Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 12 14, 10:37)
Daug kur rašoma (pvz čia, čia ir čia, šitam straipsnyje rekomenduoja keisti avalynę netgi kas 2 dienas ir neavėti ilgaaulių visą dieną), kad negalima kasdien avėti tos pačios poros, nes nehigieniška (didesnė rizika susirgti kojų grybeliu) ir batai greičiau nusidėvi, o apie 3 dienas rašė Osinkoje, Kapsulės temoje, bet jau nebeatsekiu, kuriam puslapy  g.gif

Kaip ir viskas teisinga... dėl tos priežasties aš dukrai pora batų įtaisiau, nes mokykloje šilta, suprakaituoja kojos labai. Vadinasi aš gerai nusprendžiau kad negalim visą dieną su batais... ir jokio skirtumo ar odiniai, ar ne, jei jau kojos juose šunta.
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 14, 08:28)
unsure.gif Neįsivaizduojat kaip grėsmingai tai galėjo nuskambėti jau gimdžiusiom moterim. Patikėkit užsidėti puošnią suknelę ir perbraukti blakstienas tušu, kad ir kasdieną, kur kas lengviau nei visais gyvenimo atvejais atitikti lieknas moteris mėgstančio vyro standartus  unsure.gif

Žinau, bet jis toks yra- jam gražios tik lieknos moterys (tokių vyrų labai daug, o kurią išsirenka kaip gyvenimo partnerę - jau kitas klausimas). Tai ir prisižiūriu. Pati nežinau, kaip atrodysiu po gimdymo. Jei ir nerysiu daug, sutriks hormonai - ir balius baigtas. Ir tada nebepadės gražesnė suknelė arba perbrauktos tušu blakstienos.
Oi, smagu diskutuot tokiom temom, bet jaučiu reik baigt, ane? smile.gif

o dėl nešiojamų batų- pas mane tik vieni tikrai šilti žieminiai ir dveji rudeniniai. Pardėse batai kainuoja daug, o turguose modeliai keisti, tai neprisipirksi.
Ar yra literatūros lietuvių kalba? nes 80 proc. info rusų.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 14 gruodžio 2011 - 10:07
QUOTE(Leticija @ 2011 12 13, 20:53)
Tada mes cia visai nesusinekam, nes man bet kokios bent panasios i sportines kelnes, yra treningas.  biggrin.gif Tos veliurines irgi treningai  biggrin.gif

Tada su tavim ner ko diskutuoti biggrin.gif
As kaip Sunray lyg sake, kazkokia alergija turiu treningams. Cia kai pamatau treninguota su tapkem kur prekybcentryje - nu 90 % tikimybe, kad isgirsiu lietuviskai snekent doh.gif

QUOTE(bytte @ 2011 12 14, 08:14)
Palaukite 13-18 metų... kai man buvo tiek kiek jums aš savo vyrui buvau tobulumo į... tai sakote kad jums nesvarbu kaip atrodote namie, tai sakote kad atrodote vyrui seksi (čia tai visi vyrai skirtingi, ir va kažkieno vyrui svarbiausia kad nebūtų + kg... maniškiui kad namie nedėvėčiau laisvų rūbų... kitam gal moteris "nesusitvarkiusi" išvis su nevalyvumu asocijuojasi... trečiam išvis moters seksualumas su aktyvia veikla susijusi).

drinks_cheers.gif Negalima visu kazkaip abibendrinti. Kitiems vyrams pvz netvarka netrukdo ir daiktus meta kur papuola, maniskis pvz yra tvarkingas aplamai, ir namie ir aprangoje. Mato gerai ir spalvas, ir derinius ir siluetus.

O galiausiai pastebejau viena dalyka - kartais buna tokiu dienu, kai tingisi, issikrapstai letai is lovos, slankioji iki pietu su chalatu, ir galiausiai tokia diena nieko doro nenuveiki. Pati po to susinervinu, nes kazkaip pagalvoju - kiek laiko praradau ir ta galejau ir ta galejau. O kai ryte soki i dusa, persibrauki blakstienas, isoki i smagu drabuziuka, veidrodziui nusisypsai - energijos pilna ir turininga diena gaunasi smile.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 12 14, 08:28)
1.JO... ir temą užvedėte. pasijutau kaip dviejų skirtingų kartų diskusiją skaitydama. Tikrai vien iš pasisakymų galėčiau pasakyti kuri gyvena su vyru iki 5 metų, o kuri virš dešimtmečio  biggrin.gif I
2.**Ir kiek dešimtmečių jau taip?  biggrin.gif

1. drinks_cheers.gif tongue.gif
2. aha, man irgi idomu biggrin.gif

Loxxy, TB dar ne nuobuodybes virsune. Maniskis rades "tinkama" daikta nusiperka 2-3 vienodus doh.gif

QUOTE(femme @ 2011 12 14, 09:04)
Ir šiaip, pastebėjau tokį bruožą hihihi.gif išsižadėti savo žodžių ir juos vis "taisyti" pagal tai, kur link krypsta diskusija.

Galvojau gal cia man vienai taip susirode cool.gif

Apie vyriskas kapsules - man Dontstop ideta nelabai, kaip ir daugumai, kiek supratau. Maniskis is tokiu pat, kur nenesioja marskiniu, ir net polo marskinuku nenori doh.gif Tai maikiu reikia daug ir maikiu ilgom rankovem. Kadangi jie daznai skalbiami, tai kokiu 4-5 maikiu tikrai neuztenka g.gif

Del batu - as pvz bunu visa diena ilgais odiniais batais, bet jie labai plonytes odos, nei karsta nei sunta g.gif Su tokiais gal galima g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 12 13, 23:15)

Sitas labai labai man bigsmile.gif
Atsakyti
pastebėjau kad visi pilki koliažai arba kažką šiltų spalvų ideda arba gan ryškių, tarkim iš žiemos paletės, kad gražiai atrodytų... o vat visai tokių cool summer nerandu... bet aprangoj gal visai nieko g.gif aš renku spalvas kurios tiktų sudarinėjant pilkas kapsules... įtariu nuo pilkos nepabėgsiu nei viename sezone...
Atsakyti
Man su pilku raudonas labai bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
4u.gif
http://www.polyvore....set?id=36831963
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 gruodžio 2011 - 11:08
man irgi su pilka norisi kazkokio gyvumo, ryskumo, manau tai puikiai issprendziama skareliu, rankiniu pagalba.. neturiu koliazo, bet man labai patinka toks spalvu derinys:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Ryskesne raudona man irgi gerai ziurisi, dar melyna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 14 gruodžio 2011 - 11:19
Man tai visos raudonos variacijos su pilka gražu (tiek rožinė, tiek dusty pink, tiek burgundy ar paprasčiausia raudona), bet aš raudonai einamu momentu lyg alergiška, negaliu užsidėt nors tu ką... tiesa visgi tinka ta šlykčiai šalta fuksijinė raudona man, kur dėjau ir klausiau kaip jums... kažkaip vis žiūriu žiūriu... nu visai tinkama. Matyt prisijaukint spalvą tiesiog reikėjo, nes man ji nelabai kaip rūbams.
O vasaros žalia man nykokai truputi prie piko, blozna tokia, pamėlus... nebent mint spalvą jei imt g.gif
lieka nusibodus visiems alyvinė ir mėlyna gana tamsi ir ryški
Atsakyti
Pasižiūrėkite į aplinkinių poras, kurios ir 25 metus kartu, bet tokie dalykai netrukdo ir šeima vistiek graži, tvirta tongue.gif kažkaip čia tos iki 17 metų patirtys man nėra kažkokie rodikliai, lyg aplinkui save nematyčiau didesnių patirčių ir paprastesnių moterų juose, kurias vyrai gerbia, myli nepasidažiusiasi ir t.t.?
Visiškai neprieštarauju, čia ne mano bėdos, kad skaitydamos žodį netinkančius išeigai iškart įsivaizduojate suplyšusius ir panašiai. Iškart minėjau, kad netinkantys išeigai yra visokie nudažyti, nepatinkantys, atsibodę, damušinėjami ir t.t. Paminėjau, kad keli galbūt vyrui ir mieli akiai, kas kad kartais tiesiog sutampa, kad mano damušinėjamos tympos jam visai mielos, o man su liemėnėle žiauriai nepatogu? nu ir ką? bet jis nemato tragedijos matydamos su nudažytais treningais, chalatu, kokiom senom aladino kelnėm. Namuose ir reikia būti patogiai, o ne gražiai. 5 cm neminėjau, sakiau keliais cm daugiau.. žodį privalo gal reikėjo tik paminėti su keliom sąlygom, nes žmogus nėra tarnas, jeigu kažkas negerai ir panašiai. Tiksliau kaip norite, taip manote. O ką man daryti, kad laikrodis man nėra graži figūra? Kad Jums ji graži, tai nereiškia, kad turi būti ir man graži. Man ta figūra lygiai tokia pati negraži, kaip ir moteris lenta. Čia taip matotet viską ir tuos mano "pritempinėjimus" tik gindamos save, kad įtikti vyrui tai čia jau reikia, nes kitaip išeis pas jaunesnę.. ginkitės ir ta patirtimi, bet nemanyčiau, kad tokia patirtis jau yra kažko verta. Išeina žmonės ir po 18 ir po 20 metų.. o man patirtis tų moterų, kurios va taip liaupsina vyrus ir stengiasi būti žavios pirmiausia dėl jų, niekada nebus kaip pagrindas, nes atitinkamai tokias moteris ir vertinu mirksiukas.gif gal išeis ir nesulaukęs jis 17 metų, negaliu žinoti, kaip negalite žinoti ar ir jūsų neišeis po metų netikėtai, bet tikrai išeis ne todėl ir jei susiras kitą ar jaunesnę, tikrai nė todėl. Man jūsų mąstymas kaip tik panašesnis į dar jaunų panelių, nei į subrendusių moteriškių.
Su vaiku tuo labiau nežadu užsidaryti namuose ir matyti vyrą tik ten.
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 12 14, 11:18)
man irgi su pilka norisi kazkokio gyvumo, ryskumo, manau tai puikiai issprendziama skareliu, rankiniu pagalba.. neturiu koliazo, bet man labai patinka toks spalvu derinys:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Ryskesne raudona man irgi gerai ziurisi, dar melyna smile.gif

Su bordo grazu.
Dar su oranzine - cia mano nesenas atradimas
http://www.polyvore....set?id=30105464
http://www.polyvore....e/set?id=789684
http://www.polyvore....set?id=36658661
http://www.polyvore....e/set?id=789684
ir su teal'ine biggrin.gif nors man dabar tealine tokia grazi, tokia grazi, kad su viskuo grazi lotuliukas.gif
Atsakyti
Man su pilka labiausiai dera:
raudona (ypač patiko Shanos įkeltame koliaže pilkos suknelės ir raudono diržo derinys. Turiu ir aš pas save kompe svajonių derinuką pilka suknelė - platus raudonas diržas - raudona rankinė wub.gif )
šviesiai rožinė
žydra
ryški mėlyna
violetinė (gražus derinukas čia)
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 11:04)
Man su pilku raudonas labai bigsmile.gif

Man irgi pradėjo patikti bigsmile.gif ypač su tomis tamsesnėmis raudonomis, vyno.. wub.gif išvis mane ant raudonos spalvos patraukė lotuliukas.gif ir visokių ryškesnių. Dabar su juoda, pilka, tamsiai mėlyna taip nykiai jaučiuosi, noriu kažko raudono, ružavo, geltono lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(bytte @ 2011 12 14, 11:33)
lieka nusibodus visiems alyvinė ir mėlyna gana tamsi ir ryški

alyvinė man išvis schmoll.gif

Vakar kiek spoksojau derinius, tai neįmanoma rasti nieko įdomaus su pilku, visur pilka tamsi + juoda, pilka tamsi + pilka šviesi daugiausia. O man toks ryškumo periodas užėjo, kad... lotuliukas.gif
Atsakyti