Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2011 12 22, 00:48)
Ilgis tai man krieušei tinkamas atrodo drinks_cheers.gif
Mano tokia:

Man irgi atrodo tinkamas.
Graži.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 21, 21:50)
Man biškį vidurio amžiaus krizė, labai bijau bobiškai atrodyt biggrin.gif

Lengvai atsikvėpiau - ne aš viena šiuo metu išgyvenu tokią krizę biggrin.gif
QUOTE(melynesne @ 2011 12 21, 22:39)
o ar galiu paklausti kur jus tokias nesiojate?  4u.gif  Na jos paprastai juk buna visai paprastos, medvilnines maikes, dazniausiai ir panasios i tysaliukus, kaip visose parduotuvese, nes 100% medvilne. Man siaip idomu, nes as tokiu tai prisiperku tik sportui, i gamta, po kazkuo, bet su vienomis tokiomis tai daugiau niekur pasirodyti nedristu  ax.gif

Aš tokias nešioju visur, nes maikėms pripažįstu tik 100 % medvilnę griežtai. Visur tai: į darbą, į lauką, į gamtą, į keliones, į parduotuves, vaiką vedu į darželį ir tt Smagiukės maikutės matosi veik permatomos, tokios greitai tįsta. Bet už 3,90 imčiau, negaila greit išmesti. Storesnės man laiko 2 vasaras, paskui arba parduodu (vadinasi, jos būna dar geram stovy, nematyti nešiojimo) arba atiduodu mamai, ir ji tampo dar porą vasarų. Maikes aš nešioju tik vasarą.

Štai pavyzdžiai iš mano garderobo.

Į gamtą
user posted image

Į miestą
user posted image

Į darbą
user posted image

QUOTE(daite @ 2011 12 22, 00:01)
Norėčiau suknelės, kaip Jums šita?

Labai gražus modelis 4u.gif
QUOTE(melynesne @ 2011 12 22, 00:35)
O man iskirptes grazu, bet visu pirma TIK ant vidutines krutines, ne ant mazos ir ne ant didesnes. Antras dalykas vienareiksmiskai tik vasara, ankstyva rudeni, velyva pavasari, kitaip ieina i tu juokingu sarasa, nesvarbu kaip galbut joms butu silta. Trecia tik tai leidzianciomis aplinkybemis, o ne dirbant mokymosi istaigose, viesose vietose kur aptarnaujami klientai ir yra kazkoks bendravimas, konatktas su jais ir aisku ne kazkokiuose jau oficialiuose darbuose ir pareigose tongue.gif

Pritariu, ypač dėl krūtinės dydžio drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 12 22, 00:15)
Bet su ja buna per karsta, o tada staigiai patampa per salta, nesuprantu  schmoll.gif

Štai ką reiškia sintetika ax.gif Kai šilta - po ja šuntam, kai šalta - ji nė velnio nešildo.
Atsakyti
As tai ne tiek bijau bobiskai atrodyt, bet apskritai matau labai mazai man patinkanciu drabuziu, nes man viskas negrazu paprastai buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Persiprasau, o jus ne per anksti de to subobejimo pradedat pergyventi? tongue.gif

Sian pirma kart spalvotai issidaziau akis i darba, zaliai, Dontstop itaka biggrin.gif tai ainu vis pasiziureti i veidrodi lotuliukas.gif
O is tikro tai turiu jum pasakyti, kad geras dalykas ta kapsule - dabar jau sakyciau turi dgmz pilna rudai-teal'nine/zalsva, patogumas neispasakytas, visada ryte YRA ka apsirengti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 12 21, 19:55)
Jūs tiek rašot...aš net nespėju sugeneruoti, ką čia pasakius, o jau reikia skaityti  biggrin.gif
Man Dontstop padėjo su tipu...bet vat pradėjau žiūrinėti spalvas, kurios priskiriamos tipui ir nebesu tikra, nes atrodo, kad ne visos tinka. Galit kas atsiųsti prisijungimą prie to albumėlio? Noriu ir į kitas pažiūrėti ir save parodyt, kad pasakytumėte, kas aš esu  flirt.gif

P.S. Šiandien New York pirkau Fishbone maikutes po 3,90  bigsmile.gif O ėjau tik pižamą MB pirkti  doh.gif

Ir kas antį apie nuolaidas reserved paleido? Ten ne tik, kad ne viskam 50 proc. man pasirodė panašiau į niekam  g.gif

As cia paleidau. 4u.gif kaip tai niekam ? Ar buvote panoramos reserved parduotuveje ? matete kokie plakatai su nuolaidomis iskabinti ? mano drauge 3 drabuzius su nuolaida nusipirko. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 22 gruodžio 2011 - 11:04
QUOTE(lauryna @ 2011 12 22, 11:56)
As cia paleidau. 4u.gif kaip tai i niekam ? Ar buvote panoramos  reserved parduotuveje ? matete kokie  plakatai su nuolaidomis iskabinti ? mano drauge 3 drabuzius su nuolaida nusipirko. ax.gif

Nuolaidos reserved parduotuvėje tai tikrai prasidėjo, nes striukės kurios kainavo po 300 Lt, dabar kainuoja po 139 Lt, ir taip labai daug megztuku už 49 Lt. Nuolaidos tikrai jau prasidėjo thumbup.gif
Papildyta:
Ačiū dontstop už straipsniukus įmestus, tikrai labai geri biggrin.gif tik dabar reikia viska suvirškinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 22, 10:53)
Persiprasau, o jus ne per anksti de to subobejimo pradedat pergyventi? tongue.gif

Sian pirma kart spalvotai issidaziau akis i darba, zaliai, Dontstop itaka biggrin.gif tai ainu vis pasiziureti i veidrodi lotuliukas.gif
O is tikro tai turiu jum pasakyti, kad geras dalykas ta kapsule - dabar jau sakyciau turi dgmz pilna rudai-teal'nine/zalsva, patogumas neispasakytas, visada ryte YRA ka apsirengti thumbup.gif

Gerai tau, kai gyveni kur silta. biggrin.gif Yra lengviau kazka susikomplektuoti.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 22, 08:56)
Aš tokias nešioju visur, nes maikėms pripažįstu tik 100 % medvilnę griežtai. Visur tai: į darbą, į lauką, į gamtą, į keliones, į parduotuves, vaiką vedu į darželį ir tt Smagiukės maikutės matosi veik permatomos, tokios greitai tįsta. Bet už 3,90 imčiau, negaila greit išmesti. Storesnės man laiko 2 vasaras, paskui arba parduodu (vadinasi, jos būna dar geram stovy, nematyti nešiojimo) arba atiduodu mamai, ir ji tampo dar porą vasarų. Maikes aš nešioju tik vasarą.

Štai ką reiškia sintetika  ax.gif Kai šilta - po ja šuntam, kai šalta - ji nė velnio nešildo.

Jūsų parodytos visų pirma yra šiek tiek įdomesnės, nei visai paprastos paprastos vienspalvės ir atrodo standesnės medžiagos, ne tokie tysaliukai. Rodytos yra labai skystos, beformės, greit išsitasys, bet kaip minėjau man tokias ir už 17Lt nebūna gaila pasiimt sportui, gamtai 4u.gif

Ten striukė.. ir ne ta nauja minėta su sinteponu unsure.gif ta su sinteponu dar šildo, kiek ilgai bus matyti. O ana su liemenės tipo įsiūtu kailiuku, bet vistiek nenormali schmoll.gif
Apie striukių kokybę ne itin nusimanau, bet šiaip paprasti viršutiniai drabužiai su trupučiu sintetikos yra dažniausiai geri, priklausomai su kuo maišyta ir kiek sudaro, galima rasti ir 100% sintetinių gerų, nes yra nauji apdirbimai ir tikrai nebesijaučia, kad sintetika. Pavyzdžiui sportui rūbai turi būti tik su sintetika ir ne kitaip. 100% medvilnės rūbai dažniausiai yra prasti, retai kada rasi tikrai standžias ir geras tokias medžiagas pas mus, o balti skalbiniai turi polinkį gelsti, pilkėti greičiau. Išvis viskozė yra kokybiškesnė nei medvilnė.
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 22, 12:09)
Pavyzdžiui sportui rūbai turi būti tik su sintetika ir ne kitaip.

Labai kategoriškai pareikšta smile.gif
Aš sportui renkuosi tik medvilnę, išskyrus sportines liemenėles. Jei tik rasčiau medvilnines sportines liemenėles - visam laikui atsisakyčiau sintetikos. Nes man sintetika + prakaitas (kas neišvengiama sportuojant) = alergija sad.gif

Geros kokybės medvilninius rūbus visai nesunkiai randu, pvz, Terranovoje, po 10 - 30 lt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 12 22, 11:06)
Gerai tau, kai gyveni kur silta. biggrin.gif Yra lengviau kazka susikomplektuoti.

is tikro tai ilgokai uztrukau, pavasaro pradejau cia aktyviai dometis, sviestis, po to atejo etapas, kada labai praretinau drabuziu spinta, ryzausi atsikratyti to, kas "ne mano", dabar bebaigiu suformuoti kaip sakau pirmaja is anksto apgalvota kapsule. Nemazai uztruko biggrin.gif
Aisku mano kapsule nera tokia punktais surasyta kaip Dontstop, bet tikrai labai graziai visas susideliojo, kai jau zinojau, ko reikia. Tik paieskos uztruko ax.gif
Turiu beveik viska nufotkinta, truksta kokiu 3 daiktu ir akcesuaru, gal va turesiu daug laisvadieniu dabar, tai prisiruosiu ir idesiu jusu teismui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 22, 12:14)

Turiu beveik viska nufotkinta, truksta kokiu 3 daiktu ir akcesuaru, gal va turesiu daug laisvadieniu dabar, tai prisiruosiu ir idesiu jusu teismui 4u.gif

Nagi nagi, labai įdomu būtų pažiūrėti smile.gif Aš planuoju pavasariui daryti mini kapsulytę šokolado - turkio - žalia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 22, 11:14)
. Jei tik rasčiau medvilnines sportines liemenėles - visam laikui atsisakyčiau sintetikos. Nes man sintetika + prakaitas (kas neišvengiama sportuojant) = alergija  sad.gif

Esu pirkus is LaSenzos, visiskai medvilnines, labai gerai nesiojasi, labai smagios, tiesa ne spec sportines, bet labai gero siuvimo modeliai, man ir sportui tinka. Tiesa siemet to modelio nera, ziurineju vis, jei vel kazka panasaus paleis, butinai pirksiu.
Atsakyti