QUOTE(manjana @ 2011 12 21, 16:01)
Man paskutinioji tik o ir siaip visai daili ir ne bobiska
QUOTE(daite @ 2011 12 21, 16:23)
Ieškojau ir maudymuko, bet kadangi ne sezonas, tai nieko irgi neradau.
As irgi ieskau, jei rasit KUR, praneskit
QUOTE(Shana @ 2011 12 21, 16:25)
Taigi specializuotuose apatiniu pvz parduotuvese maudymuku visad yra
bet ten brangus visais sezonu laikais, o cia ekonomiskas garderobas ir siaip man taupymo rezimas
QUOTE(Leticija @ 2011 12 21, 17:54)
Rodziau ir as, ir Shana, ir Loxxy, ir groovy berods savo kapsules, tik kas veliau prisijungia sitoj temoj, lieka nemaciusios o del kiekvieno naujo zmogaus kelioti, tai gal tiek to bet tai nereiskia, kad mes neturim kapsuliu Cia nebent tik dontstop turi tiek kantrybes
Persiprasau, kapsules turi dontstop, Shana, Loxx, groovy ir Leticija visos kitos dar tik stengiasi..
ot tai nereik isimt, tegu ir buna, kad visos pavepsotu
Buvau ir as parduotuvese, keliose, greit atsibodo. nieko gero, tai va tokie ispudziai. Tik pedkelnemis intensyviai susidomejau.. neapsisprendziu ar 300denu tokias storas storas ar 60den, ir isvis ar pedkelnes ar leginsus jamti, akcija 20Lt daugmaz beveik visur
Dar vienas klausimas: ar tipo ziemine arba tikrai ziemine striuke su sinteponu tikrai yra pakankamai silta ir tinkama ziemai? Kazkaip siandien susimasciau ar nesusivomiau tokia nusipirkusi ziemai ir as nesalsiu
Papildyta:
QUOTE(smaggiuke @ 2011 12 21, 19:55)
Ir kas antį apie nuolaidas reserved paleido? Ten ne tik, kad ne viskam 50 proc. man pasirodė panašiau į niekam
dontstop, bet cia ne antis pati siandien buvau, jie patys apsikabine visur kur imanoma iskabomis 50%, bet realiai as irgi ju niekam nemaciau. Sijonai nukainuoti iki 50-80Lt. Dauguma aisku po 80Lt