Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 14

QUOTE(Kulke @ 2012 01 20, 16:57)
Laba. Gal kas ka nors girdejo kada Kaune prades moketi socialines? siandien jau 20d ir vis dar ramu...

nu kad as jau gavau man atrodo visa jau gavo g.gif
Atsakyti

QUOTE(Kulke @ 2012 01 20, 15:57)
Laba. Gal kas ka nors girdejo kada Kaune prades moketi socialines? siandien jau 20d ir vis dar ramu...

Na man atrodo jau turėjote gauti. Kada jūs tvarkėtės?

QUOTE(agute77 @ 2012 01 20, 19:29)
Esu ilgalaike bedarbe.Pasalpa tvarkiausi gruodi.Jai kovo menesi isstociau is birzos ir vel po savaites istociau ar parasius prasyma pasalpai ja gauciau?

Pagal teoriją turėtumėt einant vėl tvarkytis jau būt įregistruota, tuomet lyg viskas turėtų būti gerai smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,mamytes padekit,kaip galvojat ar mano seimai riklausytu kokios soc pasalpos?as esu VPA,vyras stovi darbo birzoi,gaunamas pajiemos yra 52lt uz vaika,turto turiu savo vardu,paimta paskola 50000lt,nupirktas sodas su namu ir jo verte yra 113000lt ir automobilius kuris kainavo 4000lt,gyvenam jonavoje,ar kas priklausytu?gal net neverta eiti i soc?aciu kas atsakys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 01 20, 21:07)
Labas vakaras,mamytes padekit,kaip galvojat ar mano seimai riklausytu kokios soc pasalpos?as esu VPA,vyras stovi darbo birzoi,gaunamas pajiemos yra 52lt uz vaika,turto turiu savo vardu,paimta paskola 50000lt,nupirktas sodas su namu ir jo verte yra 113000lt ir automobilius kuris kainavo 4000lt,gyvenam jonavoje,ar kas priklausytu?gal net neverta eiti i soc?aciu kas atsakys 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Manau čia pasinagrinėti reiktų http://www.registruc...BT_socParam.pdf
Atsakyti
manau paskola reiksmes neturi del paramos gavimo
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 01 20, 19:58)
Na man atrodo jau turėjote gauti. Kada jūs tvarkėtės?

Yra dar negavusiu smile.gif Viskas sutvarkyta nuo spalio berods, tik gruodi reikejo pratesti. Rodos viska laiku susitvarkiau mirksiukas.gif Nebent jie kas karta ten naujai svarsto ar skirti pinigus, ar ne.

Dar reiketu konsultacijos. Situacija tokia: Zmona laukiasi, gimdys kovo pabaigoje, stovi darbo birzoje, vyras oficialiai nedirba niekur ir nestovi darbo birzoje. Ar jie gali kreiptis del kazkokiu lengvatu ar pasalpu? Ar vyras butinai turi stoveti DB, ir kada jie gali kreiptis, ar tada ,kai gims leliukas, ar dar negimus jam? Ar priklauso jai kokia dekretine ismoka, ar tik 1430 kai gims leliukas? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 21 sausio 2012 - 15:28
Sveikos, turiu kelis klausimus.
1. Ar pasalpa mokama nuo tada kada parasai prasyma,ar nuo menesio pirmos dienos? pvz jei as sausio 19 parasiau prasyma ,tai man uz visa menesi mokes ar uz dienas nuo 19 iki 31?
2. Jei uzsisakysiu pazyma del darzelio kompens. tai gausiu uz si menesi ar tik uz sekanti.?
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 01 20, 21:07)
Labas vakaras,mamytes padekit,kaip galvojat ar mano seimai riklausytu kokios soc pasalpos?as esu VPA,vyras stovi darbo birzoi,gaunamas pajiemos yra 52lt uz vaika,turto turiu savo vardu,paimta paskola 50000lt,nupirktas sodas su namu ir jo verte yra 113000lt ir automobilius kuris kainavo 4000lt,gyvenam jonavoje,ar kas priklausytu?gal net neverta eiti i soc?aciu kas atsakys 4u.gif  4u.gif  4u.gif

paskolos (ne visos.....) skaiciuojasi kaip turtas.... arba isvis nesiskaiciuoja- priklauso nuo jos rusies.
jei jusu seima 3 asmenu, reiktu susizinoti koks yra 3 asmenu turto normatyvas litais...
kiek zinau vienam asmeniui berods 150.000lt, o keturiems apie 250.000lt...
tai trims seimos nariams turetu buti apie 200.000lt - tai gautusi kad pasalpa priklausytu, nebent sodo normatyvas per didelis (ziurint kurioj vietoj sodas ir keliu jis aru).
Papildyta:
QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 01 21, 21:24)
Sveikos, turiu kelis klausimus.
1. Ar pasalpa mokama nuo tada kada parasai prasyma,ar nuo menesio pirmos dienos? pvz jei as sausio 19 parasiau prasyma ,tai man uz visa menesi mokes ar uz dienas nuo 19 iki 31?
2. Jei uzsisakysiu pazyma del darzelio kompens. tai gausiu uz si menesi ar tik uz sekanti.?

1. jei pasalpa priklauso uz sausi, tai nesvarbu kuria sausio diena parasei prasyma (ismoka uz visa menesi)
2. pazyma isduodama uz ta laikotarpi, kuri busite remtina, jei buvote remtina tarkim gruodi- pasitaiko, kad pazyma uz gruodi gaunate tik dabar (sausi, kai mato pilnas jusu gruodzio ismoketas pajamas)... jei esate remtina 3 menesius - pazyma gausite uz tuos tris, kuriuos esate (busite) remtina, jei nepasikeis aplinkybes ir remtinumo teise neisnyks.. darzelyje kompensacija teikiama uz ta menesi, kuri esate remtina (nepamirskite, kad sausio menesi isduodami lapeliai, kaip ir mokesciu lapeliai buna uz praejusi menesi, todel kartais galioja ir sena soc. pazyma, kol dar negavote naujos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 21 sausio 2012 - 21:55
QUOTE(vikosiuks @ 2012 01 21, 22:52)
paskolos (ne visos.....) skaiciuojasi kaip turtas.... arba isvis nesiskaiciuoja- priklauso nuo jos rusies.
jei jusu seima 3 asmenu, reiktu susizinoti koks yra 3 asmenu turto normatyvas litais...
kiek zinau vienam asmeniui berods 150.000lt, o keturiems apie 250.000lt...
tai trims seimos nariams turetu buti apie 200.000lt - tai gautusi kad pasalpa priklausytu, nebent sodo normatyvas per didelis (ziurint kurioj vietoj sodas ir keliu jis aru).

na sodo namelis yra bendras plotas 45 kvadratai,ir 6 arai zemes smile.gif paskola pas mus busto pirkimo smile.gif o sodai tai salia miesto,cia jie patis brangiausiai,na pvz,kainuoja su sodo nameliu,kut tik irankius sudeti ir 6 arai zemes apie 35ooolt,o musu kainuotu gal kokius 80000lt,bet cia gal ax.gif
Atsakyti
noreciau paklausti, kokios socialines pasalpos priklauso motinai ar vaikams, kai yra nesusituokusi seima, mama augina 2 vaikus viena, vaikams suteikta tevo pavarde. Mama niekur nedirba (oficialiai). Vaiku tevas isvykes dirbti i uzsieni.Uz busta paskola bankui moka tevas.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(aqua111 @ 2012 01 22, 16:18)
noreciau paklausti, kokios socialines pasalpos priklauso motinai ar vaikams, kai yra nesusituokusi seima, mama augina 2 vaikus viena, vaikams suteikta tevo pavarde. Mama niekur nedirba (oficialiai). Vaiku tevas isvykes dirbti i uzsieni.Uz busta paskola bankui moka tevas.
Aciu

o kokios mamos pajamos? neskaitant vyro o tik mamos. Kieno vardu turtas? Vaikai kiek suprantu darželio nelanko,ar lanko? g.gif
Atsakyti
Mūsų pajamos neviršyja 525lt. vienam šeimos nariui. Antradienį užsirašiau į soc.paramos skyrių. Noriu paklausti kokius dokumentus reikia su savim tureti? Ir kas mūsų šeimai prikauso?
Atsakyti