QUOTE(Shana @ 2011 12 22, 12:12)
As aisku nezinau apie koki melynuma kalbam nei jusu tipo nepamenu
Kas darys tokią kapsulę - galiu perleisti šokoladinį diržą su turkio blynais
Gražus man, bet niekur nepriderinu.
QUOTE(Leticija @ 2011 12 22, 12:33)
daite, man ta Vs suknele tokia siaip sau. Esu turejus megztuka ir liemene susiauciama, tai vis atsivyniodavo, atsilapodavo man ten viskas, kol galiausiai prisiuvau ta atsilapojima per krutine. Daugiau i susiauciamus rubus net neziuriu.
Aha, man tas pats... Bijau susiaučiamų rūbų, matyt figūrai netinka, viskas atsilapoja
Turėjau pusvalanduką laiko, įlindau į Akropolį. Iki Reserved nespėjau nueit, reiks kitą dieną. Užstrigau Takko netikėtai, paėmiau samanų žalumo ploną megztuką už 20 Lt (medvilnė); paskui strigau New Yorker - paėmiau garstyčių geltonumo diržą už 3,90 Lt (ir net 60 proc odos)
Čia bus pavasario kapsulei - samanų, garstyčių ir matyt kokia beige dar
Dar pirkau teal spalvos blizgios medžiagos palaidinukę trumpom rankovėm, 35 Lt, viskozė, čia tipo puošnesnei žiemos kapsulei, po kardiganu pasivilkt... Maikutę už 3,90 Lt tą rūžavą irgi nugriebiau, skystalas baisus, bet už tokią kainą
Ir už 10 Lt vos vos storesnę, rusvą su rožėm paėmiau. Nusprendžiau kad aš garantuotai pavasaris, kai matavausi ryškias spalvas - pasaka tiesiog
O su murzinom spalvom iškart vidutinio amžiaus krizė ateina
Tiesa, tašę imu bobišką
Kaži prie bobiškos tašės sintetinės striukytės jau nebegaliu pirkt? Teks paltuką būtinai?
Matavausi ir paltukus, ir striukytes - yra fainų, ir tinka, ir nukainuota
(nu galėtų labiau nukainuoti, aišku). Bet visos - gryna sistetika. Striukytė sintetinė tai gal dar nieko, ane? O paltukas tai turbūt tuoj pavirstų skuduru?