Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 14

QUOTE(Nettle @ 2012 01 14, 14:14)
Bet socialinę pašalpą juk skiriama ir bylos nagrinėjimo laikotarpiu g.gif ar dabar jau nebe g.gif

as tai kreipiausi i teisma del dnr,ir kai tik teisme atsidure mano byla.nunesiau israsa i soc ir gaunu ismoka,nors byla dar neisnagrineta.
Atsakyti
sveikutes gal kas yra susidurusios su tokia padetimi.mano tokia as uk jau metai laiko dirbau puse metu dabar esu nescia jau septini menesai turiu dukra septiniu metu ji jau eina i mokykla.kreipiausai i visokias istaigas kur siule klarkas.bet dar negaunu esu veinisa draugas mano sedi.is ko gyventi kol skirs gal kas zinote i koke istaiga kreiptis nes neturime is ko su dukra is gyventi ir gal tisliau zinote koios pasalpos man priklausitu ir kur dar kreiptis nes viska isbandysiu padetis musu baisi.
Atsakyti
QUOTE(balticgirl @ 2012 01 14, 14:11)
Jus  galit bandyt gauti tik vienkartine soc.pasalpa sau ir vaikams, kuri irgi skiriama 3men.tik jos negalima prasitesti kaip iprastos. Ja gali skirti karta i metus.

O kas tai? Gal galima placiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 01 14, 18:02)
O kas tai? Gal galima placiau? ax.gif

Neturiu as tiek ziniu, kad galeciau daugiau komentuoti smile.gif Reikia klausti soc.skyriuje. Iprastas soc.pasalpas galima prasitesti po 3men., o si skiriama viena karta jei yra reikalinga ir seimos pajamos nevirsyja nurodytu, tik tiek zinau.
Atsakyti
QUOTE(linytis @ 2012 01 14, 12:45)
O vienkartines socialines stipendijos iskaiciuojamos skiriant pasalpa?

Nuo sausio 1 d. aukštųjų mokyklų dieninių ir neakivaizdinių studijų studentams skirtos bet kokio pobūdžio stipendijos į pajamas neįsiskaičiuoja
Atsakyti
na tai kai gausiu jau istuokos dokumenta tai pirma anstoliams reiks teveli perduot ir tik tada kreiptis ar anksciau galima. Bet kvaili istatymai,jei skiriesi net vaikams nieko nereikia. Vienkartine gavau,kai pas mera nuejau,nes skolu susidare,tai dave viena men.vaikams soc.pasalpa,ir kurui pinigelius susitvarkiau,tik tiek,kaip uz 3 men.nedaug priskyre.
Atsakyti
sveiki, gal kas nors zino ko gi vis gi reikia is dokumentu, pasalpai vaistams?
o gal kur pasiskaityti yra?
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 14, 22:10)
sveiki, gal kas nors zino ko gi vis gi reikia is dokumentu, pasalpai vaistams?
o gal kur pasiskaityti yra?
aciu smile.gif

http://spcentras.lt/...-gauti-836.html
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 14, 22:16)

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nezinau ar cia turiu klaust, bet jei ne cia tai gal nurodysit kur biggrin.gif
Dukrytei nenumaldomai arteja antrasis gimtadienis ir svarstau ka geriau daryti. vienas is variantu butu sedet namie su ja iki trecio gimtadienio, bet tada is sodros jau nieko nebegauciau, taciau zinau kad tada yra mokama kazkokia soc.pasalpa g.gif Vyras dirba 0,5 etato ar tai nebutu kliutis gauti pasalpai? norint gauti kompensacija malkoms jis turi stot i darbo birza ir prastovejus puse metu tik tada gautumem. o tai pasalpai gauti reiktu stot i birza ar nebutinai? g.gif ir man reiktu stot i birza ar ne?ir kokio dydzio ta pasalpa butu? g.gif aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 01 15, 20:29)
Sveikos, nezinau ar cia turiu klaust, bet jei ne cia tai gal nurodysit kur biggrin.gif
Dukrytei nenumaldomai arteja antrasis gimtadienis ir svarstau ka geriau daryti. vienas is variantu butu sedet namie su ja iki trecio gimtadienio, bet tada is sodros jau nieko nebegauciau, taciau zinau kad tada yra mokama kazkokia soc.pasalpa g.gif Vyras dirba 0,5 etato ar tai nebutu kliutis gauti pasalpai? norint gauti kompensacija malkoms jis turi stot i darbo birza ir prastovejus puse metu tik tada gautumem. o tai pasalpai gauti reiktu stot i birza ar nebutinai? g.gif ir man reiktu stot i birza ar ne?ir kokio dydzio ta pasalpa butu? g.gif aciu uz atsakyma 4u.gif

Vyrui reikia stot i birza bet kokiu atveju,ar jus norit kompensacijos,ar soc.pasalpos,tik nereikia jau puses metu.Soc.pasalpa butu 350*3=1050-jusu pajamos,tas kas iseis dalinti ant 3-ju zmoniu ir ta suma kuri iseis gaus pirmas 100%,paskui nuo tos sumos 80% eina antram,ir 70% eina treciam,tas sumas sudejus iseis jusu soc.pasalpa.Jums i birza nereikia stoti,jei vaikas iki 3 metu nelankis darzelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 15 sausio 2012 - 19:33
sveikos, norjeau paklasusti, gal kas konkreciai zinote, kokios lengvatos, ar pasalpos priklauso, galima gauti , jei siemos pajamos vienam zmogui 413 lt (cia jau ir vaiko pinigai itraukti), jei be vaiko pinigu 387 lt vienam. vaiko pinigai, masito paketai, kompensacija uz sildyma? kas dar? kaip ta vienkartine pasalpa, kokiu atveju ja duoda, kokie motyvai tinkami?
Atsakyti