Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(solo @ 2011 12 13, 23:14)
Kokios diskusijos smile.gif Aš į jas nesivelsiu, tiesiog kasdien namie būdama ir treninginė,ir nepasidažius, kiekvieną vakarą iš savo vyro išgirstu tuos pačius žodžius "kokia tu man graži ir kaip aš tave myliu". Jūs manot, MB labai pastebi, kai aš pasidažau ar labiau pasipuošiu? Jei nepaklausiu "ar gražiai atrodau?", tai gal ir pastebės, gerai įsižiūrėjęs. Normalus jis pas mane  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir kaip skiriasi jausmas, kai vyras pavadina gražia nepasidažiusią, su treningais, ir kai pasidažiusią, pasitempusią. 4u.gif
Tai žinokit papuolėt čia į tokį būrį, kurių vyrai labai supranta viską ir pastebi lotuliukas.gif mano pastebi kai esu pasidažiusi (negali pasakyti būtent kuo ir kaip, tačiau mato, kad kažkaip ypač graži), bet tikrai ne visada. Šiaip tipiškas normalus nepastabus vyras. Kartais dar sugeba ir prieš 2 metus pirktą suknelę pavadinti nauja ir "iš kur tu ją ištraukei, pirkai?!" lotuliukas.gif
Kita vertus gal tai ir yra tuomet labiau vyro akies džiuginimas? Kai kiekvieną dieną moteris dažosi ir tempiasi, vyrui tai tampa įprasta ir kažkur išsiruošusi ji jam atrodo visdar tokia pati. O va kai graži nedažytomis blakstienomis ir su chalatu, tai į pasitempusią išvis negali atsižiūrėti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 23:43)
drinks_cheers.gif ir kaip skiriasi jausmas, kai vyras pavadina gražia nepasidažiusią, su treningais, ir kai pasidažiusią, pasitempusią.  4u.gif
Tai žinokit papuolėt čia į tokį būrį, kurių vyrai labai supranta viską ir pastebi  lotuliukas.gif mano pastebi kai esu pasidažiusi (negali pasakyti būtent kuo ir kaip, tačiau mato, kad kažkaip ypač graži), bet tikrai ne visada.  Šiaip tipiškas normalus nepastabus vyras. Kartais dar sugeba ir prieš 2 metus pirktą suknelę pavadinti nauja ir "iš kur tu ją ištraukei, pirkai?!"  lotuliukas.gif
Kita vertus gal tai ir yra tuomet labiau vyro akies džiuginimas? Kai kiekvieną dieną moteris dažosi ir tempiasi, vyrui tai tampa įprasta ir kažkur išsiruošusi ji jam atrodo visdar tokia pati. O va kai graži nedažytomis blakstienomis ir su chalatu, tai į pasitempusią išvis negali atsižiūrėti  tongue.gif

Na, visi vyrai skirtingi, ir kiekviena moteris pati pasirenka, kaip jai geriau. Manasis tikrai labai nepastabus... mirtinai pastabus tik ant vieno - priaugusio vieno kito kg. Tad čia jau prisižiūrėt privalau biggrin.gif Jam patinka tik lieknos.
Atsakyti
laba is ryto smile.gif
user posted image

graziai cia man suderinta apyranke su sijonu, taip graziai ziurisi bigsmile.gif
user posted image

graziai viskas tarpusavyje atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 14, 00:43)
drinks_cheers.gif ir kaip skiriasi jausmas, kai vyras pavadina gražia nepasidažiusią, su 
Kita vertus gal tai ir yra tuomet labiau vyro akies džiuginimas? Kai kiekvieną dieną moteris dažosi ir tempiasi, vyrui tai tampa įprasta ir kažkur išsiruošusi ji jam atrodo visdar tokia pati. O va kai graži nedažytomis blakstienomis ir su chalatu, tai į pasitempusią išvis negali atsižiūrėti  tongue.gif

Palaukite 13-18 metų... kai man buvo tiek kiek jums aš savo vyrui buvau tobulumo įsikūnijimas, o dabar tiesiog likau labai graži lotuliukas.gif tai keista būtų, jei tobulumo įsikūnijimas atrodytų kada nors negražiai. Pamenu kaip sakydavo, kad va kitos tai tik pasipuošusios gražios, o vat aš tai jau visada visada... dabar taip nebesako mirksiukas.gif .
Labai dažnai sau prieštaraujate, tai sakote kad moteris privalo gaminti, tai privalo jei nori... kažkaip mano žodyne privalo, reiškia kad turi daryti visada, neatsižvelgiant nori ar ne, grįžta namo vėliau už vyrą ar ne... tai sakote kad jums nesvarbu kaip atrodote namie, tai sakote kad atrodote vyrui seksi (čia tai visi vyrai skirtingi, ir va kažkieno vyrui svarbiausia kad nebūtų + kg... maniškiui kad namie nedėvėčiau laisvų rūbų... kitam gal moteris "nesusitvarkiusi" išvis su nevalyvumu asocijuojasi... trečiam išvis moters seksualumas su aktyvia veikla susijusi). Visur matot moteris kurios neriasi iš kailio dėl vyrų... man tai nesusidarė įspūdžio, kad šiame forume bent viena tokia būtų... o ir vyras padeda apsipirkti, kadangi draugės iš piktumo gali blogai pasakyti... aš tai nepamenu nei vienos savo draugės, kuri man šiuo klausimu meluotu g.gif visada norėjau kad aplink mane visi būtų gražūs, apsirengę taip kaip nori su tinkamais rūbais, išreikšdami savo individualumą, nes toks pasaulis man paprasčiausiai gražesnis, ir manau mano draugės tokios pat.
Ir kuo kriaušė pranašesnė už smėlio laikrodį? Nepripažįstu tik vieno tipo figūrų... nežinau kaip elgčiausi jei tokią turėčiau. Tai kai kojos, kaklas, rankos trumpos, liemuo ir klubai nuliniai, svoris auga ties pečiais, kaklu ir krūtine... dar kartais ir pilvas... man tai kažkokia vyro su (.)(.) figūra. Visos kitos man savaip gražios ir patrauklios.
Atsakyti
bytte, gerai cia susakei viska ir apie viska biggrin.gif tikrai visi skirtingi ir skirtingai elgemes, skirtingi dalykai patinka smile.gif svarbiausia kad abiem butu gerai ir priimtina smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

JO... ir temą užvedėte. pasijutau kaip dviejų skirtingų kartų diskusiją skaitydama. Tikrai vien iš pasisakymų galėčiau pasakyti kuri gyvena su vyru iki 5 metų, o kuri virš dešimtmečio biggrin.gif Ir palaikau poziciją vyresnių (aš su saviškiu jau 11 m kartu), drysčiau teigti, kad su mažesne patirtim verta įsiklausyti į "patyrusių" nuomonę. tongue.gif

QUOTE(sunray @ 2011 12 13, 22:40)
biggrin.gif melynesne,kai matysites kasdien niolika metu is eiles gal kitaip viskas atrodys ir kitaip kalbesit mirksiukas.gif, o dabar kol nauja kol sviezia ir smagu stenkites biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Man atrodo jau pirmo vaiko atsiradimas labai pakeis nuostatas cool.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 22:55)
*-niolika metų iš eilės tuo labiau absurdiška kiekvieną dieną iš eilės gražintis prieš vyrą vien dėl jo  tongue.gif  o jūs juk jei nemaišau ir esate tas pavyzdys, kai treningai netrukdo, tai kažkaip nelabai ir supratau tą pasakymą  tongue.gif

**Visada rūpintis. Ir visada rūpinuosi.

*Manot? Kaip tik po niolikos metų verta pradėti, jei dar nedarėte iki to. Gal tuomet neištiktų kas antro vyro vidutinio amžiaus krizė po niolikos metų ir kelių vaikų užaugintų kartu, ir nelėktu pas pasitempusias 18-metes mirksiukas.gif
Man iš esmės pasitempus, save prisižiūrėjus 35 metų moteris tikrai perspjauną 20-metes. Tik va liūdna kad sulaukę 35 metų, pasigimdę vaikų mažai moterų besirūpina savimi unsure.gif
**Ir kiek dešimtmečių jau taip? biggrin.gif

QUOTE(solo @ 2011 12 13, 23:58)
Na, visi vyrai skirtingi, ir kiekviena moteris pati pasirenka, kaip jai geriau. Manasis tikrai labai nepastabus... mirtinai pastabus tik ant vieno - priaugusio vieno kito kg. Tad čia jau prisižiūrėt privalau biggrin.gif Jam patinka tik lieknos.

unsure.gif Neįsivaizduojat kaip grėsmingai tai galėjo nuskambėti jau gimdžiusiom moterim. Patikėkit užsidėti puošnią suknelę ir perbraukti blakstienas tušu, kad ir kasdieną, kur kas lengviau nei visais gyvenimo atvejais atitikti lieknas moteris mėgstančio vyro standartus unsure.gif

Na o grįžtant prie temos esmės, tai mano vyras toks tipinis, kad jokių kapsulių jam nei sudarinėti nereikia. Na dirba tai tik su kostiumu, tai su darbinėm kapsulėm viskas aišku visi marškiniai, tinka prie visų kostiumų, tai tik tinkamą kaklaraištį tenka pasirinkti cool.gif Kadangi yra konservatyvus iki kaulų čiulpų smegenų lotuliukas.gif tai jokios idomios spalvos, fasonai ar pan. jam visiškai neįtinka. Aš vis bandau ką nors įsiūlyti, net į šviesiai žalią megstinį buvau sukišus, alia aną sunešiojo, o dabar žiūriu vėl juoda, pilka, na dar keli mėlyni atsplaviai. Mirtis alyvose kaip nubodu.
O laisvalaikiu tai irgi nešioja trumpom rankovėm maikes, gal kokios 5 yra, ant jų megztinis jei vėsiau (nuo plonyčių iki šiltų), džinsai, o vasarą šortai. Jo net į laisvalaikinį švarką nesukiši doh.gif
O batų modelį tai tokį pat dėvi nuo mūsų pažinties. Jau dvylikti metai biggrin.gif Vienus suplėšo, nusiperka analogiškus.
Tiesa DontStop klausė dėl batų porų kiekio vyrams. Tai maniškis dažniasusiai kiekvienam sezonui turi darbinius ir laisvalaikinius. Na šaltuoju sezonu, dvi poros darbinių, aunasi priklausomai nuo to ar šalta, ar labai šalta. T.y. vieni tiesiog aukštensių padu, kad kojos nešaltų, o antri jau su pašiltinimu.
Atsakyti
user posted image

dar tokiu guminiu buvau nemacius biggrin.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau ir pamečiau melynesne mintį doh.gif tai "privalo", bet jei nepatinka, tai jau nebeprivalo lotuliukas.gif o tai privalo tik tai, kas patinka? g.gif o jei man nepatinka nei gaminti, nei tvarkytis, nei indų plauti? Man patinka dirbti, uždirbti ir samdyti namų tvarkytoją lotuliukas.gif ir su vyru iš darbų grįžtam vienu metu, tai kodėl būtent aš turiu viskuo rūpintis? unsure.gif Ir šiaip, pastebėjau tokį bruožą hihihi.gif išsižadėti savo žodžių ir juos vis "taisyti" pagal tai, kur link krypsta diskusija. Kad ir dėl figūros- tai tarp užpakalio ir krūtinės "kokie 5 cm", po minutės: "iš kur jūs ištraukėte tuos cm, gal tik keli kokie, pasakiau iš lempos" lotuliukas.gif tai namuose nešiojami išeigai nebetinkami rūbai, o jau žiūrėk kitame poste "visiškai nauji, tik spalva nusidažė po skalbimo", o dar kitame "tik iš parduotuvės, ale morališkai nepatinka" lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai man šitame forume (nors gal čia ne SM, o apskritai internetinio bendravimo ypatumas) labiausiai nepatinka kategoriškumas doh.gif ypač kai kažkas kažką privalo (o tai nusprendžiu pagal savo pavyzdį), o jeigu jau kažkas daro priešingai, tai man atrodo "teisinga", tada negerai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 14 gruodžio 2011 - 09:16
O ta teorija apie batus kad ne ilgiau tris dienas nešiot iš kur? Nebuvau girdėjus tokios.
Pas mus tai pasikeitė MB darbas, seniau tiesiog turėjo darbinius rūbus, o dabar su tais pačiais visą dieną... tai man nepatinka, kad jis visą dieną su tais pačiais batais... ir patalpoj, ir laukia... manau kad ryškiai žieminių į darbą jam nereikia, užtektų be pašiltinimo, paprasčiausiai tokių su auliuku, storesnio pado.
Dėl to ir ilgarankovės buvo panaudotos... nes va taip pasirodo šilta, o taip šalta... vasara tai išvis neįsivaizduoju kaip jis gyvens... nes jo nuomone - būtina kažką užsimest ant maikės... su daug kišenių (sako darbui reikia). Rankinių tikrai tikrai nenešios... o ir man tos mini rankinės vyriškos... nepatinka (portfeliai kita kalba, gal laikui bėgant ir sumąstys kad ir jam reikia... nežinau) ...ir dar ilgos kelnės ...ir uždaro tipo bateliai doh.gif
Tikrai reikėtu jam bent po 2 poras batų kiekvienam orui. Ypač šlapiuoju. Šiemet kažkaip neįprastai sausa, ir tai pabraidyti teko, o kai lietingas oras nespės džiūti, mautu šlapius. Vaikams kai po pora batų įtaisiau, tai nesigailiu. Tikrai pasiteisino, nes mažasis nudrengdavo per sezona po tris poras, o dabar tik vieni aptriušę, su antrais dar į visas eglutes eisim, ir pavasario gal sulauks jei neišaugs.

vilmuke3 aš su dar didesniu kulnu esu mačius. Bet man tokie botai nesusipratimas, kadangi jei jau tenka brist... tai dažnai tokiais atvejais ir kulniukas trukdyti gali. O šiaip manau reikėtu stengtis kuo rečiau guminius dėvėti, nes koja juose nekvėpuoja, o guma žiauriai šaltį traukia. Aš rudenį kaime vos kaliošus įsimoviau iškart supratau kad čia nė stora vilnonė kojinė nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 14, 09:05)
vilmuke3 aš su dar didesniu kulnu esu mačius. Bet man tokie botai nesusipratimas, kadangi jei jau tenka brist... tai dažnai tokiais atvejais ir kulniukas trukdyti gali. O šiaip manau reikėtu stengtis kuo rečiau guminius dėvėti, nes koja juose nekvėpuoja, o guma žiauriai šaltį traukia. Aš rudenį kaime vos kaliošus įsimoviau iškart supratau kad čia nė stora vilnonė kojinė nepadeda.

as tai pirma karta tokius pamaciau, bet tikrai kazkoks nesusipratimas, geriau jau normalus batai, kazkaip guminiu ir as nelabai megstu nesiot, nera man kur, dazniausiai mieste vaikstau tai tie man guminiai nesiderina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 12 13, 23:32)
sveikute, as nuo seniau turiu pasikonspektavus truputi trumpai apie bazini garderoba ir apie tipus, va cia nuorodos tipai ir bazinis garderobas  smile.gif o siaip jei skaitai rusiskai ir angliskai tikrai perziurek pirmam psl nuorodas, daug visko idomaus galima prisiziuret ir suzinot mirksiukas.gif

Aciu labai uz kospektuka smile.gif dabar kaip tik skaitineju ankstesnes temas ir bandau suprasti kapsules metoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 14, 10:05)
O ta teorija apie batus kad ne ilgiau tris dienas nešiot iš kur? Nebuvau girdėjus tokios.

Daug kur rašoma (pvz čia, čia ir čia, šitam straipsnyje rekomenduoja keisti avalynę netgi kas 2 dienas ir neavėti ilgaaulių visą dieną), kad negalima kasdien avėti tos pačios poros, nes nehigieniška (didesnė rizika susirgti kojų grybeliu) ir batai greičiau nusidėvi, o apie 3 dienas rašė Osinkoje, Kapsulės temoje, bet jau nebeatsekiu, kuriam puslapy g.gif
Atsakyti