Mallena, Koks glaistas , pagal koki recepta...? Gaminiai superiniai
Aciu , glaistui naudojau cukraus pudra, baltymas, ir citrinos rugstele Viskas is akies O daziau su keliais grudeliais maistiniu dazu
Aciu labai mergaitei Vaidosee uz nuostabiu meduoliu recepta (cia tas kur is rusu forumo paimtas), nei sukietejo,nei suminkstejo, nei kur prilipo - nuostabus
Aciu labai mergaitei Vaidosee uz nuostabiu meduoliu recepta (cia tas kur is rusu forumo paimtas), nei sukietejo,nei suminkstejo, nei kur prilipo - nuostabus
kepiau ir aš šiandien meduolius pagal tą receptą iš rusaičių forumo. gavosi tikrai labai liuks. Skanūs, gražios spalvos. Vaikas ratais ėjo ir kimšo į burną. reikėjo slėpt kad kalėdom liktų
QUOTE(tute28 @ 2011 12 17, 22:33)
Statėme statėme ir mes pagaliau pastatėmė Pirmą kart kepėm namelį Papuošimų dauguma 3metė dukrytė suklijavo.
dievuliau kaip gražu
QUOTE(naitas @ 2011 12 17, 21:58)
dievuliau kaip gražu
Reikia ir man kibti i darbus
Sveikos mergaitės, gal kas galit patarti ka daryti. Trečiadienį išsikepiau namuko sienas pagal ta receptą rusiška kur yra ir brežiniai. Iš pradžių kol buvo šilti tai tokie minkšti buvo , paskui kai atveso sukietejo. Paskui kiekviena diena jie darėsi vis minkštesni . Šiandien su vaikais tas sienas papuošėm, langus isdažėm. Bet tos sienos tokios minkštos, kad pastačius linksta , tai kaip dabar man reikes jas suklijuoti. Jeigu jos ir toliau taip minkštes, tai iki švenčių bus ne namukas, bet krūva meduolių . Visos čia pergyvena, kad jų meduoliai kieti,o mano atvirkščiai. Juos laikau tiesiog ant stalo patiesus kepimo popierų ir išdeliojus, niekuo nepridengus. Kambarys nekurenamas. Kepiau tiksliai pagal receptą viska sveriau. Kažin kaip uždėti stogą, jei viskas linksta? Dabar galvoju ką daryti? gal padžiovinti tas sienas, bet papuošimai ar nepasileis? lemputes ant namelio klijavon iš saldainių. Patarkit gal kuri turit kokių minčių?
erikiuxxx, soda negesinta, manau, laisvai galima pakeisti kepimo milteliais.
Naitai, dėkavoju, bet iš tiesų, tai aš tik mokausi, turiu didelių tikslų sau išsikėlusi
Ulės ir tute28 nameliai pasakiški
Naitai, dėkavoju, bet iš tiesų, tai aš tik mokausi, turiu didelių tikslų sau išsikėlusi
Ulės ir tute28 nameliai pasakiški
Ačiū
Reiks kepti šiandien.
Reiks kepti šiandien.
QUOTE(rituker @ 2011 12 17, 19:03)
Aciu
Pagal Bea kepiau, tik cukraus 2 saukstus padeginau, kad tamsesni butu Tik iskepus buvo minksti, atvese pasidare kieti kaip akmenys. O po dienos savaime suminkstejo
Pagal Bea kepiau, tik cukraus 2 saukstus padeginau, kad tamsesni butu Tik iskepus buvo minksti, atvese pasidare kieti kaip akmenys. O po dienos savaime suminkstejo
Išsikepiau namelio sienas, nusprendžiau suklijuoti, pasidariau cukraus ir medaus sirupą, bet man jis nestingsta. Ką ne taip darau?
QUOTE(zuzanele @ 2011 12 18, 11:56)
Išsikepiau namelio sienas, nusprendžiau suklijuoti, pasidariau cukraus ir medaus sirupą, bet man jis nestingsta. Ką ne taip darau?
SIRUPAS nestings iki tokio lygio, kad klijuotų tvirtai. Reikia daryti karamelę - gerai užkaitinti, iki virimo. TIk medaus nepadauginkit.
QUOTE(Javute @ 2011 12 17, 19:09)
manau, kad nelabai gerai as kepiau irgi pagal Nerytes recepta, tai tesla kai atveso isvis sunkiai kociojosi, ir sunkiai sekesi plonai iskocioti, ji man vis traukesi. tai manau palaikius para laiko, isvis butu sunku iskocioti
O as manau, kad galima Man praeitais metais ir labai traukesi, tiek kociojant, tiek jau skardoj padarytos figureles Bet siais metais issiaiskinau ir supratau kodel taip buna - del per didelio kiekio miltu Siais metais dejau saldyt dar gerokai minksta tesla, tai kociojant nei traukes, ir kociojosi lengvai