Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 12 13, 21:17)
Tik va aš su tympom ir pasirodo dar melynesne, ir kai kurios su džinsais, kaip kurioms patogu.

Aš ir su treningais, ir su tympomis. Priklauso nuo to, kas išskalbta ir ko tą dieną norisi ar kas pirmas papuola po ranka. Vasarą šortukai ir suknelės dar 4u.gif

dontstop,
aš pati asmeniškai turiu po 2-3 poras sezonui. Bet čia labiau dėl moteriškos silpnybės ir noro dažniau pasikeisti.. irnesakyk.gif o va į vyro kapsulę įkėliau tik po vieną porą todėl, kad jis iki šiol po vieną turėdavo ir tikrai nebuvo problemų dėl higienos, kad būtų kažkoks nemalonus kvapas ir panašiai.. dėl ilgaamžiškumo tas pats - ta viena jo pora dažnai atlaikydavo 2-3 sezonus. tai nežinau kaip čia ties šitu punktu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 12 13, 22:34)

Kas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 13, 22:38)

motinystes atostogos ax.gif
Atsakyti
bytte, tokios pilkos?
user posted image
Nepyk, bet kokia bebūčiau pilkos fanė man tokie nuobodūs ir nykūs tie deriniai su pilku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif patraukė mane kažko ant ryškesnių lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 13 gruodžio 2011 - 21:46
QUOTE(sunray @ 2011 12 13, 22:40)
motinystes atostogos ax.gif

Aaaa biggrin.gif

4 vienos forumietės iš Osinkos kapsulės - nuotraukos ir lentelė, kur surašyti visi rūbai, panaudoti kapsulėse, įdomu pastudijuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2011 12 13, 18:28)
Sveikos merginos, noreciau ir as i jusu bureli, apie rubelius pasneketi smile.gif Nes pas mane taip pat spinta pilna rubu, bet nera ka apsirengti, tik vat perziurejau kiek cia temukiu reikia perskaityt kad viska zinoti  g.gif  Sakau gal esate susikonspektavusios kazka apie rubu kapsules, kad nereiketu tiek daug temu atgal  skaityti  4u.gif  Buciau labai dekinga jei imestumete i foruma arba i az  blush2.gif

sveikute, as nuo seniau turiu pasikonspektavus truputi trumpai apie bazini garderoba ir apie tipus, va cia nuorodos tipai ir bazinis garderobas smile.gif o siaip jei skaitai rusiskai ir angliskai tikrai perziurek pirmam psl nuorodas, daug visko idomaus galima prisiziuret ir suzinot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 13 gruodžio 2011 - 22:57
QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 22:31)
O vyrui vakarienę pagaminti, apskalbti, aplyginti ir kitaip pasirūpinti manau žmona privalo  tongue.gif  žinau, kad vėl pasakys kažkuri "vyras ne invalidas", bet tai yra moters/žmonos pareiga. Vyras turi atitinkamų savo pareigų. O juk žmona vistiek yra ta namų židinio kurstytoja, rūpestinga, moteriška, o gal čia auklėjimas toks.. ką padarysi, bet visada sakysiu, kad moteris privalo tai daryti. Neprivalo tik tada, jeigu ji tampa tik tarnaite, nėra iš vyro pusės pagarbos, pagalbos ir t.t. Ir neprivalo jei ji pavargusi, serga ir panašiai.. Nejaugi mes išsidrėbsim prie televizoriaus, o jie lakstys aplink puodus, plaus grindis, virs mums ir vaikams valgyti? Kažkaip tokia ten ir moteris.. o kai saviškį tris mėnesius matydavau tik savaitgaliais arba kasdien grįžtantį ~10val ir ~11val einantį miegoti, tai tikrai norisi savaitgalį padaryti kažką skanaus, masažą, kažkur išeiti.. bet galiu atidaryti duris ir nepasidažiusi su treningais  tongue.gif

nesuprantu as tokiu privalo,niekas nieko neprivalo,visi esam laisvi zmones,na pas mane tai yra tik noriu arba ne,.tarkim as nekenciu lyginimo,tai anot jusu,kadangi as privalau,tai visa gyvenima man reikia kenteti ar kaip? cia kaip su isvaizda kita pasakytu moteris privalo buti grazi VISADA ,tai sergant reikia keltis dazytis,is ryto anksti keltis,kad gink dieve nepamatytu nesusitvarkiusia ir pan,.man tai absurdas
Atsakyti
biggrin.gif melynesne,kai matysites kasdien niolika metu is eiles gal kitaip viskas atrodys ir kitaip kalbesit mirksiukas.gif, o dabar kol nauja kol sviezia ir smagu stenkites biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 13 gruodžio 2011 - 22:41
QUOTE(Shana @ 2011 12 13, 14:48)
O siaip gyvenant kartu manau su laiku itaka vienas kito garderobui tikrai daroma, bent pas mus ta pasebiu.
kaip manot?

Manau smile.gif Mūsų atveju gal jo didesnė įtaka man g.gif Jei lankomės parduotuvėse kartu, kartais į kabiną atneša kažką, kam prieš tai esu pasakius griežtą NE "na vistiek jau persirenginėji" ir taip įsigijau vienus nuostabiai patogius laisvalaikio marškinius.
Dar vyras mane prilaiko nuo "brandos drabužių". Jei aš jau vis pagalvoju kaip netyčiom, pvz., naudojant senesnius drabužius, nesusikurti infantiliai atrodančių derinių - jam gražu viskas, bet kas, ką dėvėjau prieš 10 metų. Įskaitant ir plačias, nutrintas, nutąsytas žemaklynes kelnes biggrin.gif Beskaitydama Jūsų diskusijas, pagalvojau, kad būtent tokiu įvaizdžiu galėčiau "pasitempti" jo akyse. Turiu pripažinti, kad ir man pačiai patiktų biggrin.gif Žodžiu - kiekvienas pasiimam iš to, ką skaitome kažką sau smile.gif

Dar apie treningus - tokių neturiu. Esama skirtų sportui, bet man, paauglystėje aktyviai maištavusiai prieš treningą kaip aprangą ne sportui - net mintis nekilo jų dėtis namuose. Bet spėju dar ir dėl to, kad jie nėra to naminio nešiojimo stiliaus, gryn sportui smile.gif

QUOTE(kumiko @ 2011 12 13, 18:19)
jeigu jus mylite zmogu uz jo  ISVAIZDA, tai laikinas dalykas ir viena diena gali dingti.Zmogus gali patekti i autoavarija (niekam to nelinkiu) ir po smegenu sutrenkimo pavirsti tik valgancia  darzove.

Atleiskit, bet čia, mano akimis, viršūnių viršūnė ir pasisakymas visiškai ne į temą doh.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 18:51)
Kodėl būtinai negražus, netinka? Mano naminiai rūbai dažniausiai tie, kurie visdar tinka ir patinka, bet vis nesusinešioja, o kiek gi galima tą patį nešioti viešumoje? O jei tinka ir spalva, ir modelis.. bet tiesiog morališkai nepatinka, tai nereiškia, kad su juo atrodai negražiai.

Ką reiškia "morališkai nepatinka"?

QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 20:31)
O vyrui vakarienę pagaminti, apskalbti, aplyginti ir kitaip pasirūpinti manau žmona privalo  tongue.gif
<...>
o kai saviškį tris mėnesius matydavau tik savaitgaliais arba kasdien grįžtantį ~10val ir ~11val einantį miegoti, tai tikrai norisi savaitgalį padaryti kažką skanaus, masažą, kažkur išeiti.. bet galiu atidaryti duris ir nepasidažiusi su treningais  tongue.gif

Privalo rūpintis savaitgaliais ar non stop + savaitgaliais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 12 13, 22:35)
nesuprantu as tokiu privalo,niekas nieko neprivalo,visi esam laisvi zmones,na pas mane tai yra tik noriu arba ne,.tarkim as nekenciu lyginimo,tai anot jusu,kadangi as privalau,tai visa gyvenima man reikia kenteti ar kaip?  cia kaip su isvaizda kita pasakytu moteris privalo buti grazi VISADA ,tai sergant reikia keltis dazytis,is ryto anksti keltis,kad gink dieve nepamatytu nesusitvarkiusia ir pan,.man tai absurdas

Būtent tai ir turiu omeny, jeigu moteris nėra pavargusi ir t.t. neprivalote. Aš nekenčiu plauti indų. Todėl vyras juos plauna. Tą ir sakau, kad jei moteris gamina valgyti, skalbia ar dar kažką daro, tai vyras atitinkamai turi kažkokias savo pareigas. Mano išplauna indus, padeda tvarkytis bent išsiurbdamas kambarius, jeigu tyngiu važiuojam kažkur pavalgyti ir pasilepinti ir t.t.

QUOTE(sunray @ 2011 12 13, 22:40)
biggrin.gif  kai matysites kasdien niolika metu is eiles gal kitaip viskas atrodys ir kitaip kalbesit mirksiukas.gif

-niolika metų iš eilės tuo labiau absurdiška kiekvieną dieną iš eilės gražintis prieš vyrą vien dėl jo tongue.gif o jūs juk jei nemaišau ir esate tas pavyzdys, kai treningai netrukdo, tai kažkaip nelabai ir supratau tą pasakymą tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 13, 22:42)
Ką reiškia "morališkai nepatinka"?
Privalo rūpintis savaitgaliais ar non stop + savaitgaliais? biggrin.gif

Na tiesiog nusiperki rūbą.. galbūt ir spalva tinka prie veido, prie turimų drabužių.. ir modelis tinka prie figūros, stiliaus ir t.t. žodžiu viskas gerai, nu bet kažkodėl guli spintoje nenešiojamas ir tiek.. ot kažkodėl nelimpa. Nežinau, gal man vienai taip būna tik 4u.gif

Visada rūpintis. Ir visada rūpinuosi. Per visus kartu gyvenimo metus tik paskutiniai trys mėnesiai buvo savaitėmis komandiruotėmis ir dar kokie 2-3 mėnesiai vėlyvo grįžimo. Pakeistas darbas sujaukė normalių žmonių gyvenimą, bet ilgai netruks. Dabar pavyzdžiui vėl susinormalizavo grafikas, o šią savaitę išvis atostogauja, tai va išsimiegojęs ir manęs atvažiuoja pasiimti, ir indus išplauna, ir šiukšles išneša, ir nuperka produktų vakarienei, ir lovą pakloja, ir kažko paprašytas padaro blush2.gif tai kodėl negaliu sakyti, kad privalau padaryti valgyti ar aplyginti, apskalbti? tongue.gif tuo labiau, kad nepadariusi valgyti priekaištų nesulaukiu, o išvažiuojam pasilepinti. Tada sakyčiau ir vaikams nuo kokių 16 metų jau nereikia nei valgyti daryti, nei rūbų skalbti, bet kažkodėl tai darome ir iki 25, ir iki 35 metų kartais tongue.gif
Atsakyti
Kokios diskusijos smile.gif Aš į jas nesivelsiu, tiesiog kasdien namie būdama ir treninginė,ir nepasidažius, kiekvieną vakarą iš savo vyro išgirstu tuos pačius žodžius "kokia tu man graži ir kaip aš tave myliu". Jūs manot, MB labai pastebi, kai aš pasidažau ar labiau pasipuošiu? Jei nepaklausiu "ar gražiai atrodau?", tai gal ir pastebės, gerai įsižiūrėjęs. Normalus jis pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 23:55)
-niolika metų iš eilės tuo labiau absurdiška kiekvieną dieną iš eilės gražintis prieš vyrą vien dėl jo  tongue.gif  o jūs juk jei nemaišau ir esate tas pavyzdys, kai treningai netrukdo, tai kažkaip nelabai ir supratau tą pasakymą  tongue.gif

trukdo trukdo, ne tik treningai, bet ir chalatas biggrin.gif, tai buvo mano pasisakymas i jusu "moteris privalo visada rupintis"... kas del "grazinimosi", tai jus kazkaip linkusi i karstutinumus, juk yra kazkoks vidurys tarp sedejimo namuose su spaklium, miniaku, aukstakulniais ir apsileidimo... as dazausi minimaliai, namuose retkarciais, taciau apranga man svarbi - jokiu nunesiotu, apsiburbuliavusiu ir spalviskai tarpusavy nederanciu, treningai ir chalatai nepageidautini taipogi biggrin.gif
o del nelimpanciu drabuziu, man jeigu jis neprilipo, tai nebus nesiojamas ir namie, tokius visad padovanoju kam patinka.
Kazkas lyg prase derinuku su pilka smile.gif ax.gif :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 13 gruodžio 2011 - 23:51