Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 14

Ir as vakar grizau is socialinio. Net nesusinervinusi,o tokioj mazoj soko busenoj. Tvarkem dokumentus kompensacijoms ir vaiko 52lt., lyg tai jau i pabaiga ir darbuotoja sako, kad nepriklauso mums kompensacijos, kadandi spali man is buvusios darbuovietes buvo iplauka beveik 2000lt. O situacija tokia, firma sustabde veikla, as po VPA savo noru parasiau prasyma del atleidimo, buchalterija priskaiciavo uz nepanaudotas atostogas, direktorius pasake, kad neturi pinigu, tuom ir baigesi. Siandien tik skambinsiu direktoriui, nusiraminau, o vakar buvo tik emocijos. Bet prisimenu, kaip buchaltere aiskino, kad jeigu pinigai bus pervesti pavedimu, tai is manes nieko nereikia, o jeigu jis sumokes grynais, tai as turiu pasirasyti kvita. Tai iseina, kad buvo padirbtas parasas g.gif Gal kas nors buvo tokioj situacijoj. Soc. darbuotoja nusiramina, sako ateikit vasari ir tvarkykit kompensacija uz lapkriti, gruodi ir sausi. O vaikui dokumentus prieme, del 52lt. sako galite namuose patys pasiskaiciuoti ar nevirsyjat 525lt. Tai noriu paklausti, ar ims uz visus metus ir dalins is 12, kad nebutu daugaiu 525lt. Ar kiekviena menesi neturi virsyti 525lt. Tada reikia atsiimti dokumentus. Labai lauksiu patarimu. Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORA1975: 25 sausio 2012 - 08:14
QUOTE(LORA1975 @ 2012 01 25, 09:13)
Ir as vakar grizau is socialinio. Net  nesusinervinusi,o tokioj mazoj soko busenoj. Tvarkem dokumentus kompensacijoms ir vaiko 52lt., lyg tai jau i pabaiga ir darbuotoja sako, kad nepriklauso mums kompensacijos, kadandi spali man is buvusios darbuovietes buvo iplauka beveik 2000lt. O situacija tokia, firma sustabde veikla, as po VPA savo noru parasiau prasyma del atleidimo, buchalterija priskaiciavo uz nepanaudotas atostogas, direktorius pasake, kad neturi pinigu, tuom ir baigesi. Siandien tik skambinsiu direktoriui, nusiraminau, o vakar buvo tik emocijos. Bet prisimenu, kaip buchaltere aiskino, kad jeigu pinigai bus pervesti pavedimu, tai is manes nieko nereikia, o jeigu jis sumokes grynais, tai as turiu pasirasyti kvita. Tai iseina, kad buvo padirbtas parasas g.gif Gal kas nors buvo tokioj situacijoj. Soc. darbuotoja nusiramina, sako ateikit vasari ir tvarkykit kompensacija uz lapkriti, gruodi ir sausi. O vaikui dokumentus prieme, del 52lt. sako galite namuose patys pasiskaiciuoti ar nevirsyjat 525lt. Tai noriu paklausti, ar ims uz visus metus ir dalins is 12, kad nebutu daugaiu 525lt. Ar kiekviena menesi neturi virsyti 525lt. Tada reikia atsiimti dokumentus. Labai lauksiu patarimu. Aciu

skaiciuoja vidurki del vaiko pinigu.
Tai jus gavot i rankas tuos pinigelius,ar i banko saskaita?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 25 sausio 2012 - 08:17
QUOTE(Ateik @ 2012 01 25, 00:54)
Teks pasiteirauti darželyje - seniūnijos darbuotoja mane patikino, kad jie tikrai matys.  g.gif Kaune veiksmas vyksta.

Dar klausimas - jei man soc.pašalpa paskirta sausio-balandžio mėn, o trūkstami dokumentai (pažyma iš anstolio apie nemokamus alimentus) bus gauta tik vasario viduryje, tai realu, kad gausiu pirmą išmoką tik kovą?
Ir kaip darželis kompensuos už pilną sausio mokėjimą?
Pirmą kartą tvarkausi, kol kas man čia tamsus miškas - ačiū, atsakančioms.  4u.gif

Na taip realu,bus ismoketa kai bus visos pazymos,o darzelyje nieko nekompensuoja,pas mus tai tikrai.As pazyma pristaciau lapkricio men,tai darzelyje nuolaida maistui paskirta lapkriciui,gruodziui ir sausiui.nors buvo parasyta,kad soc paskirta nuo rugpjucio.Darzelyje pasake,kad rugpjuti ir reikejo pazyma atnest.Ir socialiniam nieko nepasako,na,kad pvz priklauso kompensacija darzelyje.Pas mus Lietuveleje dabar taip,kiekvienas ziuri tik saves verysad.gif ,jei pats nesusizinosi tai niekas nieko ir neskirs schmoll.gif
Dabar pasiemiau pazyma ir vel veziau i darzeli.
Atsakyti
QUOTE(LORA1975 @ 2012 01 25, 09:13)
Ir as vakar grizau is socialinio. Net  nesusinervinusi,o tokioj mazoj soko busenoj. Tvarkem dokumentus kompensacijoms ir vaiko 52lt., lyg tai jau i pabaiga ir darbuotoja sako, kad nepriklauso mums kompensacijos, kadandi spali man is buvusios darbuovietes buvo iplauka beveik 2000lt. O situacija tokia, firma sustabde veikla, as po VPA savo noru parasiau prasyma del atleidimo, buchalterija priskaiciavo uz nepanaudotas atostogas, direktorius pasake, kad neturi pinigu, tuom ir baigesi. Siandien tik skambinsiu direktoriui, nusiraminau, o vakar buvo tik emocijos. Bet prisimenu, kaip buchaltere aiskino, kad jeigu pinigai bus pervesti pavedimu, tai is manes nieko nereikia, o jeigu jis sumokes grynais, tai as turiu pasirasyti kvita. Tai iseina, kad buvo padirbtas parasas g.gif Gal kas nors buvo tokioj situacijoj. Soc. darbuotoja nusiramina, sako ateikit vasari ir tvarkykit kompensacija uz lapkriti, gruodi ir sausi. O vaikui dokumentus prieme, del 52lt. sako galite namuose patys pasiskaiciuoti ar nevirsyjat 525lt. Tai noriu paklausti, ar ims uz visus metus ir dalins is 12, kad nebutu daugaiu 525lt. Ar kiekviena menesi neturi virsyti 525lt. Tada reikia atsiimti dokumentus. Labai lauksiu patarimu. Aciu

Ima už tris mėnesius, kas kvailiausia nesvarbu kiek pas tave yra pajamos pvz dar prieš mėnesį. Tai kad svarbu bus tą mėnesį išbraukt .Tai kad praleidi ta mėnesį kai gavai daugiau pajamų ir skaičiuoji toliau , nors man sistema įdomi , nes pvz jei gauni rugsėji 10 000 , o spali - gruodi nieko, tau pasalpos priklauso , o jei išdalint tą sumą nepriklauso, tai kur logika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 25 sausio 2012 - 08:34
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 25, 08:17)
skaiciuoja vidurki del vaiko pinigu.
Tai jus gavot i rankas tuos pinigelius,ar i banko saskaita?

Nieko negavau, nei i saskaita nei i rankas schmoll.gif Pasake, kad neturi pinigu ir nieko nemokes, bet prase pasirasyti, o as pasakiau, kad jeigu nieko negausiu, tai nieko ir nepasirasysiu. Viskas ir pamirsau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORA1975: 25 sausio 2012 - 08:39
QUOTE(LORA1975 @ 2012 01 25, 09:34)
Nieko negavau, nei i saskaita nei i rankas schmoll.gif

"nepriklauso mums kompensacijos, kadandi spali man is buvusios darbuovietes buvo iplauka beveik 2000lt"
o kaip suprast sita sakinio dali,jei jus nieko negavot,tipo padirbo jusu parasa,kad tipo jus gavot pinigus,bet realiai nesumokejo juos?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 25, 08:38)
"nepriklauso mums kompensacijos, kadandi spali man is buvusios darbuovietes buvo iplauka beveik 2000lt"
o kaip suprast sita sakinio dali,jei jus nieko negavot,tipo padirbo jusu parasa,kad tipo jus gavot pinigus,bet realiai nesumokejo juos?

Tai as taip sanprotauju, kad padirbo, gal Santa Barbara iseina. Bet tikrai nieko negavau, o soc. darbuotoja atspausdino kazkoki lapa ir parode, maciau suma ir mano UAB pavadinima. As ir paklausiau, jus turbut galit pamatyti mano saskaita, kad nebuvo tu pinigu, o ji sako, kad matau tuos duomenys ir viskas. Aisku dar reikia su darbdaviu susiskambinti, bet vat, cia rasau, o turiu jam skambinti
Atsakyti
QUOTE(LORA1975 @ 2012 01 25, 09:45)
Tai as taip sanprotauju, kad padirbo, gal Santa Barbara iseina. Bet tikrai nieko negavau, o soc. darbuotoja atspausdino kazkoki lapa ir parode, maciau suma ir mano UAB pavadinima. As ir paklausiau, jus turbut galit pamatyti mano saskaita, kad nebuvo tu pinigu, o ji sako, kad matau tuos duomenys ir viskas. Aisku dar reikia su darbdaviu susiskambinti, bet vat, cia rasau, o turiu jam skambinti

Paskambinkit ir suzinokit,nes jeigu jus negavot tu pinigu,tai jie ir neturi niekur figuruoti.
Atsakyti
Paskambinau, telefonas isjungtas. Bandysiu dar skambinti. Bet dabar galvoju, gal soc.darbuotoja kazka susimaise... Paskui parasysiu, kaip viskas baigesi.
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2012 01 24, 16:08)
ar ka pridavete jau prasymus socialinei stipendijai gauti pavasario semestrui? parasyta kad galima nuo sausio 20d. bet man neleidzia keisti duomenu, tik senas prasymas yra.

Prašymą užpildžiau jau pačią pirmą dieną bigsmile.gif Ten niekur keist duomenų ir nereikia - reikia pildyt naują prašymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2012 01 25, 09:30)
Ima už tris mėnesius, kas kvailiausia nesvarbu kiek pas tave yra pajamos pvz dar prieš mėnesį. Tai kad svarbu bus tą mėnesį išbraukt .Tai kad praleidi ta mėnesį kai gavai daugiau pajamų ir skaičiuoji toliau , nors man sistema įdomi , nes pvz jei gauni rugsėji 10 000 , o spali - gruodi nieko, tau pasalpos priklauso , o jei išdalint tą sumą nepriklauso, tai kur logika smile.gif

neklaidinkit zmoniu,norint gauti vaiko pinigus,ima ne 3 men vidurki,o visu metu.metu pajamas dalina is 12 ir is zmoniu skaiciaus,jei nevirsiji 525 tada vaiku pinigai priklauso.
Atsakyti
Del vaiko pinigu,tai pats besikreipiantis turi pasiskaiciuoti ar jam priklauso smile.gif .Teisingai parasyta ima visus metus dalina is 12 men ir is zmoniu.Jei besikreipiantis blogai apsiskaiciuoja tenka metu gale grazinti pinigelius verysad.gif
taip,kad reikia gerai pasiskaiciuoti mirksiukas.gif
Atsakyti