Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 14

aciu Nettle, pagal mano skaiciavimus 60lt tesigavo, tai jus mane pradziuginote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wanile @ 2011 12 30, 11:25)
sveiki,mane isbrauke is birzos. ar begalima gaut kokia pasalpa? vyras uzdirba 800lt,turim vaika. 4u.gif  aciu labai uz atsakyma 4u.gif

Ieskokit darbo,nes pasalpa nepriklauso.
Atsakyti
na bandau dar kitaip paklaust,ar gauti soc pasalpa reikia buti "tikru bedrabiu "db,ar uztenka stoveti kaip ieskanciam darbo?
Atsakyti
QUOTE(ginte*** @ 2011 12 30, 12:18)
na bandau dar kitaip paklaust,ar gauti soc pasalpa reikia buti "tikru bedrabiu "db,ar uztenka stoveti kaip ieskanciam darbo?

nesvarbu kokiu pagrindu stovesit birzoj,svarbu joja stoveti,jei nedirbat,arba dirbat puse eato ir kad pajamos nevirsitu 350 lt/zmogui.
Atsakyti
QUOTE(ginte*** @ 2011 12 30, 11:18)

O tai dar ir statusai DB yra?Pirma karta girdžiu.. blink.gif Kuom jie skiriasi,gal galite apšviesti mane neišmanele? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2011 12 30, 12:31)
O tai dar ir statusai DB yra?Pirma karta girdžiu.. blink.gif Kuom jie skiriasi,gal galite apšviesti mane neišmanele? rolleyes.gif

Yra.
Bedarbiai
Kurie dirba puse eato ir maziau,jiesko papildomo darbo
Dirbantis zmones,kurie iesko darbo pakeisti dabartini
Studentai
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 30, 09:50)
o kaip del stependiju,maciau kad i pajamas visos stependijos isiskaicios,net ir socialine?

20) visų rūšių stipendijos (išskyrus stipendijas ir kitą materialinę paramą, teikiamą aukštųjų mokyklų pirmosios, antrosios pakopų, vientisųjų ir laipsnio nesuteikiančių studijų (išskyrus rezidentūros studijų studentus) studentams, studijuojantiems pagal dieninės, nuolatinės ar ištęstinės studijų formų programas (išskyrus asmenis, pakartotinai studijuojančius pagal tos pačios ar žemesnės pakopos studijų programas ir laipsnio nesuteikiančių studijų programas, jeigu daugiau kaip pusę tos studijų programos kreditų jie įgijo valstybės biudžeto lėšomis), ir stipendijas bei kitą materialinę paramą, teikiamą profesinio mokymo įstaigų mokiniams, kurie mokosi pagal profesinio mokymo programą pirmajai kvalifikacijai įgyti);

Ne Taigi manau turėtų neįsiskaičiuoti, stipendijos už mokslo rezultatus ir socialinės. Stipendijas bei kitą materialinę paramą, teikiamą profesinio mokymo įstaigų mokiniams, kurie mokosi pagal profesinio mokymo programą pirmajai kvalifikacijai įgyti
Taip Įsiskaičiuos rezidentūros studentams skirtos stipendijos. Ir tiems studentams kurie pakartotinai studijuoja pagal tos pačios ar žemesnės pakopos studijų programos ir laipsnio nesuteikiančių studijų programas, jeigu daugiau kaip pusę tos studijų programos kreditų jie įgijo valstybės biudžeto lėšomis.

Nors man čia labai, labai dar neaišku, socialiniame bus tikslesnis paaiškinimas 4u.gif man irgi tai aktualu.
QUOTE(Niktė @ 2011 12 30, 10:31)
Taip, bedarbio pašalpa priklausys.

Anksčiau būdavo kad apmoka sodra ligą kai užsidarai biliotenį. Dabar jau žinom kad tai bus tai bandom į priekį bent kelils litus pasidėti, nes išeitų kad nedarbingumą jam apmokės po maždaug 2 mėnesių  unsure.gif iš darbo kažin ar priklauso, nes jis bus ant biliotenio, o paskui kai susitvarkys sveikatą, grįš atgal dirbti.  unsure.gif jau pati nebesusigaudau kas čia bus  unsure.gif

Na kažkas tikrai priklausys, nes juk liksit be pajamų, tik nelabai žinau kaip apskaičiuoja tokiu atveju,.
QUOTE(linosska @ 2011 12 30, 11:04)
aciu Nettle, pagal mano skaiciavimus 60lt tesigavo, tai jus mane pradziuginote  biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2011 12 30, 13:16)
20) visų rūšių stipendijos (išskyrus stipendijas ir kitą materialinę paramą, teikiamą aukštųjų mokyklų pirmosios, antrosios pakopų, vientisųjų ir laipsnio nesuteikiančių studijų (išskyrus rezidentūros studijų studentus) studentams, studijuojantiems pagal dieninės, nuolatinės ar ištęstinės studijų formų programas (išskyrus asmenis, pakartotinai studijuojančius pagal tos pačios ar žemesnės pakopos studijų programas ir laipsnio nesuteikiančių studijų programas, jeigu daugiau kaip pusę tos studijų programos kreditų jie įgijo valstybės biudžeto lėšomis), ir stipendijas bei kitą materialinę paramą, teikiamą profesinio mokymo įstaigų mokiniams, kurie mokosi pagal profesinio mokymo programą pirmajai kvalifikacijai įgyti);

Ne Taigi manau turėtų neįsiskaičiuoti, stipendijos už mokslo rezultatus ir socialinės. Stipendijas bei kitą materialinę paramą, teikiamą profesinio mokymo įstaigų mokiniams, kurie mokosi pagal profesinio mokymo programą pirmajai kvalifikacijai įgyti
Taip Įsiskaičiuos rezidentūros studentams skirtos stipendijos. Ir tiems studentams kurie pakartotinai studijuoja pagal tos pačios ar žemesnės pakopos studijų programos ir laipsnio nesuteikiančių studijų programas, jeigu daugiau kaip pusę tos studijų programos kreditų jie įgijo valstybės biudžeto lėšomis.

Nors man čia labai, labai dar neaišku, socialiniame bus tikslesnis paaiškinimas 4u.gif  man irgi tai aktualu.

Na kažkas tikrai priklausys, nes juk liksit be pajamų, tik nelabai žinau kaip apskaičiuoja tokiu atveju,.

4u.gif

Jau taip supainiotas sitas naujas istatymas,kad 100 kartu perskaicius nelabai ka ir suprasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 30 gruodžio 2011 - 12:22
Isiskaiciuoja vaiko pinigai i pajamas del soc.pasalpos.
Cia naujas istatymas isdestytas ir yra prasimo forma,tai ten parasyta
http://www.socmin.lt...php?-1170306460
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 30, 20:31)
Isiskaiciuoja vaiko pinigai i pajamas del soc.pasalpos.
Cia naujas istatymas isdestytas ir yra prasimo forma,tai ten parasyta
http://www.socmin.lt...php?-1170306460

gal galit ištraukti tą eilutė? nu nerandu aš blink.gif
Atsakyti
g.gif ir as niekaip nerandu kur parasyta ..

"piniginės lėšos, gautos vaikui (įvaikiui) išlaikyti (alimentai)" mano akimis cia tikrai ne vaiko pinigai?

O paskola bustui ar tures kokios reiksmes bendroms pajamoms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosska: 30 gruodžio 2011 - 21:42
QUOTE(Nettle @ 2011 12 30, 21:38)
gal galit ištraukti tą eilutė? nu nerandu aš  blink.gif

Paciam "Prašymo-paraiškos piniginei socialinei paramai gauti forma" parasyta

Socialinio pobūdžio pajamos7(cia reikia irasyti pajamas)-(paaiskinimas zemiau,kas ten ieina)7 Socialinio pobūdžio pajamos (išmoka vaikui, išmoka privalomosios tarnybos kario vaikui ir kt.), išskyrus vienkartines išmokas ir (ar) pašalpas, mokamas iš valstybės, Valstybinio socialinio draudimo fondo ar savivaldybių biudžetų, ir darbdavio mokamas vienkartines išmokas ir (ar) pašalpas bei kas mėnesį gaunamas socialinio pobūdžio pajamas: transporto išlaidų kompensacijas neįgaliesiems, kompensacijas donorams, pagalbos pinigus. Skiriant socialinę pašalpą, kompensacijos ir socialinė pašalpa į pajamas neįskaitomos. Skiriant kompensacijas, socialinė pašalpa į pajamas įskaitoma, o kompensacijos – neįskaitomos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 31 gruodžio 2011 - 11:33