Sveikutės.
Parodau ir aš savo kepinius.
Praeitų metų:
Šių metų:
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 12 18, 15:34)
super miskelis atrodo
pagal kuri recepta kepete?
visu mergaiciu darbeliai superiniai
pagal kuri recepta kepete?
visu mergaiciu darbeliai superiniai
Kepiau pagal Lietuviskos egles recepta is 1 pusl.
QUOTE(paslaptukai @ 2011 12 18, 18:22)
Mergaitės -vilnietės, išduokit paslaptį kur perkat tuos mažučius, čežančius, skaidrius maišelius meduoliams įpokuoti, prikepiau partijas meduolių, jau baigiu visus dekoru padengti, bet dabar galvos skausmas kur gauti tu maišiukų. Būsiu labai dėkinga už info
aš ir pernai ir šiemet dariau taip- nusipirkau ruloną permatomo popieriaus- būna be nieko, arba su kokiais taškeliais, piešinėliais, susikarpiau kvadratais, meduolius dėjau į patį vidurį ir tada už karštų paėmus surišau, gavosi ir pigiai ir gražiai
Norejau patarimo - kaip pasidaryti tuos spalvotus langelius namukuose?? Lyg deti saldaini ir jis issilydys. Bet taip ir praleidau pro akis neisidemejus Kokie saldainiai tinkami ir kada juos deti ??
meduoliu ir namuku grozis
Va kas isejo is sios temos skaitymo ..skaiciau,skaiciau,kol susigundziau pati ismeginti .Kepta pagal cipciuko recepta.labai skanus isejo ..Pirmi meduoliukai,pirmas namukas...belieka laukti svenciu...
Papildyta:
[quote=Stebuklelis,2011 12 19, 00:51]
Norejau patarimo - kaip pasidaryti tuos spalvotus langelius namukuose??
deda ledinukus saldainiukus,juos pasmulkink ir suberk i langelius.Tik vienos deda is karto,kitos pries baigiant kepti.Nes jei ilgeliau kepasi tesla,tai tie ledinukai labai ten kunkuliuoja.Ziurint kiek ilgai kepsi????As deciau gal i pabaiga,tiesiog gal pamegink ir matysis kas gaunasi..
Papildyta:
[quote=Stebuklelis,2011 12 19, 00:51]
Norejau patarimo - kaip pasidaryti tuos spalvotus langelius namukuose??
deda ledinukus saldainiukus,juos pasmulkink ir suberk i langelius.Tik vienos deda is karto,kitos pries baigiant kepti.Nes jei ilgeliau kepasi tesla,tai tie ledinukai labai ten kunkuliuoja.Ziurint kiek ilgai kepsi????As deciau gal i pabaiga,tiesiog gal pamegink ir matysis kas gaunasi..
QUOTE(woriuukee @ 2011 12 18, 15:18)
Turiu labai svarbu klausima jei aš medaus neturiu , tačiau norėčiau pagaminti namuką, ar be medaus man pavyktu kažkas ar vis tik geriau nedaryt?
dek dirbtini
QUOTE(Stebuklelis @ 2011 12 18, 23:51)
Norejau patarimo - kaip pasidaryti tuos spalvotus langelius namukuose?? Lyg deti saldaini ir jis issilydys. Bet taip ir praleidau pro akis neisidemejus Kokie saldainiai tinkami ir kada juos deti ??
saldainius reik sutrupint ir subert i langeli. as siemet bandziau pirma karta ir dejau pries kepant, tai suputojo bekepant ir siek tiek uzdaze pertvaras , veliau glaistu uzmaskavau tas vietas, bet manau geriau butu deti baigiant kept, nes reik kad tik saldainis issilydytu ir viskas.
saldainius as dejau paprastus ciulpinius, skaidrius.
Pasirodau ir aš vakarykščio darbo rezultatus.Viskas daryta pagal Cipsiuko meduoliukų receptą.
[URL=http://hotimg23.fotki.com/p/a/78_63/42_223/DSCN0235-vi.jpg][/URL
"Pagriuvusi" kaimo gryčiukė Man namukui per minkštos sienos buvo.Norėtusi kietesnių.Jis toks griūvantis gavosi.Bet kaip pirmam kartui, manau, bus gerai.
[URL=http://hotimg23.fotki.com/p/a/78_63/42_223/DSCN0235-vi.jpg][/URL
"Pagriuvusi" kaimo gryčiukė Man namukui per minkštos sienos buvo.Norėtusi kietesnių.Jis toks griūvantis gavosi.Bet kaip pirmam kartui, manau, bus gerai.
QUOTE(absonata @ 2011 12 19, 10:39)
Pasirodau ir aš vakarykščio darbo rezultatus.Viskas daryta pagal Cipsiuko meduoliukų receptą.
[/URL
[url=http://hotimg23.fotki.com/p/a/78_63/42_223/DSCN0241-vi.jpg]
[/URL
[url=http://hotimg23.fotki.com/p/a/78_63/42_223/DSCN0241-vi.jpg]
QUOTE(medlink @ 2011 12 19, 11:02)
Jetau kaip gražu
Susiruošiau ir aš namelį kepti, tik kilo klausimas... ar pakanka iš vienos normos maišyti (čia jeigu pagal cypciuko receptą kelsiu) ar iškart dvi maišytis???
Susiruošiau ir aš namelį kepti, tik kilo klausimas... ar pakanka iš vienos normos maišyti (čia jeigu pagal cypciuko receptą kelsiu) ar iškart dvi maišytis???
Aš tai manau, kad sočiai.Žiūrint kokio dydžio kepsi.Na aš iš dviejų normų padariau dvi eglutes, meduoliukų krūvą ir dar namuką sulypdžiau.