Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 14

QUOTE(linosska @ 2012 01 04, 18:22)
As vakar buvau, tai sake kad kaip ir neiskaiciuoja vaiku pinigu, bet 100 procentu dar nezino  schmoll.gif

As ir vakar buvau tvarkytis socialine ,ir man pasake kad vaiko pinigai ieina i pajamas (dar pabreze) nes vakar ir vaiko pinigus prasitesiau ax.gif
Atsakyti
Laba. Sakykit, gal kuri susiduret, ar zinot kaip skaiciuojasi kompensacija uz kietaji kura ( malkas siuo atveju)? Gal irgi yra kokia formule?
Atsakyti
o socialines mokes 3 ar 5 metus ir po to nutrauks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2012 01 04, 22:29)
Laba. Sakykit, gal kuri susiduret, ar zinot kaip skaiciuojasi kompensacija uz kietaji kura ( malkas siuo atveju)? Gal irgi yra kokia formule?

taip pat kaip ir sildimas,ima visu deklaruotu tame bute pajamas,reikia namo plano,kokia kvadratura,kiek peciu(zidiniu) ir skaiciuoja.
Papildyta:
QUOTE(Kinderiukas @ 2012 01 04, 22:15)
As ir vakar buvau tvarkytis socialine ,ir man pasake kad vaiko pinigai ieina i pajamas (dar pabreze) nes vakar ir vaiko pinigus prasitesiau  ax.gif

As ir sakau,kad siaip sau nerasytu,jeigu jie neieitu i pajamas.
Atsakyti
as siandiena skambinau i socialini ir paklausiau,pagal nauja tvarka ar vaiko pinigai tie 52lt ieina i seimos pajamas skaiciuojant kompensacijas ir t.t.man pasake,kad neieina.tik kazkas pasikeite ten gaunantiems alimentus.cia Panevezyje.
Atsakyti
Ir as tvarkiausi popierius kompensacijai uz sildyma. Man sake, kad vaiko pinigai i pajamas neieina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2012 01 04, 18:22)
As vakar buvau, tai sake kad kaip ir neiskaiciuoja vaiku pinigu, bet 100 procentu dar nezino  schmoll.gif

O aš buvau antradienį (Kaunas) ir sakė vaiko pinigai ĮSISKAIČIUOJA 4u.gif
žodžiu, jovalas mūsų socialinėje sistemoje. Pildysim pildysim prašymus, gausim pinigėlius, o jie bac ir pakeis ką nors, poto paaiškins kad mes patys neapsižiūrėjom ir pareikalaus grąžinti išmokas. SIaubiakas biggrin.gif
Atsakyti
isvis cia siaubas verysad.gif kai vakar pamaciau per zines kai zadejo grazint pensijas jau nebegrazins o dar labiau apkarpys verysad.gif is vis is musu pensiju fondu ima pensijas valdze, o kai jas reiks atiduot sakys nebera
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2012 01 04, 21:33)
o socialines  mokes 3 ar 5 metus  ir po to nutrauks  g.gif

buvo nuorodos temoje apie kalėdas - naujaką į www.lrs.lt kur parašyta kiek mažins po 3 metų ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 05 sausio 2012 - 10:59
o kaip iseina tada del nutraukimu...
pavz mes gaunan soc. 2metai, bet su nutraukimais, nes vyras randa darba ir insidarbina... tada islaukdavome 6men ir vel stodavo i birza...
dar tvarkysimes soc pasalpa nuo sio menesio, bet vyras vel zada balandzio menesi isvykti i uzsieni ant sezoniniu darbu, paskui rugseji sugrysta....

kaip tada su tokiais, ar reikia per 2m isdirbti 1metus kad socialine pasalpa pradedu skaiciuoti is naujo nuo pirmuju metu..?

nes dar taip gautusi kad mes 2m jau gauname, bet man atrodo kad vyras per tuos 2m isdirbes 1m, nu bus matyt kai nueisim dok tvarkytis.
Atsakyti
sveika Jolanta tu buvai kazkada dejus nuoroda kur aptarema ar pervesti pinigai gal galeum pakartot nes niekur nerandu kurioi temoj tu man ten rasei ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2012 01 05, 12:27)
sveika Jolanta tu buvai kazkada dejus nuoroda kur aptarema ar pervesti pinigai gal galeum pakartot nes niekur nerandu kurioi temoj tu man ten rasei ax.gif  g.gif

Prasau smile.gif
http://www.supermama...?...56&t=796466
Atsakyti