Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 14

Tai jeigu,mano vaikui dar tik metukai,ir du bus kitais metais,tai man reikia eit y socialiny cia del tu 97lt ?nlb supratau g.gif Ar tik reiks kaip sueis du metai del pakeitimo y 52 kaip ir uz vyresny gaunu po 2 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltukas2011: 13 sausio 2012 - 21:33
QUOTE(smiltukas2011 @ 2012 01 13, 22:30)
Tai jeigu,mano vaikui dar tik metukai,ir du bus kitais metais,tai man reikia eit y socialiny cia del tu 97lt ?nlb supratau g.gif Ar tik reiks kaip sueis du metai del pakeitimo y 52 kaip ir uz vyresny gaunu po 2 metu.

si menesi reikia eiti is naujo pildyti prasima,nes kitaip jau skaiciuojamos pajamos del 97.50 lt.
Atsakyti
smile.gif dekui
Atsakyti
giminaites paklausiau ar susitvarke, sako taip susitvarkiau bet man sako mokes soc visiems 5asmenims po 350lt, o ne taip kaip tu sakiai su tais procentais apskaiciuos 100-80-70
bet as skaiciau istatyma g.gif tai tik ji klysta arba ja suklaidino soc darbuotoja g.gif
Atsakyti
Sveikos, esu vienas gyvenantis asmuo, zadu si menesi eiti tvarkytis dokumentus del socialines pasalpos, kiek girdejau, reikia pateikti pazyma apie praejusiu 3 menesiu pajamas, tad norejau paklausti, jei mano triju praejusiu menesiu pajamu bendra suma yra 600, at gauciau pilna 350 lt socialine pasalpa, ar isskaiciuotu po 200 uz kiekviena menesi ir moketu tik 150? ir dar: ar galima pateikti pazyma uz sausi gautas pajamas, nors sausis dar yra einamasis menuo?

Busiu labai dekinga uz atsakyma
Atsakyti
labas. Norejau paklausti ar tikrai nieko nepriklauso skiriantis. Nuo rugpjucio vyksta teismas,liko paskelbt nuosprendi,bet teiseja serga,tai nezinia kada paskelbs ji. Nuo rugpjucio as su vaikais gyvenu is 156. Vt darbo birzoj nestovi. Tai negi jei skiriesi turi badauti. Man socialiniam sake,kad kai turesiu istuokos liudijima tada kreiptis. Negi laukt dar nezinia kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 01 13, 23:52)
giminaites paklausiau ar susitvarke, sako taip susitvarkiau bet man sako mokes soc visiems 5asmenims po 350lt, o ne taip kaip tu sakiai su tais procentais apskaiciuos 100-80-70
bet as skaiciau istatyma g.gif  tai tik ji klysta arba ja suklaidino soc darbuotoja g.gif

Arba kazka netaip ji suprato,arba jus,nebent ji praeitais metais tvarkesi.
Papildyta:
QUOTE(linytis @ 2012 01 14, 03:46)
Sveikos, esu vienas gyvenantis asmuo, zadu si menesi eiti tvarkytis dokumentus del socialines pasalpos, kiek girdejau, reikia pateikti pazyma apie praejusiu 3 menesiu pajamas, tad norejau paklausti, jei mano triju praejusiu menesiu pajamu bendra suma yra 600, at gauciau pilna 350 lt socialine pasalpa, ar isskaiciuotu po 200 uz kiekviena menesi ir moketu tik 150? ir dar: ar galima pateikti pazyma uz sausi gautas pajamas, nors sausis dar yra einamasis menuo?

Busiu labai dekinga uz atsakyma

Atskaiciuos jusu pajamas,o tada sumokes skirtuma.
Atsakyti
O vienkartines socialines stipendijos iskaiciuojamos skiriant pasalpa?

Atsakyti
QUOTE(linytis @ 2012 01 14, 12:45)
O vienkartines socialines stipendijos iskaiciuojamos skiriant pasalpa?

Kokios vienkartinės? paprasta socialinė stipendija nesiskaičiuoja, bet kažkada kai papildomai prašydavo paramos(gal tai turi omenyje), tai skaičiuodavo, bet kaip dabar tai nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Kieliuke @ 2012 01 14, 09:22)
labas. Norejau paklausti ar tikrai nieko nepriklauso skiriantis. Nuo rugpjucio vyksta teismas,liko paskelbt nuosprendi,bet teiseja serga,tai nezinia kada paskelbs ji. Nuo rugpjucio as su vaikais gyvenu is 156. Vt darbo birzoj nestovi. Tai negi jei skiriesi turi badauti. Man socialiniam sake,kad kai turesiu istuokos liudijima tada kreiptis. Negi laukt dar nezinia kiek laiko?

Jus galit bandyt gauti tik vienkartine soc.pasalpa sau ir vaikams, kuri irgi skiriama 3men.tik jos negalima prasitesti kaip iprastos. Ja gali skirti karta i metus.
Bet gali prasyti dokumento is teismo, rodancio, kad priteisti laikini alimentai (vykd.rasto). Juos paprastai skiria per dvi savaites kai uzregistruoja byla.
Atsakyti
QUOTE(balticgirl @ 2012 01 14, 14:11)
Jus  galit bandyt gauti tik vienkartine soc.pasalpa sau ir vaikams, kuri irgi skiriama 3men.tik jos negalima prasitesti kaip iprastos. Ja gali skirti karta i metus.
Bet gali prasyti dokumento is teismo, rodancio, kad priteisti laikini alimentai (vykd.rasto). Juos paprastai skiria per dvi savaites kai uzregistruoja byla.

Bet socialinę pašalpą juk skiriama ir bylos nagrinėjimo laikotarpiu g.gif ar dabar jau nebe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 01 14, 14:14)
Bet socialinę pašalpą juk skiriama ir bylos nagrinėjimo laikotarpiu g.gif ar dabar jau nebe g.gif

Kada tas buvo? As tik zinau, kad pries metus tikrai neskyre, ir kiek zinau niekas nepasikeite. Kreiptis kartu gal ir galima, bet tada reikia rodyti ir kt.puses pajamas ir dokumentus, kas skiriantis buna misija neimanoma.
Atsakyti