Cia matyti tos pukines pukinems tada nelygios.. as kazkaip pukine tai tik stora ir silta isivaizduoju (nebutinai musta kvadraciukais). Nes kitokiu pukiniu pati nesu turejusi ir neteko netycia paciupineti
Dabar vaikstau jau su savo "ziemine" sinteponine.. supratusi, kad ji tikrai ne ziemine
tai pats tas, iki keliu ir siaip dar nesalta. Nu zodziu isbandysiu iki kiek datrauksiu su ja ir kitamet zinosiu
bet kokiu atveju turbut teks kenteti salti arba traukti savo bais atsibodusia tikra pukine, nes antros pirkti tai neturesiu jau uz ka
bytte, as irgi turiu panasu nevykusi pirkini. Striuke trumpa, pirkta tipo rudeniui, nesioti po lietpalciu, odiniu ir kitu plonu striukyciu iki ziemos. Bet su ja buna per karsta, o tada staigiai patampa per salta, nesuprantu
Papildyta:daite, man tai daili
pats modelis grazus. Tik neiziuriu detales tamsiai tamsiai rudos ar juodos, jeigu juodos, tai man vistik negrazu butu su rudu. Nu man dar ilgis atrodo per ilgas ir saltam rudeniui/ziemai iskirpte per didele, bet galima uzsideti berankove maikute po apacia. Zodziu imciau
o kokia cia sudetis medziagos?