Manjana, o gal pabandykit papasakot kokie Jūsų pagrindiniai "laukiniai" rūbai? Tiks prie visko?
QUOTE(melynesne @ 2011 12 21, 20:01)
tai nieks ir neisime, kazkur turbut yra labai senose temose
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 21, 21:00)
Manjana, o gal pabandykit papasakot kokie Jūsų pagrindiniai "laukiniai" rūbai? Tiks prie visko?
Aaa, čia tašė būtų pagrinde prie pavasarinės kapsulės, kurios kol kas praktiškai visai neturiu Planuoju šviesų (smėlio/beige ar kažko panašaus) paltuką/striukytę - vat bėda ta, kad pati dar neapsisprendžiau, ko man reikia Žinau tik spalvą ir kokio šiltumo turi būti, o modelio neįsivaizduoju, tikiuosi kad parduotuvėj ATEIS NUŠVITIMAS
Dar pavasariui/rudeniui turiu rudą/šokoladinį lietpaltį
kažkas panašaus -
http://images3.every...ench-coat_1.jpg
ir juodą vilnonį paltuką.
kažkas tokio:
http://cdn.is.bluefl...o...&height=408
Žiemai turiu ryžą ilgą paltą (tamsesnį už tašes), bet prie jo manau ir nenešiočiau.
QUOTE(dontstop @ 2011 12 21, 20:14)
Man ir po 17,90 tinka
o ar galiu paklausti kur jus tokias nesiojate? Na jos paprastai juk buna visai paprastos, medvilnines maikes, dazniausiai ir panasios i tysaliukus, kaip visose parduotuvese, nes 100% medvilne. Man siaip idomu, nes as tokiu tai prisiperku tik sportui, i gamta, po kazkuo, bet su vienomis tokiomis tai daugiau niekur pasirodyti nedristu
QUOTE(Malena @ 2011 12 21, 20:29)
Sinteponines ziemai per saltos, nebent visa ziema butu kaip dabar.
nu blyn.. ieskojau ziemines striukes, aisku pukines, nors nusisauk nieko grazaus neradau, o cia tokia grazi, tokia grazi dar pardavejos pasiklausiau suabejojusi ar cia tikrai ziemine, ka gi ji man daugiau ir besakys kaip visada.. kadangi buvo labai grazi, tai ir patikejau pagalvojau, kad ir vyrui siemet pardaveja lygiai taip pat "ziemine" sinteponine "silta, labai silta" isiule
QUOTE(smaggiuke @ 2011 12 21, 20:35)
Jos plonos, lengvos maikučių medžiagos (kas ten būna medvilnė, trikotažas?).
Manyciau tai bus 100% medvilne kaip ir 90% visu maikiu LT parduotuvese, zodziu medziaga prasta, bet pati irgi nevengiu tokiu iki 18Lt prisipirkt
QUOTE(manjana @ 2011 12 21, 20:50)
Man tai irgi ne bobiška atrodo, bet ką aš žinau Man biškį vidurio amžiaus krizė, labai bijau bobiškai atrodyt Nu reikia rytoj naujom akim pažiūrėt, katra čia gražesnė vis tik.
Va kokia madinga ir ne bobiška
Va kokia madinga ir ne bobiška
Tikrai ne bobiska imkit tik sita, ir ne jokia kita aisku man spalva nepatinka, bet pats modelis grazus, pilka ar kokia nude ir as pajamciau
QUOTE(Leticija @ 2011 12 21, 21:29)
tai nieks ir neisime, kazkur turbut yra labai senose temose
Gal tada neistrigo, o gal jau ir pamirsau, nes senai senai skaiciaus senas temas kazkodel uzsifiksavo, kad daugumos paveiksliuku jau ten neberode
QUOTE(manjana @ 2011 12 21, 19:11)
Kaip ir nusprendžiau ketvirtą tašę imt, tai vyras išvadino bobiška Ar tikrai bobiška?
Neeee, dabar tokios madingos Man jinai nereali, ne tik prie klasikinių ar darbinių drabužių, bet ir prie džinsų ar kitų...
Einu įsigilinti į dontstop įdėtą informaciją.
Beje, dontstop, aš irgi su vyru paprastai, bet kartais taip užveikia jis mane, kaip vaikas pradeda elgtis: jau einam, gana, jau važiuojam
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 12 21, 21:39)
o ar galiu paklausti kur jus tokias nesiojate? Na jos paprastai juk buna visai paprastos, medvilnines maikes, dazniausiai ir panasios i tysaliukus, kaip visose parduotuvese, nes 100% medvilne. Man siaip idomu, nes as tokiu tai prisiperku tik sportui, i gamta, po kazkuo, bet su vienomis tokiomis tai daugiau niekur pasirodyti nedristu
Aš maikutes irgi perku paprastai nebrangias, iki 30 Lt maždaug, GAP, Laredoute, Otto, visos geros kokybės, siūlės puikios. Nešioju po kardiganais, vasarą ir vienas ant džinsų (turiu porą baltų, vieną juodą, vieną rožinę). Dar perku kelias įdomesnes maikutes, su raštais ir pan., tada iki 50 Lt: Only, Next).
QUOTE(groovy @ 2011 12 21, 21:51)
Neeee, dabar tokios madingos Man jinai nereali, ne tik prie klasikinių ar darbinių drabužių, bet ir prie džinsų ar kitų...
QUOTE(manjana @ 2011 12 21, 20:50)
Vistiek bobiska atrodo
QUOTE(melynesne @ 2011 12 21, 21:39)
nu blyn.. ieskojau ziemines striukes, aisku pukines, nors nusisauk nieko grazaus neradau, o cia tokia grazi, tokia grazi dar pardavejos pasiklausiau suabejojusi ar cia tikrai ziemine, ka gi ji man daugiau ir besakys kaip visada.. kadangi buvo labai grazi, tai ir patikejau pagalvojau, kad ir vyrui siemet pardaveja lygiai taip pat "ziemine" sinteponine "silta, labai silta" isiule
Nelabai tinkamas metas ieskot pukines, nes dabar ju nesiojimo metas
Smagiuke, taip ir neatsakete i mano klausima.
QUOTE(groovy @ 2011 12 21, 21:51)
Aš maikutes irgi perku paprastai nebrangias, iki 30 Lt maždaug, GAP, Laredoute, Otto, visos geros kokybės, siūlės puikios. Nešioju po kardiganais, vasarą ir vienas ant džinsų (turiu porą baltų, vieną juodą, vieną rožinę). Dar perku kelias įdomesnes maikutes, su raštais ir pan., tada iki 50 Lt: Only, Next).
Na 100% medvilne nera gerai, jos labai tasios ir siaip is paziuros jau matosi skystos, iskart vaizda prastina, tai niekada nebuvo super medziaga, ne apie siules kalba man tai brangoka uz maikutes iki 50Lt, tai vienspalves po apacia ir sportui, dar kazkam vat imu tokias po 10,15, max 20Lt. Visokiu su uzrasais, pamarginimais irgi po 15,20, max 30Lt. Vienspalviu, bet siaip kazkokiu idomesniu isvis beveik nerandu
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2011 12 21, 22:12)
Nelabai tinkamas metas ieskot pukines, nes dabar ju nesiojimo metas
Nu nesioti tai man dar anksti.. nepykit, bet man juokingai atrodo kai jau sulenda prie nulines temperaturos ar keliu minusu i ziemines artilerijas o ieskojimo metas tai geras, ta prasme, kad dabar ju sezonas ir ju daug, pasirinkimas platus, tik nuolaidu prasme gal netinkamas, bet striukiu deja neperku per nuolaidas, vistik islieka tendencija, kad nukainuoja tik neperkamas prekes arba likucius, kai likes vienas, du dydziai, neperkamos spalvos, modeliai ir t.t. (sakykit ka norit, bet pati dirbau parduotuvese rubu ir ta zinau), o as noriu visada grazios striukes
QUOTE(melynesne @ 2011 12 21, 22:18)
Nu nesioti tai man dar anksti.. nepykit, bet man juokingai atrodo kai jau sulenda prie nulines temperaturos ar keliu minusu i ziemines artilerijas o ieskojimo metas tai geras, ta prasme, kad dabar ju sezonas ir ju daug, pasirinkimas platus, tik nuolaidu prasme gal netinkamas, bet striukiu deja neperku per nuolaidas, vistik islieka tendencija, kad nukainuoja tik neperkamas prekes arba likucius, kai likes vienas, du dydziai, neperkamos spalvos, modeliai ir t.t. (sakykit ka norit, bet pati dirbau parduotuvese rubu ir ta zinau), o as noriu visada grazios striukes
Turiu dvi, i ziemine dar nesulindau Dabar nesiojama mazyte, patogi.Pirkau rugpjuti, kai tik ju uzveze, rinkausi is daug, issirinkau graziausia. Del ziemines artilerijos labai pritariu, ypac juokingai kai per lietu su pukinem vaiksto
QUOTE(melynesne @ 2011 12 21, 22:18)
Na 100% medvilne nera gerai, jos labai tasios ir siaip is paziuros jau matosi skystos, iskart vaizda prastina, tai niekada nebuvo super medziaga, ne apie siules kalba
Nu nesioti tai man dar anksti.. nepykit, bet man juokingai atrodo kai jau sulenda prie nulines temperaturos ar keliu minusu i ziemines artilerijas
Nu nesioti tai man dar anksti.. nepykit, bet man juokingai atrodo kai jau sulenda prie nulines temperaturos ar keliu minusu i ziemines artilerijas
Medvilnė medvilnei nelygu, priklausomai nuo jos kokybės ir apdirbimo dažnai būna keli procentai elastano dar.
Aš su pūkine vaikštau, kai ne su paltu, tik ji ne tokia, kaip galbūt įsivaizduojama, ne kvadratėliais išmušta ir ne tokia jau ir pripūsta
Aš su pūkiniu paltu vaikštau (nes neturiu daugiau su kuo), bet jis plonas... man praėjusę žiema su juo per šalta buvo, o dabar per karšta žiauriai (netikęs pirkinys). O pas dukra tai išvis tokia plonytė pukinukė, net neįtarsi kad tokia. Žiema su ja neina, šalta jai. Vyro tai sintetinė, nežinau tiksliai kaip vadinasi kamšalo medžiaga, plius pamušalas mikropluošto, bet tikrai šilta ir nestora. Niekaip nesulaukia kada jam bus nekaršta su ja eit. Sūnui kažkokę tai tipo neprapučiama nupirkau, tai visai "popierinė"... tik jam visada karšta, tai net neįsivaizduoju kokio ji šiltumo. Jis pas mane iki dabar po striuke tik apsivilkęs ilgarankovėm maikėm vaikšto... ką žinau...
Aš tai zaros paltukais susižavėjau, kažin kokia ten jų kokybė norėčiau tokio ne žiemos speigams.
Aš tai zaros paltukais susižavėjau, kažin kokia ten jų kokybė norėčiau tokio ne žiemos speigams.
Kaip ir žadėjau, rodau maikutes po 3,90 Sudėtis 100 proc. medvilnė. Rožinė sesei, pilka bus miegui ar vasarai visokiems pasibūvimams gamtoje, sodyboje ir pan. Su gelėm po švarkeliu, megztuku ar viena vasarą prie šortų ar džinsų. Atsiprašau už foto kokybę...bet tokiu paros metu nelabai kas gaunasi.
Papildyta:
Atsakiau jau?
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2011 12 21, 22:12)
Smagiuke, taip ir neatsakete i mano klausima.
Atsakiau jau?