Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 12 22, 12:16)
Esu pirkus is LaSenzos, visiskai medvilnines, labai gerai nesiojasi, labai smagios, tiesa ne spec sportines, bet labai gero siuvimo modeliai, man ir sportui tinka. Tiesa siemet to modelio nera, ziurineju vis, jei vel kazka panasaus paleis, butinai pirksiu.

LaSenza brangoka man, o dar ir ne spec sportui...
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 12 22, 10:56)
As cia paleidau. 4u.gif kaip tai  niekam ? Ar buvote panoramos  reserved parduotuveje ? matete kokie  plakatai su nuolaidomis iskabinti ? mano drauge 3 drabuzius su nuolaida nusipirko. ax.gif

donstop is Kauno, ir pas ,us nera Panoramos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 22, 11:18)
LaSenza brangoka man, o dar ir ne spec sportui...

Per ispardavima pirkau - 5 funtus butent sita. Bet tokios kainos turbut tik puslapy buna. Zinok ne spec sportine bet laiko geriau ne kai kurios sportines, labai geras kazkoks pasiuvimas. As vis ziurineju, galvoju jei butu vel tas modelis tai ir po 20 dar 2 nusipirkciau, bet nera. unsure.gif

Dontstop o ruda sokolado ziemoms tinka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 22 gruodžio 2011 - 11:23
QUOTE(Leticija @ 2011 12 22, 12:19)
donstop is Kauno, ir pas ,us nera Panoramos  biggrin.gif

Tai plakatai ir Kaune kabo, kad 50 %, bet pas mus tikrai ne viskas nukainota. Aš labai paskubom žiūrėjau ir nemačiau nei vieno perpus nukainuoto rūbo, bet be abejo, jų galėjo būti. Bet ne visi, nes kelis sijonus mačiau po 90 ir kelias sukneles po 119 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 22, 11:15)
Nagi nagi, labai įdomu būtų pažiūrėti  smile.gif  Aš planuoju pavasariui daryti mini kapsulytę šokolado - turkio - žalia  ax.gif

O kokios spalvos rankine ir batai bus? ax.gif

Shana, man irgi idomu paziuret tavo kapsule bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 12 22, 11:25)
Shana, man irgi idomu paziuret tavo kapsule  bigsmile.gif

pioneer.gif pioneer.gif
pasistengsiu kita savaite nes turbut visai arba beveik nedirbsiu smile.gif
Man va su batais biski problema, nes turiu tokius kaip taupe ir juodus, o kapsule rudai/tealine, bet jau nesiryzau pirkti, nes juodi buvo per ispardavima pavasari pirkti, kai dar nebuvau tiek apsisvietus doh.gif Taupe isipaiso graziai, o juodi taip puse velnio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 22 gruodžio 2011 - 11:29
QUOTE(lauryna @ 2011 12 22, 10:56)
As cia paleidau. 4u.gif kaip tai  niekam ? Ar buvote panoramos  reserved parduotuveje ? matete kokie  plakatai su nuolaidomis iskabinti ? mano drauge 3 drabuzius su nuolaida nusipirko. ax.gif

Visų pirma plakatai dar nieko nereiškia, jie darosi sau reklamą, kaip ir ta pati esmė "Viskas nuo 17.90", tai dažniausiai vistiek ten kabės trys rūbai už 17.90, o visi kiti po 29.90 ir daugiau. Ir nuolaidas jie daro po truputį, ištraukia senas kolekcijas, ištraukia visdar per senus išpardavimus nukainuotas ir neparduotas prekes, poto nukainuoja neperkamas ir užsigulinčias prekes, likučius. Padaro mažą nuolaidą, visdar niekas neperka, vėl mažina ir t.t. Gal ir sulauksim daugiau, bet kaip žinau tikrai nieko gražaus ir nerasiu. Gražūs ir perkami daiktai nukainuojami nežymiai, nebent lieka tik kažkoks dydis, dažniausiai tai būna L, XL unsure.gif
Dar priklauso nuo finansų, reserved su nuolaida dabar dar daugiausia ~60Lt. Aš nepirkčiau.

QUOTE(Agneškė @ 2011 12 22, 11:05)
Nuolaidos reserved parduotuvėje tai tikrai prasidėjo, nes striukės kurios kainavo po 300 Lt, dabar kainuoja po 139 Lt, ir taip labai daug megztuku už 49 Lt. Nuolaidos tikrai jau prasidėjo  thumbup.gif

Nei vieno reserved nukainuoto megztuko už 50Lt nepirkčiau, striukių nežiūrėjau, nes neaktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 22, 12:22)
Per ispardavima pirkau  - 5 funtus butent sita. Bet tokios kainos turbut tik puslapy buna. Zinok ne spec sportine bet laiko geriau ne kai kurios sportines, labai geras kazkoks pasiuvimas. As vis ziurineju, galvoju jei butu vel tas modelis tai ir po 20 dar 2 nusipirkciau, bet nera. unsure.gif

Dontstop o ruda sokolado ziemoms tinka? g.gif

Po 5 funtus - kita kalba smile.gif O koks ten modelis?

Radau Osinkoje, žiemos temoje, kad tinka tokia tamsi tamsi juodojo šokolado ruda, net beveik juoda. Buvo ir nuotraukų įdėta, maždaug tokia:

user posted image user posted image

O idėja gimė pamačius tokį megztuką:

user posted image

Siūlus jau turiu, tik intarpai ryškesni bus. Turkio spalvos kardiganą turiu, žalią topą turiu, toliau ieškosiu tamsiai rudos apačios ir gal kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 22, 11:24)
Tai plakatai ir Kaune kabo, kad 50 %, bet pas mus tikrai ne viskas nukainota. Aš labai paskubom žiūrėjau ir nemačiau nei vieno perpus nukainuoto rūbo, bet be abejo, jų galėjo būti. Bet ne visi, nes kelis sijonus mačiau po 90 ir kelias sukneles po 119  ax.gif

Tai neesme, butent ka as ziurinejau viskas buvo nukainuota. bigsmile.gif Tai ir paskleidziua ganda. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 22, 11:14)
Labai kategoriškai pareikšta  smile.gif
Aš sportui renkuosi tik medvilnę, išskyrus sportines liemenėles. Jei tik rasčiau medvilnines sportines liemenėles - visam laikui atsisakyčiau sintetikos. Nes man sintetika + prakaitas (kas neišvengiama sportuojant) = alergija  sad.gif

Geros kokybės medvilninius rūbus visai nesunkiai randu, pvz, Terranovoje, po 10 - 30 lt  ax.gif  4u.gif

Gal ir kategoriškai, bet todėl, kad šitą sritį išmanau tongue.gif alergiškiems žmonėms žinoma išvis sunkiau, jiems mažai kas tinka. Bambuko nebandėt? 4u.gif
Terranovoje senai buvau, pas juos labai didelis šlamštas kokybės atžvilgiu buvo bent jau prieš gerus 6 metus, todėl kažkaip ir nebekyla kojos ten užeiti daugiau blush2.gif
Atsakyti
Vis dar galvoju, ar pirkti tą suknelę iš VS. unsure.gif Kiek mokėtumėt už tokią suknelę? mirksiukas.gif

Tingiu, bet, jaučiu, reiks save dar į keletą parduotuvių išsitempti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 12 22, 12:25)
O kokios spalvos rankine ir batai bus?  ax.gif

Galvoju apie mėlyną ir neutralias spalvas - taupe, beige ir pan 4u.gif
Atsakyti