Rugiagele, namukas fantastiskas
Parodysiu ir as saviskius, vakar sulipintus Bei meskinu armija vaikui i darzeli ir meduoliai meduoliai meduoliai
Patobulinau namuka, pridejus dumus ir seni besmegeni, bei eglute
QUOTE(vivir @ 2011 12 14, 14:38)
Rugiagele, namukas fantastiskas
Parodysiu ir as saviskius, vakar sulipintus Bei meskinu armija vaikui i darzeli ir meduoliai meduoliai meduoliai
gal galit aprasyt tiksliai kaip eglute padaret, kur tarp nameliu? pagal koki receptuka?
Nuostabūs visų nameliai ir sausainėliai. Šiandien bandysim ir mes su sūneliu išsikepti Kalėdinių sausainiukų, o jei spėsiu, reiks ir namelį sulipdyt. Pernai va toks buvo mano pirmasis blynas:
Šiemet norėčiau pabandyti su išpjaustytais lagais. Mačiau namelių pavyzdžių, kur pro langus matosi kaip šviečia švieselė. Sakykit, kas tai? Žvakutė, jaučiu, ištirpdytų glajų... Tai ką ten deda, kad šviestų?
Šiemet norėčiau pabandyti su išpjaustytais lagais. Mačiau namelių pavyzdžių, kur pro langus matosi kaip šviečia švieselė. Sakykit, kas tai? Žvakutė, jaučiu, ištirpdytų glajų... Tai ką ten deda, kad šviestų?
http://www.kuharka.r...yanik/7462.html Daug kalediniu nameliu. Yra receptas teslos, ismatavimai.
QUOTE(irmuliuke @ 2011 12 14, 17:29)
gal galit aprasyt tiksliai kaip eglute padaret, kur tarp nameliu? pagal koki receptuka?
Cia is tos pacios meduolines teslos eglute.
Bet snd jau uzsiminkiau tesla lietuviskai eglei, tai veliau kepsiu. Receptas pirmam pusl.
QUOTE(Adlim'a @ 2011 12 14, 17:35)
Na, neištipdė! Mano namukas vakar atlaikė pusvalandžio trukmės žvakutės degimą viduj ir nieko . O kai "šviečia" langeliai - koks grožis!
Nuotraukoj didžiojo namuko viduje matosi žvakutė (neuždegta).
O, tai šaunu, reiks pabandyti ir man uždegt žvakutę Ačiū, Arūne
QUOTE(arune @ 2011 12 14, 18:10)
Na, neištipdė! Mano namukas vakar atlaikė pusvalandžio trukmės žvakutės degimą viduj ir nieko . O kai "šviečia" langeliai - koks grožis!
Tas didelis ponu namas, o tas mazesnis tarnu ?
Labai grazus visu meduoliai, nameliai , eglutes ir visi kepiniai man reiks kuria diena vel kept meduoliu, o kita savaite pradet dekoruot
Negaliu atsiziureti kaip jus graziai tuos namukus padarot, na siais metais gal jau nebesugebesiu, cia reikia pribresti bet kitais jau manau busiu pasiruosusi
Namelių graaažumas nerealus . Baigiu ir aš susigundyt rizikuot daryt namuką, bet jau šiemet turbūt šaukštai po piet, eksperimentą nukelsiu kitiem metam.
Labai labai gražūs visų namukai
Labai labai gražūs visų namukai