Super traukinukas ir Nerytes pyragai
Visi namukai
Aš šiandien bandžiau piešti ant meduoliukų. Na lenkiu žemai galvą prieš auksarankes, kurios moka dailiai nupiešti. Tikrai nelengvas darbas lygiai, dailiai nupiešti.
kaip grazu tute28, as pries tave lenkiu galva
vieni gražiausių meduolių čia matytų,tute
ne nu aš esu "lengvai" apakusi, kas čia šios temos paskutiniuose puslapiuose dedasi
.... koookie grožiai
.... koookie grožiai
tute28, KOKS GROŽIS...
GITALE, Renata123 jau ikele nuorodo Aciu, Renata123
tute28, nerealus meduoliai! patys paciausi lenkiu galva, o paciai nera pries ka lankstytis - auksines rankas ir kantrybe turi
tute28, nerealus meduoliai! patys paciausi lenkiu galva, o paciai nera pries ka lankstytis - auksines rankas ir kantrybe turi
QUOTE(arune @ 2011 12 21, 15:16)
Kitais metais, žinau, norėsiu roges išsikept šalia namuko... R-tina - labai patiko jūsų darbas... iš kur gaut tokių rogių trafaretą, pasidalykit
QUOTE(jupo @ 2011 12 21, 15:24)
o spalva glaisto bus balta? ar pilktelėjusi? nes su kiaušinio baltymu tai labai baltas glajus gaunasi. Kokios maždaug proporcijos?
ne visai balta, tokia blankesne, bet rozie labai grazi buna
QUOTE(tute28 @ 2011 12 21, 15:43)
Aš šiandien bandžiau piešti ant meduoliukų. Na lenkiu žemai galvą prieš auksarankes, kurios moka dailiai nupiešti. Tikrai nelengvas darbas lygiai, dailiai nupiešti.
Aukstasis pilotazas gaila man toki butu ir valgyti
QUOTE(Linckutis @ 2011 12 21, 16:23)
vyras nubraize man brezinius ant popieriaus, tai neturiu
QUOTE(egzotikaa @ 2011 12 21, 17:04)
r_tina, kokios grazios roges, o as ju taip ir neiskepiau, issisaugojau, bet kazkaip pritrukau laiko
aciu
QUOTE(arune @ 2011 12 21, 18:16)
Pagarba visoms namelių (ir ne tik) statytojoms
Kitais metais, žinau, norėsiu roges išsikept šalia namuko... R-tina - labai patiko jūsų darbas... iš kur gaut tokių rogių trafaretą, pasidalykit
aciu uz grazius zodzius, maciau jau pasidalino traferetu pagal kuri ir as dariau
ir siaip aciu visoms ir uz ikvepima ir uz pagyras!
[quote=tute28,2011 12 21, 19:43]
Visi namukai
man vien viena burbuliuka toki dailiai apvalu butu sunku padaryti ant meduolio ;D
Visi namukai
man vien viena burbuliuka toki dailiai apvalu butu sunku padaryti ant meduolio ;D
Labai labai ačiū už gerus žodžius
Dekoravau su antgaliuku, kur apvali skylutė. NR2, konkrečiai. http://www.wilton.co...2CC3749ED9EFC2D Reiks dar įsigyt NR1, nes gali būti ir dar plonesnės linijos. O glajus nėra labai tirštas, bet ir nebėgantis. Net nežinau, kaip apibūdint. Jei bus per skystas, tai burbuliukas nesilaiko.
QUOTE(R_S @ 2011 12 21, 16:35)
tute28 labai grazu. man tokie patys idealiausi, nemgstu spalvotu, primargintu su kuo dekoravote? ir glajus turbut tirstokas turi buti, taip?
Dekoravau su antgaliuku, kur apvali skylutė. NR2, konkrečiai. http://www.wilton.co...2CC3749ED9EFC2D Reiks dar įsigyt NR1, nes gali būti ir dar plonesnės linijos. O glajus nėra labai tirštas, bet ir nebėgantis. Net nežinau, kaip apibūdint. Jei bus per skystas, tai burbuliukas nesilaiko.