QUOTE(Leticija @ 2011 12 13, 20:53)
Tada mes cia visai nesusinekam, nes man bet kokios bent panasios i sportines kelnes, yra treningas.
Tos veliurines irgi treningai
Tada su tavim ner ko diskutuoti
As kaip Sunray lyg sake, kazkokia alergija turiu treningams. Cia kai pamatau treninguota su tapkem kur prekybcentryje - nu 90 % tikimybe, kad isgirsiu lietuviskai snekent
QUOTE(bytte @ 2011 12 14, 08:14)
Palaukite 13-18 metų... kai man buvo tiek kiek jums aš savo vyrui buvau tobulumo į... tai sakote kad jums nesvarbu kaip atrodote namie, tai sakote kad atrodote vyrui seksi (čia tai visi vyrai skirtingi, ir va kažkieno vyrui svarbiausia kad nebūtų + kg... maniškiui kad namie nedėvėčiau laisvų rūbų... kitam gal moteris "nesusitvarkiusi" išvis su nevalyvumu asocijuojasi... trečiam išvis moters seksualumas su aktyvia veikla susijusi).
Negalima visu kazkaip abibendrinti. Kitiems vyrams pvz netvarka netrukdo ir daiktus meta kur papuola, maniskis pvz yra tvarkingas aplamai, ir namie ir aprangoje. Mato gerai ir spalvas, ir derinius ir siluetus.
O galiausiai pastebejau viena dalyka - kartais buna tokiu dienu, kai tingisi, issikrapstai letai is lovos, slankioji iki pietu su chalatu, ir galiausiai tokia diena nieko doro nenuveiki. Pati po to susinervinu, nes kazkaip pagalvoju - kiek laiko praradau ir ta galejau ir ta galejau. O kai ryte soki i dusa, persibrauki blakstienas, isoki i smagu drabuziuka, veidrodziui nusisypsai - energijos pilna ir turininga diena gaunasi
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 14, 08:28)
1.JO... ir temą užvedėte. pasijutau kaip dviejų skirtingų kartų diskusiją skaitydama. Tikrai vien iš pasisakymų galėčiau pasakyti kuri gyvena su vyru iki 5 metų, o kuri virš dešimtmečio
I
2.**Ir kiek dešimtmečių jau taip?
1.
2. aha, man irgi idomu
Loxxy, TB dar ne nuobuodybes virsune. Maniskis rades "tinkama" daikta nusiperka 2-3 vienodus
QUOTE(femme @ 2011 12 14, 09:04)
Ir šiaip, pastebėjau tokį bruožą
išsižadėti savo žodžių ir juos vis "taisyti" pagal tai, kur link krypsta diskusija.
Galvojau gal cia man vienai taip susirode
Apie vyriskas kapsules - man Dontstop ideta nelabai, kaip ir daugumai, kiek supratau. Maniskis is tokiu pat, kur nenesioja marskiniu, ir net polo marskinuku nenori
Tai maikiu reikia daug ir maikiu ilgom rankovem. Kadangi jie daznai skalbiami, tai kokiu 4-5 maikiu tikrai neuztenka
Del batu - as pvz bunu visa diena ilgais odiniais batais, bet jie labai plonytes odos, nei karsta nei sunta
Su tokiais gal galima
?