveje jau kaledu tema
Mergaites labai noriu storu- minkstu meduoliu recepto?
Cipciuko labai patinka, bet norisi kazko naujo
Mergaites labai noriu storu- minkstu meduoliu recepto?
Cipciuko labai patinka, bet norisi kazko naujo
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 11 16, 07:49)
Sakykit, kas kepet Dresdeno keksa.. nu man atrodo kazkas netaip... vakar minkiau tesla vos ne "po prakaitu", nes ji be galo sunkiai minkesi, nors recepte raso, maisyt... nu arba ten kazkas nedarasyta, arba as nugrybavau ryskiai... kol iminkiau vaisius... nu zodziu, siandien suvyniojau i maistine plevele, bet man atrodo tais keksais galima apglusint trinktelejus , nes kieti be galo
tai kad niekas ten sukniai nesimaišo aš padariau tešlą, gavosi kondencuoto pieno tirštumo, ir tik tada sudėjau vaisius. gal miltų padauginai? rodyk receptą
QUOTE(Tomienė @ 2012 11 16, 10:21)
tai kad niekas ten sukniai nesimaišo aš padariau tešlą, gavosi kondencuoto pieno tirštumo, ir tik tada sudėjau vaisius. gal miltų padauginai? rodyk receptą
Nu sudejau kaip ir raso, 1 kg miltu tai nugrybauta kazkas recepte... CIA
man atrodo daugokai aš kepiau džiovintų vaisių pyragą, ir tai tik 2 stiklines dėjau
QUOTE(Tomienė @ 2012 11 16, 11:24)
man atrodo daugokai aš kepiau džiovintų vaisių pyragą, ir tai tik 2 stiklines dėjau
Nu bet cia aisku reikia forma isgaut keksams, tai logiska, jei butu minkoma tesla, bet labai kieta...
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 11 16, 12:32)
Nu bet cia aisku reikia forma isgaut keksams, tai logiska, jei butu minkoma tesla, bet labai kieta...
nu tikrai nesigauna kieta tesla tokia svelni, minksta. va mano dresdenas iskeptas ir saugiai supakuotas ir jis nera kietas kaip akmuo. nesu bandziusi to tavo ideto recepto
Ir kiausiniai nesideda, nu zodziu man atrodo cia bus tas pats kaip su tuo vaisiu pyragu : pravalas...
QUOTE(*Keila* @ 2012 11 16, 11:37)
nu tikrai nesigauna kieta tesla tokia svelni, minksta. va mano dresdenas iskeptas ir saugiai supakuotas ir jis nera kietas kaip akmuo. nesu bandziusi to tavo ideto recepto
O pagal kokį kepėte? Nes irgi ruošiuosi jį kepti
Na tesla kai paminkiau, tai gavosi normaliai paksui minkoma, bet patys keksai iskepe man keistai kieti... nors aisku neprapjoviau as ju dar.