Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 14

Sveiki,o soc. stipendija traukiasi i seimos pajamas?Nes,kad ir gauna ja,vistiek dar duoti vaikui reikia,jei ji prisiskaiciuos prie pajamu,tai soc. pasalpos visai nebegausiu,net to 100 lt.Dirbu,bet trukstam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mussyte @ 2011 12 15, 07:38)
Sveiki,o soc. stipendija traukiasi i seimos pajamas?Nes,kad ir gauna ja,vistiek dar duoti vaikui reikia,jei ji prisiskaiciuos prie pajamu,tai soc. pasalpos visai nebegausiu,net to 100 lt.Dirbu,bet trukstam blush2.gif

Nesiskaičiuoja mirksiukas.gif

Reikia pateikti: pavasario semestrui (įskaitant vasaros atostogų laikotarpį): einamųjų metų sausio 20 d. - vasario 20 d.

Visa info galima rasti čia: https://www.vsf.lt/l...nes-stipendijos
Atsakyti
Kaip čia suprast tą soc.pašalpos mokėjimą pirmam šeimos nariui -100 procentų, antram- 80 procentų? Jeigu mano šeimoje du asmenys, t.y. aš su dukra, tai koks bus mūsų soc.pašalpos dydis? (350+280 ar tik 315?)(P.S. dirbu ne pilnu etatu, prisiregistravau biržoje ir suėjus 6 mėn. laikotarpiui mes turėtume gauti soc.pašalpą).
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2011 12 15, 10:43)
Kaip čia suprast tą soc.pašalpos mokėjimą pirmam šeimos nariui -100 procentų, antram- 80 procentų? Jeigu mano šeimoje du asmenys, t.y. aš su dukra, tai koks bus mūsų soc.pašalpos dydis? (350+280 ar tik 315?)(P.S. dirbu ne pilnu etatu, prisiregistravau biržoje ir suėjus 6 mėn. laikotarpiui mes turėtume gauti soc.pašalpą).

Jei tik uz vaika gaudinesit tai 350 lt,o jei ant dveju tai 350+280-alimentai.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 15, 10:01)
Jei tik uz vaika gaudinesit tai 350 lt,o jei ant dveju tai 350+280-alimentai.

O nuo ko priklauso čia vienam ar dviem mokės? ir kaip suprast minus alimentai? Atsiprašau už tokius klausimus, vis stengiuosi išsiaiškinti viską pati, bet šį kartą nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2011 12 15, 11:16)
O nuo ko priklauso čia vienam ar dviem mokės? ir kaip suprast minus alimentai? Atsiprašau už tokius klausimus, vis stengiuosi išsiaiškinti viską pati, bet šį kartą nepavyksta.

Jeigu nesat prisiteisusi alimentu,tai soc.pasalpa mokes tik vaikui.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 15, 10:17)
Jeigu nesat prisiteisusi alimentu,tai soc.pasalpa mokes tik vaikui.

O jeigu esu?
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2011 12 15, 11:19)
O jeigu esu?

tai tada nuo sitos sumos 350+280-alimentai ir gauta suma bus jusu socialine.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 15, 10:23)
tai tada nuo sitos sumos 350+280-alimentai ir gauta suma bus jusu socialine.

Aišku dabar, ačiū Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 14, 16:02)
Darbinkites kad butu terminuota sutartis,tada neprarasit pasalpos,jei aisku pajamos nevirsis.

noriu paklausti.darbo birzoje registruota nuo 2009m.dirbau pagal terminuota sutarti iki lapkricio 11d,bet siuo metu esu biliotenyje(is darbo nesu atleista),stoviu DB,nes idarbinta puse etatu.gaunu soc pasalpa.ar galiu isiregistruoti is DB,ir po dienos registruotis naujai?ar nepakenks mano bilioteniui,soc pasalpai?aciu
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 12 15, 13:41)
noriu paklausti.darbo birzoje registruota nuo 2009m.dirbau pagal terminuota sutarti iki lapkricio 11d,bet siuo metu esu biliotenyje(is darbo nesu atleista),stoviu DB,nes idarbinta puse etatu.gaunu soc pasalpa.ar galiu isiregistruoti is DB,ir po dienos registruotis naujai?ar nepakenks mano bilioteniui,soc pasalpai?aciu

o kam jums to reikia!?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 15, 16:54)
o kam jums to reikia!?

nes ilgai stoviu DB.
Atsakyti