Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 14

QUOTE(Bulbulka. @ 2012 01 06, 00:10)
Labas mergynos smile.gif
Esam gave kompensacija uz sildyma - uz lapkriti, gruodi ir sausi, situacija nesikeicia, teks eiti prasyti kad pratestu, patarkit prasau, as vilniete, man reikes gyvoj eilej stoveti kaip suprantu, nes talonu seniausiai jau nera unsure.gif  ir kokius dok-tus reikes nest ir koki prasyma pildyt kad pratestu, kaip suprantu tu popieriuku reikes maziau g.gif

Nezinau koks jusu rajonas, bet jus galite registruotis i bet kokia seniunija, pavyzdziui Pilaitei arba Zveryne sausio men. yra daug talonu 4u.gif
ATKREIPIAME DĖMESĮ, jei šioje seniūnijoje negalime pasiūlyti Jums patogios apsilankymo datos, galite registruotis priėmimui kitoje seniūnijoje
http://reg.spcentras...visos/index.php
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2012 01 05, 23:13)
Aciu  4u.gif  Tik man kazkokia nesamone gaunasi...  g.gif  Bandau paaiskint situacija :deklaruota tik as ir mergaite, vyras kitur deklaruotas, musu pajamos oficialios tik is seniunijos kur moka 315 ir 52lt uz vaika. Vyro alga popierine minimumas. Ploto lyg 89kv, kazkas panasiai.

Vyro alga ieina i pajamas,tik kompensacija taikoma ant jusu su dukra,t.y kompensuos tik 50 kv/m,uz virsploti turesit patys sumoketi,bet jei pas jus kokie 2 paciai (krosniai),tai gal kitaip skaiciuos plota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 06 sausio 2012 - 08:17
QUOTE(Reginok @ 2012 01 06, 03:01)
Nezinau koks jusu rajonas, bet jus galite registruotis i bet kokia seniunija, pavyzdziui Pilaitei arba Zveryne sausio men. yra daug talonu 4u.gif
ATKREIPIAME DĖMESĮ, jei šioje seniūnijoje negalime pasiūlyti Jums patogios apsilankymo datos, galite registruotis priėmimui kitoje seniūnijoje
http://reg.spcentras...visos/index.php

Gavau talona smile.gif liko issiaiskinti su popieriais ir prasymais, kokiu reikes dabar pratesimui...
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2012 01 06, 11:16)
Gavau talona smile.gif  liko issiaiskinti su popieriais ir prasymais, kokiu reikes dabar pratesimui...

Prasimas tas pats,dokumentai irgi,nebent kazkas pasikeite pas jus,t.y pajamos saltynis.
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2012 01 06, 11:16)
Gavau talona smile.gif  liko issiaiskinti su popieriais ir prasymais, kokiu reikes dabar pratesimui...

o dokumentai tai tie patys ir prasyma reikes pildyti [tik jau pagal naujaji istatyma keli punktai pasikeite], tik uztruks trumpiau nei pirmaji karta[nes nepildo dokumentu turto vertei nustatyti] ir jei jusu pajamos 2011 m nevirsijo 525 lt vienam asmeniui tai dar ir vaikui susitvarkysit 52 lt smile.gif
Atsakyti
sveikutes pleputes,o va rimtai idomu kaip bus po tu 5 metu pvz vieniems gyvenantiems asmenims kuriems iki pensijos gal pora meteliu belike?mano teciui tas aktualu butu...dekoju is anksto
Atsakyti
QUOTE(ginte*** @ 2012 01 06, 11:38)
sveikutes pleputes,o va rimtai idomu kaip bus po tu 5 metu pvz vieniems gyvenantiems asmenims kuriems iki pensijos gal pora meteliu belike?mano teciui tas aktualu butu...dekoju is anksto

Man atrodo jokiu isimciu nera,bent jau nemaciau.
Atsakyti
o sakykit reikia is naujo pildyti dokumentus norint gauti socialine pasalpa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2012 01 06, 11:17)
o sakykit reikia is naujo pildyti dokumentus norint gauti socialine pasalpa? g.gif

taip,is naujo
Atsakyti
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2012 01 06, 00:23)
Mano vyras deklaruotas kaime, cia kur gyvename, esam deklaruotos mudvi su dukra. Tai skaiciuojant kompensacijas ima ir vyro alga, tik jam netaiko kompensacijos  doh.gif, zodziu iseina vos ne taip, kad parnesa pinigus ir iseina lauk ( cia pagal sistema, galima susidaryti tokia nuomone).

Bijau, kad nenutrauktu kompensaciju, ypac sildymo, vyro alga nuo 800 iki 1000 ant popieriaus. ( pats nezino kodel svyruoja, matyt kokius priedus pritaiko retkarciais). Gyvenam 36 kv. bute, ir kova atsiras naujas seimos narys  g.gif

Kompensacijos taikomos ir vyrui, juk esate šeima. Nesvarbu kur vyras yra deklaruotas. Tai jums ir skaičiuoja visam plotui kompensacijas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 06, 10:47)
Man atrodo jokiu isimciu nera,bent jau nemaciau.

o tai idomu kuriam laiui nutraukia ar jau visam?
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2012 01 06, 14:30)
Kompensacijos taikomos ir vyrui, juk esate šeima. Nesvarbu kur vyras yra deklaruotas. Tai jums ir skaičiuoja visam plotui kompensacijas.

Na man silumos tinkluose aiskino, taip, kad jai vyras neregistruortas tam bute tai jie ima jo pajamas, bet jam netaiko kompensacijos. Tik tam taiko kas registruotas. Cia Siauliuose. cool.gif
Atsakyti