QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 17, 03:06)
Mergaites , patarkite prasau
ant meduoliu kada geriau pesti glajumi, kai jie dar silti ar kai atsale ? nes kaskaip niekur nerandu tokios info, ir kuris glajus geresnis butu, kad netrupetu ?
Aciu
Aš dekoravau jau ant atvėsusių, kitaip manau nestings greit.
o glajų tiesiog dariau iš kiaušinio baltymo ir cukraus pudros.
Atskiri baltymą, ir pili daaaug cukraus pudros, vienam baltymui suėjo kažkur apie 300-400 gramų turbūt, bet nereikia visko supilt iš kart, pamažu pilt ir su šakute maišyt, o daugiau aš gerai paplaku, turi gautis toks tirštas tąsus baltas glajus. pabandyk kur ant mažo sausainio kaip laikos, neturi jis nubėgt, tada gražiai puošis.
QUOTE(Indii @ 2011 12 17, 08:11)
Nagi gražūs nameliai
Kaip karamelę darėte?
dėkui
O karamelę dariau indelyje ištirpindama pora valgomų šaukštų medaus ir kokius 4 v.š. cukraus. kai ištirpo, paviriau dar kol paliko skysta ir ruda, ir tada greit reikia tept. jei pradeda kietėt, vėl ant ugnies palaikiau ir viskas. TIK atsargiai nepriliest su pirštais, nes cukrus karštas labai skausmingas!
Bet man patiko labiau nei su glajum dirbt, kibo greit, patepi, uždedi, pora sek ir laikos visas namas, nereikia laukt kol sustings, nes stingsta mygom.
QUOTE(Borkowa @ 2011 12 17, 11:07)
Labas rytas, HELP kuom patepti skarda mielinems kuciukams,laukiu atsakymo, nes jau viena partije kepu ir svyla
o ant kepimo popieriaus kodėl nekepi?