Divia
pamačius supratau ...... nu nė velnio nesupratau , tik žinau , kad tai ką jūs darot yra taip gražu ir jūs sugebat sukurt tokią šventę , kurios nenusipirksi jokioj maximoj
Aciu,mergaites..Jus ir pacios kuriat tooookius nepakartojamus grozius ,su kuriais man ner ko ir lygintis man kaledos pats sunkiausias metais,amzinas galvos lauzymas ka kam dovanot,o tokios dovaneles puikiausiai tiko visiems,visi liko suzaveti ir patenkinti,pussere i nameli isidejo zvakute ir laiko dar net iki dabar (aisku valgymui tai jau visai.. )
O cia keletas siumetiniu
O cia keletas siumetiniu
Wow divia grozis neispasakytas ........ Nu kazkaipnbe sansu tokius ispiest.....
Divia, išduok paslaptį kaip taip plonai išpieši, kokiu įrankiu? ir šiemetiniai darbai nerealūs!!!
Divia, neišpasakytai gražu, kaip vašeliu nunerti papuošimai O Jūs per konditerinį maišelį spaudžiat aisingą ar su antgaliuku? Bėda tik ta, kad tokių grožių tikrai negali valgyti, tik grožėtis
Divia nerealu
Divia, pamacius jusu darbus, mano akys issprogo,zandikaulis atvepo ir pirma atejusi mintis,kad jus be galo talentinga nerealiai grazu
Divia, nuostabu
as treti metai namelius dovanoju, siemet galvoju roges daryt, gal turite trafareta issisaugojusi
as treti metai namelius dovanoju, siemet galvoju roges daryt, gal turite trafareta issisaugojusi
Divia, pasakiški darbeliai
O dėl mikserio, tai taip, tikras, pagal taisykles aisingas turi būt plakamas mediniu šaukštu. Bet kad namelis nesusiklijavo, tikrai negali būt kaltas mikseris Kažkur bėda kitur. Kai vaikai sukasi aplink kojas, tai nelieka laiko sukt šaukštu, visad plaku mikseriu. Va senesnių metų sausainukai. Aisingas plaktas mikseriu...
O dėl mikserio, tai taip, tikras, pagal taisykles aisingas turi būt plakamas mediniu šaukštu. Bet kad namelis nesusiklijavo, tikrai negali būt kaltas mikseris Kažkur bėda kitur. Kai vaikai sukasi aplink kojas, tai nelieka laiko sukt šaukštu, visad plaku mikseriu. Va senesnių metų sausainukai. Aisingas plaktas mikseriu...
QUOTE(Divia @ 2012 11 07, 22:07)
Cia pora mano ankstesniu darbeliu dirbant su tokiu glajum,gal kam pasitarnaus idejos..
Nebeturiu žodžių Neturiu net žodžių tokiems grožiams apibūdint... O kaip taip dailiai nupaišomas namelio stogas? Pagal kokį trafaretą gal?