Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 14

QUOTE(uneja @ 2012 01 11, 17:45)
soc pasalpa moka jei pajamos nevirsija 350 lt 1 zmogui, o jusu 2x350=700, [tai pajamos kad ir su 52 lt tik 633 lt] tai jums priklauso  4u.gif

Gerai cia uz Gruodi sakikim, o us sausi sake 530lt bus ligtai is DB? o kaip tada? Pvz ar verta bus 52lt tvarkytis? kaip geriau padaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergicka393: 11 sausio 2012 - 15:48
QUOTE(mergicka393 @ 2012 01 11, 16:47)
Gerai cia uz Gruodi sakikim, o us sausi sake 530lt bus ligtai is DB? o kaip tada? Pvz ar verta bus 52lt tvarkytis? kaip geriau padaryti?

Del 52 lt,kaip ir del 97.50 lt ziuri i praeitu metu pajamas.
Atsakyti
sveiki as noriu paklausti, ar skaiciuojant pajamas socialinei pasalpai gauti, skaiciuoja ir turima zeme, automobili, kita turta, labiausiai domintu kaip vertinama zeme, kiek ikainojamas 1ha. musu seima6 asmenu, vyras gauna apie 1500lt turime 6ha zemes, ir pagyvenusi automobili, zeme nenaudojama ir nedeklaruojama. gyvename sodo bendrijoje name, taciau jis sildymo kompensacijai netiinkamas nes traktuojamas kaip sodo namelis (namas tevu vardu). vyriausiam sunui priteisti alimentai ( 200lt.)
juos gaunu tvarkingai smile.gif . apskritai pasimeciau nebeisivaizduoju ar imanoma mum ta pasalpa gauti
daugiau jokiu pasalpu negaunu nes pajamos musu buvo gana dideles, taigi ir vaiko pinigai man nepriklausem ir nepriklausys dar metus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrute84: 11 sausio 2012 - 17:37
QUOTE(Laurika5 @ 2012 01 10, 17:50)
Sveikos, norėjau jusu paklausti (na kad maždaug galėciau orientuotis situacijoje), mes esame triju asmenu seima, bet kartu musu bute priregistruotas ir vyro tėvas , taigi gaunasi jau keturi zmones, ar esant galimybei gauti soc.pasalpa skaiciuos ir uosvio pinigus, nors jis kartu ir negyvena.Ir dar iš vis ar yra galimybė gaut ta soc pasalpa, jei vyro atlyginimas 900lt, aš pati nedirbu bet auginu vaika 2metai 2mėn,pati dar skaitaus dirbanti, nes iki triju metu dar turiu einanti staza,po triju metu jau  busiu bedarbė nes imonė kurioje ,,dirbu,, sustabdziusi veikla, ir vos sueis trys metukai vaikui mane atleis. P.S kai vaikui suejo 2metukai uz vaika pinigėliu nebegaunu, taigi seima laikosi is  700lt per men atsiskaiciuoja mokesciai dar nuo tu 900, beje vaikas lanko darzeli, o tai kiek zinau yra blogai, geriau  namie kad butu jei nori soc.pasalpa gauti.
Žodžiu nepykite už padrikas mintis, esu pasimetus... verysad.gif
Papildyta:
Gal kokios kompensacijos priklausytu...?

Sveikos dar syki aš kažkodėl atsakimo nesulaukiu unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Gal galite pagelbėti...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 01 11, 11:03)
Labas rytas 4u.gif
Ar niekas niekada neesat rasiusios prasymu soc rupyboj kad ismoketu savivaldybe pinigus uz pirktus vaistus? (ten reik is vaistines cekiukus pristatyt), kazkaip berods karta metuose galima taip daryt.....tai va as pildziau gruodzio pradzioj, dabar mastau, kada ismokes....  Gal kartu su vaiko pinigais...Juk ir tuos savivaldybe moka  g.gif

gal galit placiau.uz kokia suma turi but pirkti vaistai?
Atsakyti
QUOTE(Laurika5 @ 2012 01 11, 20:22)
Sveikos dar syki aš kažkodėl atsakimo nesulaukiu  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
Gal galite pagelbėti...? ax.gif

soc.pasalpa priklausis,jei iseisit is darbo ir stosit i birza,nes vaikas lanko darzeli,jei visdelto norit but namie,turit atsiimti vaika is darzelio.Uosvio pinigai nesiskaitis prie soc.pasalpos,bet skaitisis prie kompensaciju.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 11, 21:33)
soc.pasalpa priklausis,jei iseisit is darbo ir stosit i birza,nes vaikas lanko darzeli,jei visdelto norit but namie,turit atsiimti vaika is darzelio.Uosvio pinigai nesiskaitis prie soc.pasalpos,bet skaitisis prie kompensaciju.

O tai kaip čia tada toms kurios vaikus leidzia i darzeli ir gauna pasalpas darzeli kompensacijas, nesuprantu...
Atsakyti
Sveiki,
Norėčiau paklausti ar turiu galimybę gauti socialinę pašalpą?
Esant tokiai situacijai:

Esam 4 šeimos nariai, pajamos mėnesiui 950lt/mėn.
Aš dirbu, vyras augina sūnų 4m., dukra studijuoja universitete.
Vasarą dukra išsiėmė individualios veiklos pažymėjimą.
Nuo rugsėjo mėn. ji jokių pajamų negavo, bet veiklos nesustabdė.

Šiandien seniūnijoje pristačius reikiamus dokumentus ir parašius prašymą jis buvo atmestas, dėl ankčiau minėto dukros, individualios veiklos pažymėjimo.

Ar nutraukus minėtą veiklą, deklaravus pajamas, kurių nėra, neturi praeiti kažkoks laikotarpis?
Ar galima kreiptis dar šį mėnesį?

Atsakyti
sveikos, jei turi bent gabaliuka zemes, patenta-jokia soc pasalpa nepriklauso
man taip sake soc. skyriuje
Atsakyti
QUOTE(Laurika5 @ 2012 01 11, 20:40)
O tai kaip čia tada toms kurios vaikus leidzia i darzeli ir gauna pasalpas darzeli kompensacijas, nesuprantu...

tie gauna,kuriu vaikams jau virs 3-ju metu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 11, 22:12)
tie gauna,kuriu vaikams jau virs 3-ju metu.

Tai tada nepriklauso niekas, bet tai apsurdiski istatimai, darbo birza nieko doro nepasiulo irgi ypac mamoms ... na kebli situacija pas mus ir tiek, bandysiu dar eit i seniunija nes ne paciam mieste gyvenam o rajone, sendien kai buvau sake kad priklauso viskas, bet neisisnekėjom tiek, kad dar vienas asmuo gyvena, ir kad vaikas darzeli lanko, taciau apie birza nesakė kad turiu but registruota.. ydomiai čia..
Atsakyti
ar turi teisę gauti žmogus turintis 3 invalidumo grupę, ir nestovintis darbo biržoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUCIUKAS ;0): 11 sausio 2012 - 20:29