Ojojoi, darbeliai vienas už kitą gražesni... Visoms po balioną
Norėjau paklaust labiau patyrusių - kaip gražiai ir lygiai padengt didesnį paviršių baltu glajumi? Neišeina man... Vis kalniukai - pakalnės gaunasi, o reikia lygut lygutėliai...
Parodysiu ir aš savo nameliukus, norėjau su įlietais langeliais, nusipirkusi buvau jau ir bambonkių, bet jau kietumas jų neišėjo visai jų "sudaužyt", bet užtat pavyko puodelį sukult į šipulius per juos
Dideli pavirsiu padengti lygiai glajumi galima tiesiog pasiskystinus tirštą glajų pvz citrinos sultimis
Varvekliams daryti reikia kaip tik tirštesnio glajaus, t.y. į glajų pridėti papildomai cukraus pudros, kad būtų sunkiai tįstantis gajus
Varvekliams daryti reikia kaip tik tirštesnio glajaus, t.y. į glajų pridėti papildomai cukraus pudros, kad būtų sunkiai tįstantis gajus
Buzzy
mmergyte
kruopstu, skoninga,grazu
mmergyte
kruopstu, skoninga,grazu
QUOTE(tute28 @ 2011 12 20, 18:49)
Mes su dukryte padirbėjom Nieko ypatingo, bet vaikam smagus užsiėmimas.
kaip spalvingai atrodo
QUOTE(arune @ 2011 12 20, 18:32)
Ojojoi, darbeliai vienas už kitą gražesni... Visoms po balioną
Norėjau paklaust labiau patyrusių - kaip gražiai ir lygiai padengt didesnį paviršių baltu glajumi? Neišeina man... Vis kalniukai - pakalnės gaunasi, o reikia lygut lygutėliai...
skysta glaju reik, kaip jau sake su citrinos sultim galima skiesti, vienas is variantu.
as siemet dovanom iskepiau po slepeciu pora
kaip originaliai atrodo tos šlepetės
iškarpas pati darėt?
iškarpas pati darėt?
QUOTE(Bonpari @ 2011 12 20, 22:30)
oj ne, palei iskaprpas nieko nekepu.
pirkau formeles, to iskilimo juk neiskepsi kitaip be spec formeles
QUOTE(Bonpari @ 2011 12 20, 17:34)
bet užtat pavyko puodelį sukult į šipulius per juos
ne su puodeliu reikejo dauzyt mesai plaktuka juk turit
QUOTE(R_S @ 2011 12 20, 21:39)
oj ne, palei iskaprpas nieko nekepu.
nameli gi be formeliu iskepi
QUOTE(sssagis @ 2011 12 20, 23:00)
ne su puodeliu reikejo dauzyt mesai plaktuka juk turit
as nameli su formelem kepiau, ryt ikelsiu foto. pernai neturejau formeliu, nesigavo tai ir nekepiau