QUOTE(Shana @ 2011 12 13, 14:48)
O siaip gyvenant kartu manau su laiku itaka vienas kito garderobui tikrai daroma, bent pas mus ta pasebiu.
kaip manot?
Manau
Mūsų atveju gal jo didesnė įtaka man
Jei lankomės parduotuvėse kartu, kartais į kabiną atneša kažką, kam prieš tai esu pasakius griežtą NE "na vistiek jau persirenginėji" ir taip įsigijau vienus nuostabiai patogius laisvalaikio marškinius.
Dar vyras mane prilaiko nuo "brandos drabužių". Jei aš jau vis pagalvoju kaip netyčiom, pvz., naudojant senesnius drabužius, nesusikurti infantiliai atrodančių derinių - jam gražu viskas, bet kas, ką dėvėjau prieš 10 metų. Įskaitant ir plačias, nutrintas, nutąsytas žemaklynes kelnes
Beskaitydama Jūsų diskusijas, pagalvojau, kad būtent tokiu įvaizdžiu galėčiau "pasitempti" jo akyse. Turiu pripažinti, kad ir man pačiai patiktų
Žodžiu - kiekvienas pasiimam iš to, ką skaitome kažką sau
Dar apie treningus - tokių neturiu. Esama skirtų sportui, bet man, paauglystėje aktyviai maištavusiai prieš treningą kaip aprangą ne sportui - net mintis nekilo jų dėtis namuose. Bet spėju dar ir dėl to, kad jie nėra to naminio nešiojimo stiliaus, gryn sportui
QUOTE(kumiko @ 2011 12 13, 18:19)
jeigu jus mylite zmogu uz jo ISVAIZDA, tai laikinas dalykas ir viena diena gali dingti.Zmogus gali patekti i autoavarija (niekam to nelinkiu) ir po smegenu sutrenkimo pavirsti tik valgancia darzove.
Atleiskit, bet čia, mano akimis, viršūnių viršūnė ir pasisakymas visiškai ne į temą
QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 18:51)
Kodėl būtinai negražus, netinka? Mano naminiai rūbai dažniausiai tie, kurie visdar tinka ir patinka, bet vis nesusinešioja, o kiek gi galima tą patį nešioti viešumoje? O jei tinka ir spalva, ir modelis.. bet tiesiog morališkai nepatinka, tai nereiškia, kad su juo atrodai negražiai.
Ką reiškia "morališkai nepatinka"?
QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 20:31)
O vyrui vakarienę pagaminti, apskalbti, aplyginti ir kitaip pasirūpinti manau žmona privalo
<...>
o kai saviškį tris mėnesius matydavau tik savaitgaliais arba kasdien grįžtantį ~10val ir ~11val einantį miegoti, tai tikrai norisi savaitgalį padaryti kažką skanaus, masažą, kažkur išeiti.. bet galiu atidaryti duris ir nepasidažiusi su treningais
Privalo rūpintis savaitgaliais ar non stop + savaitgaliais?