QUOTE(manjana @ 2011 12 21, 21:50)
Man biškį vidurio amžiaus krizė, labai bijau bobiškai atrodyt
Lengvai atsikvėpiau - ne aš viena šiuo metu išgyvenu tokią krizę
QUOTE(melynesne @ 2011 12 21, 22:39)
o ar galiu paklausti kur jus tokias nesiojate?
Na jos paprastai juk buna visai paprastos, medvilnines maikes, dazniausiai ir panasios i tysaliukus, kaip visose parduotuvese, nes 100% medvilne. Man siaip idomu, nes as tokiu tai prisiperku tik sportui, i gamta, po kazkuo, bet su vienomis tokiomis tai daugiau niekur pasirodyti nedristu
Aš tokias nešioju visur, nes maikėms pripažįstu tik 100 % medvilnę griežtai. Visur tai: į darbą, į lauką, į gamtą, į keliones, į parduotuves, vaiką vedu į darželį ir tt Smagiukės maikutės matosi veik permatomos, tokios greitai tįsta. Bet už 3,90 imčiau, negaila greit išmesti. Storesnės man laiko 2 vasaras, paskui arba parduodu (vadinasi, jos būna dar geram stovy, nematyti nešiojimo) arba atiduodu mamai, ir ji tampo dar porą vasarų. Maikes aš nešioju tik vasarą.
Štai pavyzdžiai iš mano garderobo.
Į gamtą
Į miestą
Į darbą
QUOTE(daite @ 2011 12 22, 00:01)
Norėčiau suknelės, kaip Jums šita?
Labai gražus modelis
QUOTE(melynesne @ 2011 12 22, 00:35)
O man iskirptes grazu, bet visu pirma TIK ant vidutines krutines, ne ant mazos ir ne ant didesnes. Antras dalykas vienareiksmiskai tik vasara, ankstyva rudeni, velyva pavasari, kitaip ieina i tu juokingu sarasa, nesvarbu kaip galbut joms butu silta. Trecia tik tai leidzianciomis aplinkybemis, o ne dirbant mokymosi istaigose, viesose vietose kur aptarnaujami klientai ir yra kazkoks bendravimas, konatktas su jais ir aisku ne kazkokiuose jau oficialiuose darbuose ir pareigose
Pritariu, ypač dėl krūtinės dydžio
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 12 22, 00:15)
Bet su ja buna per karsta, o tada staigiai patampa per salta, nesuprantu
Štai ką reiškia sintetika
Kai šilta - po ja šuntam, kai šalta - ji nė velnio nešildo.