sveikos kepėjėlės, kas galėtų pasakyti kiek maždaug tešlos reikia vienam namukui pvz pagal Bea arba Cipciuko receptą? Ar užtenka recepte numatyto kiekio? namuko noriu to kur pagal pirmą brėžinuką. Atsiprašau, kad tiek daug klausimų tai bus pirmasis mano namukas
Labutis,
Visu kepinukai labai grazus ir mieli, vien del to, kad tai paciu rankytem daryta
Paisrodau ir as, kad sia savaitele netinginiavau Ir einu ruostis kept kuciukus..
Kaledinis miskas...
Visu kepinukai labai grazus ir mieli, vien del to, kad tai paciu rankytem daryta
Paisrodau ir as, kad sia savaitele netinginiavau Ir einu ruostis kept kuciukus..
Kaledinis miskas...
SAKYKIT PRASAU,AR GALIU SENDIEN PASIGAMINT TESLA,O KEPT TIK RYT? KEPSIU NERYTES MEDUOLIUKUS ACIU!
QUOTE(raminta1985 @ 2011 12 17, 17:48)
sveikos kepėjėlės, kas galėtų pasakyti kiek maždaug tešlos reikia vienam namukui pvz pagal Bea arba Cipciuko receptą? Ar užtenka recepte numatyto kiekio? namuko noriu to kur pagal pirmą brėžinuką. Atsiprašau, kad tiek daug klausimų tai bus pirmasis mano namukas
Man is vienos normos Cipciuko teslos iseina du normalaus dudzio nameliai ir dar meduoliams lieka
QUOTE(vivir @ 2011 12 17, 16:50)
Man is vienos normos Cipciuko teslos iseina du normalaus dudzio nameliai ir dar meduoliams lieka
rimtai? produktus jau dvigubai normai buvau susisvėrus vienam nameliui ačiū labai, kad atsakėt
QUOTE(raminta1985 @ 2011 12 17, 18:14)
rimtai? produktus jau dvigubai normai buvau susisvėrus vienam nameliui ačiū labai, kad atsakėt
Na as storai nekocioju, mazdaug apie 5mm tiktais, ir dar pasipucia.
virvir] grazutes eglutes
[b]mallena o meduoliu grozis koksai o dar sudejote kaip eglute ant stalo
[b]mallena o meduoliu grozis koksai o dar sudejote kaip eglute ant stalo
na ir grožių čia beesama, taip ir norisi viską išbandyti, rytoj kepsiu meduoliukus pagal Cipciuką, sakykite, akaip jūs padarote spalvotą glajų?
QUOTE(SmilgaS @ 2011 12 17, 16:28)
Aciu
Pagal Bea kepiau, tik cukraus 2 saukstus padeginau, kad tamsesni butu Tik iskepus buvo minksti, atvese pasidare kieti kaip akmenys. O po dienos savaime suminkstejo
QUOTE(Borkowa @ 2011 12 17, 17:49)
SAKYKIT PRASAU,AR GALIU SENDIEN PASIGAMINT TESLA,O KEPT TIK RYT? KEPSIU NERYTES MEDUOLIUKUS ACIU!
manau, kad nelabai gerai as kepiau irgi pagal Nerytes recepta, tai tesla kai atveso isvis sunkiai kociojosi, ir sunkiai sekesi plonai iskocioti, ji man vis traukesi. tai manau palaikius para laiko, isvis butu sunku iskocioti