Na ir darbeliu... labiausiai tai istrigo tas kaimas... nu ten darbelio
Cia dalis mano meduoliu..
labai grazus nameliai.. O is kokios teslos juos kepate? Tinka is pvz Bea meduoliu tesla?
O aš visada meduoliukus kepu ant pačios skardos, pabarstytos miltais. Kuo puikiausiai atlimpa nuo skardos, o ir šveisti labai minimaliai reikia...
Gražiai padekoruoti visų meduoliai, aš vis išsaugau nuotraukas, semsiuosi idėjų rytoj kai paišysiu savo
Gražiai padekoruoti visų meduoliai, aš vis išsaugau nuotraukas, semsiuosi idėjų rytoj kai paišysiu savo
Pasižiūrėjau, merginos, į jūsų meduoliukus ir taip jų užsinorėjau .. Prisiminiau, kad ir formeles jau turiu, keli metai guli Studijuoju receptus dabar.. Kyla klausimų.. Ar būtina dėti sodą? Gal ją galiu keisti kepimo milteliais?
Jau ir as galiu atsidusti, iskepiau svao darbeli foto parodysiu ryt, nebeturiu jegu fotografuot, visa diena plusau, kol viska i vietas sulipdziau ir kol pridekoravau. tik dar trys dezes meduoliu nepuostu liko prie to pacio sulipdziau zele sluoksniuota torciuka. na cia ne kaledom, ryt drauges gimtadieniui, bet labai jau knietiejo isbandyti sluoksniavima zele, o ypac baltaja dali su jogurtu
ziuriu tema, kalediniai kepiniai, bet jau galima butu pervadinti i imbieriniai kepiniai
ziuriu tema, kalediniai kepiniai, bet jau galima butu pervadinti i imbieriniai kepiniai
Sveikos,
Skaičiau, skaičiau šitą temukę ir susižavėjau nameliais... Nusprendžiau ir aš pamėginti... Kepiau pagal Cipsiuko receptą.. Dariau dvigubą normą, tai gavosi du namukai ir šiek tiek meduolių... Viskas dar dalimis guli, nes jau nebespėjau visko pabaigti.... Pusė detalių numarginta... Dabar laukia sunkiausias darbas- suklijuoti viską... Tikiuosi pavyks gražiai... Būtinai jums pasirodysiu kaip pavyko....
Tik meduoliai man gavosi kietoki... Gal per daug miltų pridėjau... Dar gerai, kad išnešiau į lauką atvėsti dar minkštą tešlą, o tai būčiau akmenį padarius... nes vis tešla lipo prie pirštų....
Skaičiau, skaičiau šitą temukę ir susižavėjau nameliais... Nusprendžiau ir aš pamėginti... Kepiau pagal Cipsiuko receptą.. Dariau dvigubą normą, tai gavosi du namukai ir šiek tiek meduolių... Viskas dar dalimis guli, nes jau nebespėjau visko pabaigti.... Pusė detalių numarginta... Dabar laukia sunkiausias darbas- suklijuoti viską... Tikiuosi pavyks gražiai... Būtinai jums pasirodysiu kaip pavyko....
Tik meduoliai man gavosi kietoki... Gal per daug miltų pridėjau... Dar gerai, kad išnešiau į lauką atvėsti dar minkštą tešlą, o tai būčiau akmenį padarius... nes vis tešla lipo prie pirštų....
QUOTE(Lachesė @ 2011 12 16, 09:50)
dėkoju
receptas :
1,5 kg miltų
0,5kg medaus
0,5 kg cukraus
3-4 kiaušiniai
prieskonių
2 šaukšteliai sodos
medų pavirti su prieskoniais, kiaušinius su cukrumi išplakti iki baltumo, sumaišyti su medum, miltus su soda sumaišyti su kiaušinių medaus mase,
išminkyti, iškočioti ir kepti. Aš bent kepu 180 laipsnių temperatūroje.
kadangi neseku temos, tai gal šitas receptas jau yra.
receptas :
1,5 kg miltų
0,5kg medaus
0,5 kg cukraus
3-4 kiaušiniai
prieskonių
2 šaukšteliai sodos
medų pavirti su prieskoniais, kiaušinius su cukrumi išplakti iki baltumo, sumaišyti su medum, miltus su soda sumaišyti su kiaušinių medaus mase,
išminkyti, iškočioti ir kepti. Aš bent kepu 180 laipsnių temperatūroje.
kadangi neseku temos, tai gal šitas receptas jau yra.
jusu meduoliai nuostabus, pasakiskas kaimelis
norejau paklausti, o sodos gesinti nereikia ?
ar geriau kepimo milteliu deti ?
Visu mergaiciu labai grazus darbeliai, visi namukai ir meduoliai
Mergaites , patarkite prasau
ant meduoliu kada geriau pesti glajumi, kai jie dar silti ar kai atsale ? nes kaskaip niekur nerandu tokios info, ir kuris glajus geresnis butu, kad netrupetu ?
Aciu
ant meduoliu kada geriau pesti glajumi, kai jie dar silti ar kai atsale ? nes kaskaip niekur nerandu tokios info, ir kuris glajus geresnis butu, kad netrupetu ?
Aciu
QUOTE(Raile @ 2011 12 16, 23:56)
Ar būtina dėti sodą? Gal ją galiu keisti kepimo milteliais?
Kepiau pagal Bea recepta. Siame recepte sodos nera yra kepimo milteliai.
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 17, 05:06)
Piesiau ant atvesintu meduoliu. Glaju pirkau. Kita karta pati bandysiu daryti
O cia mano vakaryksciai
QUOTE(grange @ 2011 12 16, 20:26)
klijavau sienas su karamele, labai džiaugiuos, kad nedariau su pudra. kaip greit sustingo, be jokių problemų
Nagi gražūs nameliai
Kaip karamelę darėte?
O sakykit, jums tie meduoliukai minksti ar kietoki gaunasi? Vakar vakare kepiau, tik iskepe buvo labai minkstuciai, sudejau viska i plastikine dezute..... siandien dantis galima issilauzyti, tokie kieti. Dingo visas noras puosybai.
QUOTE(Lusiukas @ 2011 12 17, 10:25)
O sakykit, jums tie meduoliukai minksti ar kietoki gaunasi? Vakar vakare kepiau, tik iskepe buvo labai minkstuciai, sudejau viska i plastikine dezute..... siandien dantis galima issilauzyti, tokie kieti. Dingo visas noras puosybai.
i dezute idekite skiltele obuolio, suminkstes per pusdieni