Labas rytas
JO... ir temą užvedėte. pasijutau kaip dviejų skirtingų kartų diskusiją skaitydama. Tikrai vien iš pasisakymų galėčiau pasakyti kuri gyvena su vyru iki 5 metų, o kuri virš dešimtmečio
Ir palaikau poziciją vyresnių (aš su saviškiu jau 11 m kartu), drysčiau teigti, kad su mažesne patirtim verta įsiklausyti į "patyrusių" nuomonę.
QUOTE(sunray @ 2011 12 13, 22:40)
Man atrodo jau pirmo vaiko atsiradimas labai pakeis nuostatas
QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 22:55)
*-niolika metų iš eilės tuo labiau absurdiška kiekvieną dieną iš eilės gražintis prieš vyrą vien dėl jo
o jūs juk jei nemaišau ir esate tas pavyzdys, kai treningai netrukdo, tai kažkaip nelabai ir supratau tą pasakymą
**Visada rūpintis. Ir visada rūpinuosi.
*Manot? Kaip tik po niolikos metų verta pradėti, jei dar nedarėte iki to. Gal tuomet neištiktų kas antro vyro vidutinio amžiaus krizė po niolikos metų ir kelių vaikų užaugintų kartu, ir nelėktu pas pasitempusias 18-metes
Man iš esmės pasitempus, save prisižiūrėjus 35 metų moteris tikrai perspjauną 20-metes. Tik va liūdna kad sulaukę 35 metų, pasigimdę vaikų mažai moterų besirūpina savimi
**Ir kiek dešimtmečių jau taip?
QUOTE(solo @ 2011 12 13, 23:58)
Na, visi vyrai skirtingi, ir kiekviena moteris pati pasirenka, kaip jai geriau. Manasis tikrai labai nepastabus... mirtinai pastabus tik ant vieno - priaugusio vieno kito kg. Tad čia jau prisižiūrėt privalau
Jam patinka tik lieknos.
Neįsivaizduojat kaip grėsmingai tai galėjo nuskambėti jau gimdžiusiom moterim. Patikėkit užsidėti puošnią suknelę ir perbraukti blakstienas tušu, kad ir kasdieną, kur kas lengviau nei visais gyvenimo atvejais atitikti lieknas moteris mėgstančio vyro standartus
Na o grįžtant prie temos esmės, tai mano vyras toks tipinis, kad jokių kapsulių jam nei sudarinėti nereikia. Na dirba tai tik su kostiumu, tai su darbinėm kapsulėm viskas aišku visi marškiniai, tinka prie visų kostiumų, tai tik tinkamą kaklaraištį tenka pasirinkti
Kadangi yra konservatyvus iki kaulų čiulpų smegenų
tai jokios idomios spalvos, fasonai ar pan. jam visiškai neįtinka. Aš vis bandau ką nors įsiūlyti, net į šviesiai žalią megstinį buvau sukišus, alia aną sunešiojo, o dabar žiūriu vėl juoda, pilka, na dar keli mėlyni atsplaviai. Mirtis alyvose kaip nubodu.
O laisvalaikiu tai irgi nešioja trumpom rankovėm maikes, gal kokios 5 yra, ant jų megztinis jei vėsiau (nuo plonyčių iki šiltų), džinsai, o vasarą šortai. Jo net į laisvalaikinį švarką nesukiši
O batų modelį tai tokį pat dėvi nuo mūsų pažinties. Jau dvylikti metai
Vienus suplėšo, nusiperka analogiškus.
Tiesa DontStop klausė dėl batų porų kiekio vyrams. Tai maniškis dažniasusiai kiekvienam sezonui turi darbinius ir laisvalaikinius. Na šaltuoju sezonu, dvi poros darbinių, aunasi priklausomai nuo to ar šalta, ar labai šalta. T.y. vieni tiesiog aukštensių padu, kad kojos nešaltų, o antri jau su pašiltinimu.