Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 14

QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 12 14, 12:45)
Sveiki, gruodzio 27 diena, mane ginekologe isleidzia i dekreta, stoviu darbo birzoje. Jai mane is darbo birzos isbrauks ar po to begausiu kompensacijas us komunalines paslaugas ir soc. pasalpa. Siuo metu gaunu, gal geriau nerodyt to lapo darbo birzoj  g.gif Mano tarpininkes niekada nera, ja vis kas nors pavaduoja. Buvau praeita men. tai ne nepastebejo, kad laukiuosi.

Gausit,nes atitiksit reikalavimus,kad esat nescia
"yra nėščia moteris, kuriai yra likę 70 kalendorinių dienų iki numatomos gimdymo datos;"
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 14, 13:59)
Gausit,nes atitiksit reikalavimus,kad esat nescia
"yra nėščia moteris, kuriai yra likę 70 kalendorinių dienų iki numatomos gimdymo datos;"

O po to kol vaikui sueis 3 metai, jai kas nepasikeis?
Atsakyti
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 12 14, 13:07)
O po to kol vaikui sueis 3 metai, jai kas nepasikeis?

Taip,tik i lygoniu kasa reikes nueiti,kad butumete drausta.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 08 18, 09:37)
5. uz vaiku lankomus burelius 100% (kai pajamos asmeniui yra mazesnes kaip 350 lt )

Ar galioja sis punktas dabar ir kur istatymuose galima ji rasti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2011 12 14, 15:01)
Ar galioja sis punktas dabar ir kur istatymuose galima ji rasti?  ax.gif

Man atrodo,kad jau nera tokiu bureliu,visi dabar privatus bureliai,valstybiniu kiek zinau nebeliko.
Atsakyti
laba diena mergaites reikia patarimo.bandau paaiskint situacija...siandien lainkiausi db,pasake taip:kadangi esat ilgalaike bedarbe,ieskokit,kad kazkas jus idarbintu,bent keletui dienu(savaite ar 5 dienas ar ilgiau)tada mes jus isbrauksim is birzos,kai atidirbsit tas kelias dienas vel naujai uzregistruosim ir jau busit ne ilgalaike turesit ramia galva.tipo gal turit draugu kurie apiformintu bent keliom dienom pinu etatu.tada as jai sakau,juk prarasiu soc pasalpa,o ji mane tikina,kad pasalpa nenutruks ir tikrai vel nereikes stovet birzoj puse metu kol ja gausiu...ar tai tiesa...hellp jau nebezinau ko griebtis,bijau apsigaut ir but apgauta.
Atsakyti
QUOTE(ginte*** @ 2011 12 14, 15:50)
laba diena mergaites reikia patarimo.bandau paaiskint situacija...siandien lainkiausi db,pasake taip:kadangi esat ilgalaike bedarbe,ieskokit,kad kazkas jus idarbintu,bent keletui dienu(savaite ar 5 dienas ar ilgiau)tada mes jus isbrauksim is birzos,kai atidirbsit tas kelias dienas vel naujai uzregistruosim ir jau busit ne ilgalaike turesit ramia galva.tipo gal turit draugu kurie apiformintu bent keliom dienom pinu etatu.tada as jai sakau,juk prarasiu soc pasalpa,o ji mane tikina,kad pasalpa nenutruks ir tikrai vel nereikes stovet birzoj puse metu kol ja gausiu...ar tai tiesa...hellp jau nebezinau ko griebtis,bijau apsigaut ir but apgauta.

Darbinkites kad butu terminuota sutartis,tada neprarasit pasalpos,jei aisku pajamos nevirsis.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 14, 15:02)
Darbinkites kad butu terminuota sutartis,tada neprarasit pasalpos,jei aisku pajamos nevirsis.

aciu labai...belieka surast,kas nores mane idarbint ir varyt lauk is birzos... smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

norėčiau pasiteirauti:
su vyru esame nesusituokę, auginame vaikelį. Iš sodros išmokos negaunu, tik vaiko pinigus (~97LT). Vyro pajamos buvo pakankamos, todėl jokios kitos pašalpos negaudavome. Dabar vyrą atleido iš darbo. Darbe dirbo tris mėnesius. Ar tokiu atveju, kai šeimos realios pajamos bus tik vaiko pinigėliai, priklausytų kokia nors finansinė pagalba?
Atsakyti
QUOTE(Spurgytė @ 2011 12 14, 19:48)
Sveiki,

norėčiau pasiteirauti:
su vyru esame nesusituokę, auginame vaikelį. Iš sodros išmokos negaunu, tik vaiko pinigus (~97LT). Vyro pajamos buvo pakankamos, todėl jokios kitos pašalpos negaudavome. Dabar vyrą atleido iš darbo. Darbe dirbo tris mėnesius. Ar tokiu atveju, kai šeimos realios pajamos bus tik vaiko pinigėliai, priklausytų kokia nors finansinė pagalba?

Ne,kol kas tik po puse metu,nebent vyras gaudines is birzos bedarbio pasalpa.
Atsakyti
Sveiki,
Anytai birza baigs moketi pasalpa ne uz ilgo, gal patarsit kada jai kreiptis i socialini del soc.pasalpos, iskarto kai birza nebemokes, ar reikia kazkoki laikotarpi palaukti?

Ir dar, gal zinote, gyvenam Vilniuje, dabar priklauso kompensacjos uz sildyma ir karsta vandeni nuo lapkricio iki sausio men., kada man kreiptis del pratesimo reiketu, o numeriuku seniausiai nera jau g.gif girdejus kad kazkuriam kitam kabinete gyva eile, bet jauciu zmoooniu ten bus doh.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
gal kuri primins, nuo kada iki kada reikes pateikti prasymus del soc stipendijos pavasario semestrui? 4u.gif
Atsakyti