malto imbiero yra pirkti prie visu prieskoniu
as pernai naudojau sita, kai pati dariausi misiny sausainiams imbieriniams
tik ieskokite didziuosiuose prekybos centruose
Galima ir šviežią tarkuoti- kepate gi sau, o savo skonį turbūt žinote atitinkamai tik mažiau šviežio reiktų dėti lyginant su maltu, sausu. Pvz. aš naudoju tik šviežią imbierą- jei reikia, jį tarkuoju, jei reikia- smulkiai sukapoju ar dedu griežinėliais.
ar reikia apskrudinti riesutus kalediniam pyragui?Vakar prisipirkau dziovintu vaisiu 1.5 kg.jau mirko per nakti brendziuke ,tikrai gana brangokas pyragas,bet labai skanus iseis kazkur 20 euru
ar reikia apskrudinti riesutus kalediniam pyragui?Vakar prisipirkau dziovintu vaisiu 1.5 kg.jau mirko per nakti brendziuke ,tikrai gana brangokas pyragas,bet labai skanus iseis kazkur 20 euru