O rūpintis rūpinuosi.. tik pirmiausia dėl savęs ir antras dalykas kuo įmanoma natūraliau.
O vyrui vakarienę pagaminti, apskalbti, aplyginti ir kitaip pasirūpinti manau žmona privalo žinau, kad vėl pasakys kažkuri "vyras ne invalidas", bet tai yra moters/žmonos pareiga. Vyras turi atitinkamų savo pareigų. O juk žmona vistiek yra ta namų židinio kurstytoja, rūpestinga, moteriška, o gal čia auklėjimas toks.. ką padarysi, bet visada sakysiu, kad moteris privalo tai daryti. Neprivalo tik tada, jeigu ji tampa tik tarnaite, nėra iš vyro pusės pagarbos, pagalbos ir t.t. Ir neprivalo jei ji pavargusi, serga ir panašiai.. Nejaugi mes išsidrėbsim prie televizoriaus, o jie lakstys aplink puodus, plaus grindis, virs mums ir vaikams valgyti? Kažkaip tokia ten ir moteris.. o kai saviškį tris mėnesius matydavau tik savaitgaliais arba kasdien grįžtantį ~10val ir ~11val einantį miegoti, tai tikrai norisi savaitgalį padaryti kažką skanaus, masažą, kažkur išeiti.. bet galiu atidaryti duris ir nepasidažiusi su treningais
bytte, 13 Gru 2011 - 21:24, para�ė:
bytte, 13 Gru 2011 - 21:24, para�ė:
Papildyta:
tęsiu vyrų kapsulės temą...
jei vyras nebenešioja marškinių ... tai vietoje jų reikėtų ką imt?
vienų ilgarankovių pavasariui ir net mųsų vasarai mažoka manau
o megztinio gal visai nereikia
man gaunasi jei bendra darbui ir po jo kasdienai:
džinsai tamsesni ir džinsai šviesesni + bridžai
užtraukiamas medvilninis bliuzonas, pora ilgarankovių maikių ir kokios 4 trumparankovės... marškinius paliksiu ramybėj, nes nežinau dėl ko nebenešioja.
Papildyta:
užtraukiamas medvilninis bliuzonas, pora ilgarankovių maikių ir kokios 4 trumparankovės... marškinius paliksiu ramybėj, nes nežinau dėl ko nebenešioja.
Maniškis nenešioja ir ilgarankovių maikių Pas jį tik trumparankovės, kai pasidaro šalta, ant viršaus bliuzonas/medvininis megztinis, kai dar šalčiau - vilnonis megztinis
Realiai gaunasi taip:
vasarai - 3 bridžai, 3 laisvalaikio kelnės medvilninės, 2 laisvalaikio kelnės lininės (sukirpimas kaip standartinių džinsų), keliolika maikučių trumpom rankovėm ir berankovių;
rudeniui/pavasariui - 3 džinsai, vėlyvą pavasarį ir ankstyvą rudenį eina į trasą 3 laisvalaikio medvilninės kelnės, bliuzonas, 4 medvilniniai megztiniai, 1 plonas vilnonis;
žiemai - slidininko kelnės, tie patys 3 džinsai iš rudens/pavasario, 6 stori vilnoniai megztiniai;
Batai po 2 poras kiekvienam sezonui ir 2 poros sportbačių; viršutiniai rūbai po 2 striukes kiekvienam sezonui; aksesuarai - koks penketas rankinių, keli akiniai nuo saulės, keli diržai, keli šilti šalikai, 2 kepurės, 2 poros pirštinių.
Išeigai - kostiumas, 2 marškiniai, 2 kaklaraiščiai. Buvo panaudota 2 kartus gyvenime
Bet čia pavyzdys ne kopijavimui, o koregavimui
bytte, 13 Gru 2011 - 20:24, para�ė:
bytte, 13 Gru 2011 - 20:24, paraÅ�Ä—: prašom ką nors iš šaltų prigesintų spalvų įmest ką nors iš pilka, tamsiai pika ir trečios kokios spalvos aš tai nemoku nei ieškot, nei iš polivore įdėt.
Papildyta:
Papildyta:
Realiai aš irgi nemoku ir ta kalėdinė spalva man visai netinka, bet taip gražu pažiūrėti..
Nežinau, nežinau.. įsimečiau ir aš į svarstymus apie jo kapsulę..
Aš tai imčiau džinsai šviesesni, bridžai ir kelnės (ne klasikinės visai, bet būna tokios gražios dabar..)
Mano bliuzonų nenešioja, ilgarankoves maikes keisčiau į visokius megztinukus (būna plonų), jeigu vasarai tai manau užtektų 2.
Maikės 4 pats tas.. aš dar pridėčiau 2 marškinukus, kuriuos galima nešioti vienus ir po megztinuku
Batai: šią vasarą turėjom tokius - šviesūs ale laisvalaikio/pusiau sportinio stiliaus prie tamsiai mėlynų džinsų, džinsinių bridžų ir languotų bridžų. Paprasti klasikiniai juodi prie tamsiai pilkų kelnių ir aišku tapkės
Shana, 13 Gru 2011 - 14:48, para�ė:
Shana, 13 Gru 2011 - 14:48, para�ė:
As irgi toki turiu, ryzkios spalvos, su katinais manau, nieko bendro su sportu neturi, todel treningais jo nevadinciau man treningai tai kelnes sportui
As irgi toki turiu, ryzkios spalvos, su katinais manau, nieko bendro su sportu neturi, todel treningais jo nevadinciau man treningai tai kelnes sportui
Tada mes cia visai nesusinekam, nes man bet kokios bent panasios i sportines kelnes, yra treningas. Tos veliurines irgi treningai
ir aksesuarus turi tik tokius specifinius, tik atitinkamiems atvejams, ir tai ... pora apyrankių, diržas... ir aišku beisbolkes jei jas aksesuarais vadint.
išeigai panašiai, pora kaklaraiščių, tik marškinių daugiau, be to pora švarkų... viso išeita keturis kartus
ilgarankovės seniau visada gulėdavo ramiai neliečiamos, bet šį rudenį kažkaip buvo naudojamos
o maikių pagalvojau bent septynių tai tikrai gal reikėtų jis gan greit suprakaituoja
Batų MB tai vasarai turi šiuo metu tris: sandalus, sportinius ir laisvalaikio batelius (tokie kaip sportiniai, bet batai)
dontstop, 13 Gru 2011 - 20:40, para�ė:
dontstop, 13 Gru 2011 - 20:40, paraÅ�Ä—: Bet čia pavyzdys ne kopijavimui, o koregavimui
Man pasirodė šio vyro kapsulė laaaabai didelė..
Dontstop kapsulę keisčiau taip:
Vasarai - 2 bridžai (džinsiniai ir medžiaginiai), 4 kelnės (laisvalaikio medvilninės/treningai, mėlyni džinsai, šviesūs džinsai, kelnės ne klasikinės, tačiau į tą pusę), 4-5 maikės, 2 megztinukai (ploni ar kažkas panašaus, bet bliuzonų nenešioja), 2 marškinukai.
Rudeniui/pavasariui - 3 kelnės (džinsai tamsūs ir kelnės iš vasaros kapsulės + dar vienos kelnės), 4 megztiniai.
Žiemai - 3 kelnės (iš rudens/pavasario kapsulės), 4 megztiniai (iš rudens/pavasario), 2 megztiniai (šilti).
Batai - po 1 porą, tik vasarą 3 poros (tapkės, šviesūs laisvalaikio/sportiniai, tamsūs klasikiniai).
Viršutiniai rūbai - striukė žiemai, striukė ansktyvam pavasariui/vėlyvam rudeniui, striukė ankstyvam rudeniui/vėlyvam pavasariui/šaltai vasarai.
Aksesuarai - nenešioja
Čia irgi koreguotinas sąrašas ir toks neegzistuoja, tik bandžiau jau susidaryti viziją, pastebėjimų ir pastabų labai laukiu tik realiai žinau, kad jau galiu braukti lauk 2 šiltus megztinius, kadangi maniškis karšto kraujo..
Išeigai neturim nei vieno kostiumo mirtinu atveju lenda į savo kažkokias kostiumines kelnes n metų senumo, į kurias vos šikną įkiša ir vaikšto kaip povas bet pabandyk tu jam pasakyti, kad reikia kostiumo..
ilgarankovės tik rudenį ir pavasarį tinkamos.
Shana, 13 Gru 2011 - 19:19, para�ė:
Shana, 13 Gru 2011 - 19:19, para�ė: Siuo atveju kalbejom apie namu apranga. Itariu dauguma forumo dalyviu manie bulviu neaugina
Nzn koks jusu vedybinis stazas, Byttes pvz toks jau rimtas, as tik link puses to tetraukiu. Butu idomu isgirsti nuomone pasiekus staza panasesni i Byttes
Nzn koks jusu vedybinis stazas, Byttes pvz toks jau rimtas, as tik link puses to tetraukiu. Butu idomu isgirsti nuomone pasiekus staza panasesni i Byttes
Gal as cia galeciau pasisakyti musu vedybinis stazas 11 metu Kaip jau sakiau, mum abiem treningai nera jokia problema namie, mum taip labai patogu ant sofu ir lovu gulineti ir siaip po namus trintis Ir apskritai, gyvenime tikrai yra daug didesniu problemu nei pvz. ar namie vaikstai su treningu, ar ne. Ir vyrai tikrai ne del treningu palieka. Man vyras su treningu neatrodo nei maziau patrauklus, nei maziau mylimas.
Papildyta:
dontstop, 13 Gru 2011 - 21:02, para�ė:
dontstop, 13 Gru 2011 - 21:02, paraÅ�Ä—: Tokia mamų su mažais vaikais kasdienybė
Nu kad nebutinai
Leticija, 13 Gru 2011 - 21:53, para�ė:
Leticija, 13 Gru 2011 - 21:53, para�ė: Tada mes cia visai nesusinekam, nes man bet kokios bent panasios i sportines kelnes, yra treningas. Tos veliurines irgi treningai
tai ir sakiau treningai kad būna namams ir spotavimui. Šiaip ant tų veliūrinių tai net rašo kad naminės kelnės, ne sportinės. Kažkaip neįsivaizduoju kaip su jomis sportuot
O čia kaip supratau daug maž visos daugumoje su treningais po namus ir vaikšto. Tik va aš su tympom ir pasirodo dar melynesne, ir kai kurios su džinsais, kaip kurioms patogu.
melynesne, 13 Gru 2011 - 22:07, para�ė:
melynesne, 13 Gru 2011 - 22:07, paraÅ�Ä—: Man pasirodė šio vyro kapsulė laaaabai didelė..
Vasarai - 2 bridžai (džinsiniai ir medžiaginiai), 4 kelnės (laisvalaikio medvilninės/treningai, mėlyni džinsai, šviesūs džinsai, kelnės ne klasikinės, tačiau į tą pusę), 4-5 maikės, 2 megztinukai (ploni ar kažkas panašaus, bet bliuzonų nenešioja), 2 marškinukai.
Rudeniui/pavasariui - 3 kelnės (džinsai tamsūs ir kelnės iš vasaros kapsulės + dar vienos kelnės), 4 megztiniai.
Žiemai - 3 kelnės (iš rudens/pavasario kapsulės), 4 megztiniai (iš rudens/pavasario), 2 megztiniai (šilti).
Batai - po 1 porą, tik vasarą 3 poros (tapkės, šviesūs laisvalaikio/sportiniai, tamsūs klasikiniai).
Viršutiniai rūbai - striukė žiemai, striukė ansktyvam pavasariui/vėlyvam rudeniui, striukė ankstyvam rudeniui/vėlyvam pavasariui/šaltai vasarai.
Nemažai, ir čia tik laisvalaikiui. Aš ir manau, kad galima mažinti kiekius
Aš kaip ir su viskuo sutinku teorijoj, tik mano vyras iškart brokytų džinsus vasarai, sako, karšta jam. Ir džinsinių bridžų nesugebėjau įsiūlyt savo laiku Maikių tai mažai 4 - 5 Tiek neužtektų net savaitgaliui kur išvažiuoti. Nekalbant apie ilgesnę kelionę
Dėl vienos poros batų sezonui Skaitosi, kad negalima tų pačių batų avėti ilgiau, nei 3 dienas iš eilės, dėl higienos ir ilgaamžiškumo. Ką apie tai manot ir ar kas nors bandė išsiversti tik su viena pora?
O del vyro... jis iseiginem dienom megsta gera pusdieni su chalatu pravaikscioti, nezinau kodel bet mane tai veikia nerviskai , su treningais man atrodo isvis keistai, gerai, kad nemegsta, turbut cia man atsiliepia studentavimo laikais neisdildoma ispudi palikes treninginiu kauno berniuku stiliukas