Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 14

QUOTE(Ateik @ 2011 12 20, 08:15)
Į VIF galima kreiptis, kai nemoka vyras tris mėnesius... Vadinasi dar mėnesį turiu laukti, VIF taip pat ne per savaitę atsakys, o iki to laiko niekas nepriklauso?

Nieko nereikia laukti. Galite kreiptis į paramos skyrių. Jums paskirs išmokas, o kai gausit pinigėlius iš VIF, tuomet naujai rodysit savo pajamas ir viskas. Tikrai nieko laukti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2011 12 20, 16:51)
Nieko nereikia laukti. Galite kreiptis į paramos skyrių. Jums paskirs išmokas, o kai gausit pinigėlius iš VIF, tuomet naujai rodysit savo pajamas ir viskas. Tikrai nieko laukti nereikia.

O, dėkui. Jau maniau, kad nežinią ką daryt turėsim...
Atsakyti

nelabai suprantu kaip skaiciuoja kompensacija uz salta vandeni. kaip suprantu asmeniui kompensuoja uz 2 kubus, reikia susimoketi 2%, o jei sunaudoji daugiau uz kitus visa kaina? tarkim jei bute registruoti 2 asmenys, sunaudojam 6 kubus. tai turetume susimoket uz 2 visa kaina, o uz 4 tik 2%? bet pasalpa gaunama uz tris asmenis, tai tuos 2% skaiciuoja nuo visos pasalpos?
Atsakyti
ar nuo nauju metu norint gauti soc.pasalpa nebereikes isstoveti 6 men darbo birzoje?
Atsakyti
Taip, nebereikės.
Atsakyti
Labas,sakykit gal kas zinot ar dabar yra koks skirtumas pasa darytis ar kortele,jei nezadi vykti i uzsieni ? smile.gif Seniau lyg tai kortele budavo privaloma ,ar abu net ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2011 12 21, 11:10)
ar nuo nauju metu norint gauti soc.pasalpa nebereikes isstoveti 6 men darbo birzoje?

o kiek tada reikės "išstovėti" , ar visai nebereikės jau nieko ?

turiu verslo liudijimą, tai galvoju dabar kiek dar laiko aš galiu jį pratęsinėti, ar neišmes iš DBiržos ? gal reikia kokią pertrauką padaryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 21 gruodžio 2011 - 11:44
QUOTE(delfinarija @ 2011 12 21, 11:43)
Labas,sakykit gal kas zinot ar dabar yra koks skirtumas pasa darytis ar kortele,jei nezadi vykti i uzsieni ? smile.gif Seniau lyg tai kortele budavo privaloma ,ar abu net ? blush2.gif

kiek aš suprantu, tai asmens tapatybės kortelė skirta Lietuvai kaip asmens dokumentas, o jei šeima soc. remiama, tai aš su 1 pažyma su vaiku tai be eilės greit Vilniuje ir nupaveikslavo nemokmai vietoje ir padarė nemokamai per 1 mėnesį: sūnui ATK, man pasą ir ATK + dukrai pasą .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 21 gruodžio 2011 - 14:07
Sveikos, ar nuo kitu metu duos masta jai vienam zmogui iseina 525lt? Ar jau prieme istatyma 350lt? O kaip del vaiko pinigu 56lt, kokios pajamos turi buti??
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 15, 10:01)
Jei tik uz vaika gaudinesit tai 350 lt,o jei ant dveju tai 350+280-alimentai.

o nuo kada cia taip skaiciuojasi?
Atsakyti
QUOTE(ginte*** @ 2011 12 21, 19:16)
o nuo kada cia taip skaiciuojasi?

Nuo naujų, nebebus taip, kad kiekvienam 90proc pajamų duos, dabar duos 100proc, tai yra nebe 315lt o 350 lt, bet čia tik pirmam šeimos nariui, antram ir taip kuo daugiau šeimos narių tuo paskesniam vis mažiau. Antram 80, trečiam 70...ir t.t.
http://www.delfi.lt/...a.d?id=52421857
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2011 12 21, 11:10)

na jau dabar pasimeciau visai...gal galetu kas nors man paaiskint kaip cia su ta birza,nes teti mano jau turbut nuo sausio 2 ismest ruosiasi,tai jei jis po savaites sugris naujai i db ar jam nutruks soc...pasalpa ar ne?labai atsiprasau jei kartojuosi,bet jau taip susipainiojau,kad puolu i panika doh.gif
Atsakyti