Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 14

QUOTE(Nettle @ 2012 01 05, 20:23)
o tai kaip išeina dabar? doh.gif  tai jei gauname 52lt, vaiko pinigai ir alimentai 100lt, tai mums minusuos su sūmum tą sumą? nesąmonė, nes ir taip pinigų trūksta, tai dar atims iš to minimalumo iki -minimalumo verysad.gif  liūdna iš tikro labai.... verysad.gif

Taip, išminusuos. Valstybės pozicija žmones skatinti ieškotis darbų. Aplamai, labai griežtai žiūrėsim į nepranešančius apie pasikeitusias šeimos pajamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amazing: 05 sausio 2012 - 19:29
QUOTE(amazing @ 2012 01 05, 19:26)
Taip, išminusuos. Valstybės pozicija žmones skatinti ieškotis darbų.

Na aš mielai dirbčiau, ir intesnsyviai darbo ieškau, tiesiog ieškau tokio, kad pavyktų suderinti ir su studijomis 4u.gif nes dabar praktiškai kai viską atima, kad stumtų ieškoti darbų stumia ir mesti mokslus, nes gyventi reikia o ir vaiką išlaikyti.... Džiugina tik tai, kad jau nebeilgai reikės tos paramos iš valstybės thumbup.gif bigsmile.gif bet dabar graudu darosi, nes jos reikia... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Nettle @ 2012 01 05, 19:23)

Dar labai prašau patikslinti ar socialinė stipendija įsiskaičiuos į pajamas? jei jau dirbat tai turėtumėt žinoti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 01 05, 20:33)
Na aš mielai dirbčiau, ir intesnsyviai darbo ieškau, tiesiog ieškau tokio, kad pavyktų suderinti ir su studijomis 4u.gif  nes dabar praktiškai kai viską atima, kad stumtų ieškoti darbų stumia ir mesti mokslus, nes gyventi reikia o ir vaiką išlaikyti.... Džiugina tik tai, kad jau nebeilgai reikės tos paramos iš valstybės thumbup.gif  bigsmile.gif  bet dabar graudu darosi, nes jos reikia... verysad.gif
Papildyta:

Aš nemoralizuoju, čia valstybės politika ir pozicija. 4u.gif
Socialinė stipendija ir stipendija pagal mokymosi rezultatus neįsiskaičiuoja (yra išlygų pvz. mokantis profesinėje mokykloje antrai kvalifikacijai įgyt ar rezidentūros studijos )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amazing: 05 sausio 2012 - 19:46
QUOTE(amazing @ 2012 01 05, 19:38)
Aš nemoralizuoju, čia valstybės politika ir pozicija. 4u.gif
Socialinė stipendija ir stipendija pagal mokymosi rezultatus neįsiskaičiuoja. (yra išlygų)

na aš čia tarp kitko pasisakiau ax.gif nepriėmiau, kaip moralizavimo biggrin.gif aš suprantu tą politiką, ir pati esu asmeniškai labai labai už... tiesiog kai pati esu tokioje situacijoje matau, kad nevisada galima dirbti... todėl ir liūdna, galėtų būt ir kažkokių išlygų, bet aišku tada vėl valstybė minuse doh.gif o jai kažkaip išsilaikyt visgi reikia biggrin.gif todėl, kad ir sunkiau, manau išsiversim biggrin.gif o manau tų kurie piktavališkai neina dirbti, ši pozicija tikrai pastumės dirbti ax.gif na bent jau turėtų blush2.gif
Čia vėl tik tarp kitko biggrin.gif

O dėl stipendijos tai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 01 05, 20:45)

O dėl stipendijos tai  bigsmile.gif  thumbup.gif

Na, tie kurie piktavaliai, tie visada randa būdų, kaip pasinaudot. Dviejų asmenų šeimai labai daug neiskeis, tik vaiko pinigai įsiskaičiuos, čia aišku, mamoms blogiau. Labiau pasijus didesnioms šeimoms.
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2012 01 04, 23:21)
as siandiena skambinau i socialini ir paklausiau,pagal nauja tvarka ar vaiko pinigai tie 52lt ieina i seimos pajamas skaiciuojant kompensacijas ir t.t.man pasake,kad neieina.tik kazkas pasikeite ten gaunantiems alimentus.cia Panevezyje.

?
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2012 01 05, 21:31)

Vaiko pinigai ieina i pajamas is kuriu skaiciuojasi soc.pasalpa.
Atsakyti
sveikutes pleputes,o va rimtai idomu kaip bus po tu 5 metu pvz vieniems gyvenantiems asmenims kuriems iki pensijos gal pora meteliu belike?mano teciui tas aktualu butu...dekoju is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 05, 16:43)
sudedat visas savo pajamas atimat VRP zmogui,t.y kiek zmoniu ten deklaruoti kart 350 lt ir dauginat is 20%.Ir plota ziurit  38 kvadratiniai metrai pirmam bendrai gyvenančiam asmeniui;
• 12 kvadratinių metrų antram bendrai gyvenančiam asmeniui;
• 10 kvadratinių metrų trečiam ir paskesniems bendrai gyvenantiems asmenims.

Aciu 4u.gif Tik man kazkokia nesamone gaunasi... g.gif Bandau paaiskint situacija :deklaruota tik as ir mergaite, vyras kitur deklaruotas, musu pajamos oficialios tik is seniunijos kur moka 315 ir 52lt uz vaika. Vyro alga popierine minimumas. Ploto lyg 89kv, kazkas panasiai.
Atsakyti
Gal kas ka nors jau zinote apie tv priedeliu kompensavima?
Atsakyti
Labas mergynos smile.gif
Esam gave kompensacija uz sildyma - uz lapkriti, gruodi ir sausi, situacija nesikeicia, teks eiti prasyti kad pratestu, patarkit prasau, as vilniete, man reikes gyvoj eilej stoveti kaip suprantu, nes talonu seniausiai jau nera unsure.gif ir kokius dok-tus reikes nest ir koki prasyma pildyt kad pratestu, kaip suprantu tu popieriuku reikes maziau g.gif
Atsakyti
Mano vyras deklaruotas kaime, cia kur gyvename, esam deklaruotos mudvi su dukra. Tai skaiciuojant kompensacijas ima ir vyro alga, tik jam netaiko kompensacijos doh.gif, zodziu iseina vos ne taip, kad parnesa pinigus ir iseina lauk ( cia pagal sistema, galima susidaryti tokia nuomone).

Bijau, kad nenutrauktu kompensaciju, ypac sildymo, vyro alga nuo 800 iki 1000 ant popieriaus. ( pats nezino kodel svyruoja, matyt kokius priedus pritaiko retkarciais). Gyvenam 36 kv. bute, ir kova atsiras naujas seimos narys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigitarimkuviene: 06 sausio 2012 - 00:24