merginos,vis skaitau,kad paskola kažkaip kažkur kimba?
mes irgi turime butą ir esame kitam turtui paėmę paskola,aš soc klausiau ar turi reikšmės,kad turime paskolą,jie man atsakė ,kad jie į paskolas nesikiša ir jų nemato
kažkaip pradedu bijoti,kad paskui susiuostę neatsiimtų pašalpos už visus metus ?
Laba diena, temos viduri raso,kad nuo nauju metu nebereikes "atstoveti" darbo birzoj 6men, kad gauti parasa seimai? ar tiesa?
pvz jei as registruota birzoj ir gaunu pasalpa 650lt, vyras uzsiregstravo 2011m. pabaigoj, kazkur jau 2-3 men. ir negauna pasalpos,
Tai musu seimos pajamos 650/3 = 216 lt. Ar mes gautume seimai kokia tai pasalpa?
pvz jei as registruota birzoj ir gaunu pasalpa 650lt, vyras uzsiregstravo 2011m. pabaigoj, kazkur jau 2-3 men. ir negauna pasalpos,
Tai musu seimos pajamos 650/3 = 216 lt. Ar mes gautume seimai kokia tai pasalpa?
Labas.Norejau paklausti dar vieno klausimo.Viena ausimi esu girdejus,kad pvz dukra gyvena kartu su draugu ir abu mokosi,tai tada gali pretenduoti i soc.parama kaip gyvenantys kartu ir vedantys bendra uki zmones.Gali taip buti,kad iforminus kaip nesantuokine partneryste galima gauti ismokas?Aciu
Sveiki,
noriu paklausti apie kompensaciją už šildymą.
Pridaviau visus dokumentus už spalį. lapkritį ir iki vasario sakė nebereiks pažymų iš darbo, visi popieriai tvarkoj. O kada galiu tikėtis pinigėlių sulaukt?
Pridaviau visus dokumentus už spalį. lapkritį ir iki vasario sakė nebereiks pažymų iš darbo, visi popieriai tvarkoj. O kada galiu tikėtis pinigėlių sulaukt?
QUOTE(acte @ 2012 01 03, 09:39)
Sveiki,
tai jei kompensacijos tai pinigėlių ir negausite,o ant lapelių bus mažesnė mokėjimo suma
o aš noriu paklausti apie nemokamus pasus
jeigu jis baigiasi,nes jau per daug pridėta štampų ar tokiu atveju jį keis nemokamai?
QUOTE(~♥TikTaiTaip♥~ @ 2012 01 03, 12:58)
tai jei kompensacijos tai pinigėlių ir negausite,o ant lapelių bus mažesnė mokėjimo suma
jeigu jis baigiasi,nes jau per daug pridėta štampų ar tokiu atveju jį keis nemokamai?
Supratau, ačiū
QUOTE(~♥TikTaiTaip♥~ @ 2012 01 03, 11:58)
pati paklausiau,pati ir atsakysiu
taip pasas bus keičiamas
Siandien pridaviau popierius kad gauti socoaline, gruodi jau nebesigavo 350lt vienam seimos nariui, tai kaip ir supratau gruodi jau skaitemes soc. remtini ir darzeli tesumokejau ugdymo mokesti... O pazyma darzeliui gausiu geriausiu atveju tik uz menesio.. ir ta sociakline kol sutvarkys , tai visas menuo praeis..TAi kaip su darzeliu iseina, kad gruodi jau buvo nemokamas ar dar ne? Ir ta socialine pasalpa kada gausim? tai tik vasari geriausiu atveju? ar ja moka uz praejusi tik menesi? ar ismokes ir uz gruodi? jei neismokes uz gruodi kaip bus su nemokamu darzeliu?
QUOTE(linosska @ 2012 01 03, 13:36)
Siandien pridaviau popierius kad gauti socoaline, gruodi jau nebesigavo 350lt vienam seimos nariui, tai kaip ir supratau gruodi jau skaitemes soc. remtini ir darzeli tesumokejau ugdymo mokesti... O pazyma darzeliui gausiu geriausiu atveju tik uz menesio.. ir ta sociakline kol sutvarkys , tai visas menuo praeis..TAi kaip su darzeliu iseina, kad gruodi jau buvo nemokamas ar dar ne? Ir ta socialine pasalpa kada gausim? tai tik vasari geriausiu atveju? ar ja moka uz praejusi tik menesi? ar ismokes ir uz gruodi? jei neismokes uz gruodi kaip bus su nemokamu darzeliu?
350lt issigalejo kaip suprantu nuo 2012-01-01
QUOTE(kristynka* @ 2012 01 03, 13:41)
350lt issigalejo kaip suprantu nuo 2012-01-01
tai kad visada tebuvo 350lt
Ar galetumet pasakyti su nuoroda i straipsni, nes niekaip nerandu ar turi teise gauti kompensacija seima, kai tevas tevystes atostogose, o mama nedirba,biržoj nestovi, vaikai abu neturi nei 3m, skaitosi kad "auga namie"?Bučiau labai dekinga..