Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(smaggiuke @ 2011 12 21, 22:47)

Atsakiau jau?  biggrin.gif

Aciu, jauciu net paimsiu po namus tasyt jei dar rasiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau suknelės, kaip Jums šita?

user posted image

Pardavėja sako, kad realiai ji šokoladinės spalvos, o nuotrauka neatitinka kokybės.
Atsakyti
Cia matyti tos pukines pukinems tada nelygios.. as kazkaip pukine tai tik stora ir silta isivaizduoju (nebutinai musta kvadraciukais). Nes kitokiu pukiniu pati nesu turejusi ir neteko netycia paciupineti mastau.gif Dabar vaikstau jau su savo "ziemine" sinteponine.. supratusi, kad ji tikrai ne ziemine lotuliukas.gif tai pats tas, iki keliu ir siaip dar nesalta. Nu zodziu isbandysiu iki kiek datrauksiu su ja ir kitamet zinosiu cool.gif bet kokiu atveju turbut teks kenteti salti arba traukti savo bais atsibodusia tikra pukine, nes antros pirkti tai neturesiu jau uz ka lotuliukas.gif

bytte, as irgi turiu panasu nevykusi pirkini. Striuke trumpa, pirkta tipo rudeniui, nesioti po lietpalciu, odiniu ir kitu plonu striukyciu iki ziemos. Bet su ja buna per karsta, o tada staigiai patampa per salta, nesuprantu schmoll.gif

Papildyta:
daite, man tai daili tongue.gif pats modelis grazus. Tik neiziuriu detales tamsiai tamsiai rudos ar juodos, jeigu juodos, tai man vistik negrazu butu su rudu. Nu man dar ilgis atrodo per ilgas ir saltam rudeniui/ziemai iskirpte per didele, bet galima uzsideti berankove maikute po apacia. Zodziu imciau wub.gif o kokia cia sudetis medziagos?
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 12 21, 22:47)
Kaip ir žadėjau, rodau maikutes po 3,90  biggrin.gif  Sudėtis 100 proc. medvilnė. Rožinė sesei, pilka bus miegui ar vasarai visokiems pasibūvimams gamtoje, sodyboje ir pan. Su gelėm po švarkeliu, megztuku ar viena vasarą prie šortų ar džinsų. Atsiprašau už foto kokybę...bet tokiu paros metu nelabai kas gaunasi.

Nu labai simpatiškos maikutės drinks_cheers.gif

QUOTE(daite @ 2011 12 21, 23:01)
Norėčiau suknelės, kaip Jums šita?

Man graži, bet dėl iškirptės bijočiau nesimatavus pirkt.

Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 22, 00:15)
daite, man tai daili  tongue.gif  pats modelis grazus. Tik neiziuriu detales tamsiai tamsiai rudos ar juodos, jeigu juodos, tai man vistik negrazu butu su rudu. Nu man dar ilgis atrodo per ilgas ir saltam rudeniui/ziemai iskirpte per didele, bet galima uzsideti berankove maikute po apacia. Zodziu imciau  wub.gif  o kokia cia sudetis medziagos?

Kid moher/ naylor ir dar kažkas.

QUOTE(manjana @ 2011 12 22, 00:19)

Man graži, bet dėl iškirptės bijočiau  nesimatavus pirkt.

Dėl iškirptės dar užklausiau pardavėjos.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 12 21, 22:57)
Aciu, jauciu net paimsiu po namus tasyt jei dar rasiu 4u.gif  4u.gif

Tokios ne itin kokybiškos, bet gera mintis po namus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2011 12 21, 23:24)
Kid moher/ naylor ir dar kažkas.
Dėl iškirptės dar užklausiau pardavėjos.

Na, jei VS, iškirptė BUS biggrin.gif Aš ir kai vieną pirkau, klausiau, sako normali, ir pamatavo lyg, bet gavusi ir apsirengusi išsižiojau unsure.gif na, vyrams gerai vakarėliuose, o man jau nejauku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 22, 00:26)
Na, jei VS, iškirptė BUS biggrin.gif Aš ir kai vieną pirkau, klausiau, sako normali, ir pamatavo lyg, bet gavusi ir apsirengusi išsižiojau unsure.gif na, vyrams gerai vakarėliuose, o man jau nejauku lotuliukas.gif

Vieną VS suknelę turiu, tai ji su nemenka iškirpte, o po tokia gal ir maikutė tiktų, jei iškirptė didesnė, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 21, 23:26)

Man atrodo tos iškirptės labai nuo figūros priklauso - ant vienos atrodo visai nieko, ant kitos - jau visai nepadoriai smile.gif Iš nuotraukos aišku, kad iškirptė yra tikrai - tai dėl to ir bijočiau nesimatavus, velniai žino kaip apsirengus atrodytų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2011 12 21, 23:31)
Vieną VS suknelę turiu, tai ji su nemenka iškirpte, o po tokia gal ir maikutė tiktų, jei iškirptė didesnė, kaip manot?

Šiaip tiktų, bet pvz man tai būna kad aš paskui niekur nerandu tinkamų maikučių, ir kabo spintoj nenešiojamas drabužis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 12 21, 23:31)

Po tokia storesne tai taip. Mano tai plonos medžiagos balinė, tai maikutė nelabai. Bet dėl to nejaukumo ir dar dėl to, kad jau mane su ja matė, vis tiek ieškosiu nėriniuotos apatinės maikutės, kad atrodytų kitaip, nes planuoju per naujus vilktis.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 21, 23:26)
Tokios ne itin kokybiškos, bet gera mintis po namus bigsmile.gif
Papildyta:

O man iskirptes grazu, bet visu pirma TIK ant vidutines krutines, ne ant mazos ir ne ant didesnes. Antras dalykas vienareiksmiskai tik vasara, ankstyva rudeni, velyva pavasari, kitaip ieina i tu juokingu sarasa, nesvarbu kaip galbut joms butu silta. Trecia tik tai leidzianciomis aplinkybemis, o ne dirbant mokymosi istaigose, viesose vietose kur aptarnaujami klientai ir yra kazkoks bendravimas, konatktas su jais ir aisku ne kazkokiuose jau oficialiuose darbuose ir pareigose tongue.gif
bet po tokia as juk mielai apsirengciau dar sokolado spalvos bliuske ant petnesu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 22, 00:33)
Po tokia storesne tai taip. Mano tai plonos medžiagos balinė, tai maikutė nelabai. Bet dėl to nejaukumo ir dar dėl to, kad jau mane su ja matė, vis tiek ieškosiu nėriniuotos apatinės maikutės, kad atrodytų kitaip, nes planuoju per naujus vilktis.

O koks tamstos suknelės modeliukas?

Beje, šios suknelės detalės juodos ir man būtų tiek keliais/ šiek tiek už kelių kažkur.

Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 12 21, 23:38)
O koks tamstos suknelės modeliukas?

Beje, šios suknelės detalės juodos ir man būtų tiek keliais/ šiek tiek už kelių kažkur.

Ilgis tai man krieušei tinkamas atrodo drinks_cheers.gif
Mano tokia:
user posted image
Atsakyti