Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(manjana @ 2011 12 21, 16:01)
Dar pora tašių parodau ir reiks išsirinkti smile.gif
http://img01.taobaoc...3;734408682.jpg[/
user posted image

Man paskutinioji tik tongue.gif o ir siaip visai daili ir ne bobiska unsure.gif

QUOTE(daite @ 2011 12 21, 16:23)
Ieškojau ir maudymuko, bet kadangi ne sezonas, tai nieko irgi neradau.  verysad.gif

As irgi ieskau, jei rasit KUR, praneskit tongue.gif

QUOTE(Shana @ 2011 12 21, 16:25)
Taigi specializuotuose apatiniu pvz parduotuvese maudymuku visad yra smile.gif

bet ten brangus visais sezonu laikais, o cia ekonomiskas garderobas ir siaip man taupymo rezimas tongue.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 12 21, 17:54)
Rodziau ir as, ir Shana, ir Loxxy,  ir groovy berods savo kapsules, tik kas veliau prisijungia sitoj temoj, lieka nemaciusios  tongue.gif o del kiekvieno naujo zmogaus kelioti, tai gal tiek to  biggrin.gif bet tai nereiskia, kad mes neturim kapsuliu  nono.gif Cia nebent tik dontstop turi tiek kantrybes  biggrin.gif

Persiprasau, kapsules turi dontstop, Shana, Loxx, groovy ir Leticija biggrin.gif visos kitos dar tik stengiasi.. lotuliukas.gif
ot tai nereik isimt, tegu ir buna, kad visos pavepsotu tongue.gif

Buvau ir as parduotuvese, keliose, greit atsibodo. nieko gero, tai va tokie ispudziai. Tik pedkelnemis intensyviai susidomejau.. neapsisprendziu ar 300denu tokias storas storas ar 60den, ir isvis ar pedkelnes ar leginsus jamti, akcija 20Lt daugmaz beveik visur rolleyes.gif

Dar vienas klausimas: ar tipo ziemine arba tikrai ziemine striuke su sinteponu tikrai yra pakankamai silta ir tinkama ziemai? Kazkaip siandien susimasciau ar nesusivomiau tokia nusipirkusi ziemai ir as nesalsiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(smaggiuke @ 2011 12 21, 19:55)
Ir kas antį apie nuolaidas reserved paleido? Ten ne tik, kad ne viskam 50 proc. man pasirodė panašiau į niekam  g.gif

dontstop, bet cia ne antis tongue.gif pati siandien buvau, jie patys apsikabine visur kur imanoma iskabomis 50%, bet realiai as irgi ju niekam nemaciau. Sijonai nukainuoti iki 50-80Lt. Dauguma aisku po 80Lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 21 gruodžio 2011 - 20:01
QUOTE(smaggiuke @ 2011 12 21, 20:55)

P.S. Šiandien New York pirkau Fishbone maikutes po 3,90  bigsmile.gif O ėjau tik pižamą MB pirkti  doh.gif

Ne nu doh.gif man reikia į NY doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 21, 20:05)
Ne nu  doh.gif  man reikia į NY  doh.gif

Bet nuolaidos tikrai ne viskam, reikia gerai padirbėti, kol surandi "rate", kur viskas po 17,90 maikutes po 3,90 biggrin.gif
Atsakyti
As NY tokiu nemaciau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 12 21, 19:55)

P.S. Šiandien New York pirkau Fishbone maikutes po 3,90  bigsmile.gif O ėjau tik pižamą MB pirkti  doh.gif

Ir kas antį apie nuolaidas reserved paleido? Ten ne tik, kad ne viskam 50 proc. man pasirodė panašiau į niekam  g.gif

Dar nespėjau iki Reserved nusigauti, o jau sužinojau, kad ir neverta - gera šita tema biggrin.gif

Tiesa odiniam rankinukam iš Korėjos (čia tas ketvirtas būtų) irgi 35-40 proc nuolaida, jei kam reikia ax.gif (dėl ko irgi sunku apsispręst, ar čia imt pigesnį be nuolaidos, ar brangesnį, bet už tai su didele nuolaida biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 12 21, 21:10)
Bet nuolaidos tikrai ne viskam, reikia gerai padirbėti, kol surandi "rate", kur viskas po 17,90 maikutes po 3,90  biggrin.gif

Man ir po 17,90 tinka ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
O kaip atrodo tos maikutes po 3.90lt??

Sinteponines ziemai per saltos, nebent visa ziema butu kaip dabar.

manjana, paskutine rankine nelabai. Si jau tikrai bobiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 12 21, 20:29)
O kaip atrodo tos maikutes po 3.90lt??
Sinteponines ziemai per saltos, nebent visa ziema butu kaip dabar.

nežinau, kas yra sinteponas unsure.gif jei sintetika, tai jos nėra sintetinės. Jos plonos, lengvos maikučių medžiagos (kas ten būna medvilnė, trikotažas?).

Galėsiu įmesti foto, jei nepamiršiu grįžus namo nufotkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Rankinė tikria ne bobiška unsure.gif Na, žinoma, su atitinkamais drabužiais ją tokią tikrai galima padaryti, bet aš labiau matyčiau su "smart casual" ir niekaip ne bobišką..
O tokios formos kiek suprantu gana populiaros, mados ratas sukasi, sukasi, sukasi vis sugrįždamas ten, kur jau buvo smile.gif

Manjana, gal galima nuorodą pas tą brangų korėjietį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 12 21, 21:35)
nežinau, kas yra sinteponas  unsure.gif jei sintetika, tai jos nėra sintetinės. Jos plonos, lengvos maikučių medžiagos (kas ten būna medvilnė, trikotažas?).

Galėsiu įmesti foto, jei nepamiršiu grįžus namo nufotkinti  mirksiukas.gif

čia melynesa klausė ar striukės sintiponinės neperšaltos biggrin.gif . sintiponas tai toks baltas pukis, pagalvės kartais būna tokios, striukės dar kartais, ir baldai minkštinami su juo irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 21, 20:42)

aaaa lotuliukas.gif dabar jau žinau, kas tai yra. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 21, 20:41)
Rankinė tikria ne bobiška  unsure.gif  Na, žinoma, su atitinkamais drabužiais ją tokią tikrai galima padaryti, bet aš labiau matyčiau su "smart casual" ir niekaip ne bobišką..
O tokios formos kiek suprantu gana populiaros, mados ratas sukasi, sukasi, sukasi vis sugrįždamas ten, kur jau buvo smile.gif

Manjana, gal galima nuorodą pas tą brangų korėjietį? biggrin.gif

Va čia tos tašės http://stores.ebay.c...d=p4634.c0.m309

Man tai irgi ne bobiška atrodo, bet ką aš žinau g.gif Man biškį vidurio amžiaus krizė, labai bijau bobiškai atrodyt biggrin.gif Nu reikia rytoj naujom akim pažiūrėt, katra čia gražesnė vis tik.

Va kokia madinga ir ne bobiška smile.gif

user posted image
Atsakyti