Man netamsios rozines labai labai pjaunasi su juoda.
Gal kas galetu trumpai isversti dontstop ikelta straipsni?
QUOTE(Malena @ 2011 12 21, 19:52)
Aš pati ir išversiu Tuoj
QUOTE(dontstop @ 2011 12 21, 19:41)
Daite, o tas vakarėlis bus pirtelėje ar kaip?
Viešbuty išnuomavo pirtį su jacuzzi. Tai maudymuko kaip ir reiktų. Nors po Naujų reiks susimąstyti apie savo išvaizdą.
Dontstop, jei vertinti pagal kapsules ir pagal bendravima, tai susidaro skirtingas jusu vidinio pasaulio vaizdas Beje, abu vaizdai gerietiski
Gerai, nors redkarciais, o tai itikesim jusu neissenkama kantrybe
Man irgi.
Dontstop, labai idomus straipsnis, labai aiskus destymas
QUOTE(Leticija @ 2011 12 21, 17:54)
Rodziau ir as, ir Shana, ir Loxxy, ir groovy berods savo kapsules, tik kas veliau prisijungia sitoj temoj, lieka nemaciusios o del kiekvieno naujo zmogaus kelioti, tai gal tiek to bet tai nereiskia, kad mes neturim kapsuliu Cia nebent tik dontstop turi tiek kantrybes
QUOTE(dontstop @ 2011 12 21, 18:41)
Pirmiausia, 150 - ąjį kartą paburbėsiu, kad rankinės ir batų vienoda spalva yra stiliaus klaida Antrą, paburbėsiu, kad juodi batai su rankine nederės prie likusių rūbų, jei nebus bent kokios smulkios juodos detalės.
Gerai, nors redkarciais, o tai itikesim jusu neissenkama kantrybe
QUOTE(Malena @ 2011 12 21, 18:52)
Man irgi.
Dontstop, labai idomus straipsnis, labai aiskus destymas
Kaip ir nusprendžiau ketvirtą tašę imt, tai vyras išvadino bobiška Ar tikrai bobiška?
Taigi, pirmiausia - tai yra 3 serijos apie kapsules dalis. Verta paiūrėti pirmas dalis, bent paveiksliukus. Keliu nuorodas:
1 dalis
2 dalis
4 dalis - kaip parinkti švarkus ir striukes
3 daly kalba eina apie šalikėlius.
Pats paprasčiausiais būdas įvesti į kapsulę printus arba faktūras - papildyti ją šalikėliais. Tokiu būdu galima:
įvesti ryškų akcentą
palaikyti vieną iš komplekto spalvų
įvesti į ryškų komplektą papildomą spalvą, raštą arba faktūrą
Buvo paprastas derinys
O dabar su šaliku
Analogiškai:
Tokiu būdu mes išrinkome šalikėlius, derančius prie tam tikrų komplektų. Tačiau mes turime išrinkti šalikėlius, derančius prie visos kapsulės. Kaip tai padaryti.
Pirmiausia išrinksime šalikėlį, kuris dera prie visų komplektų, bet išsiskiria faktūra:
Papildyta:
Vieną variantą turim. Dabar bandysim šaliką su printu:
Ir šis šalikas tiko prie visų komplektų. Dabar pabandysim priderinti faktūrinį šaliką prie sudėtingesnio komplekto:
Jis žiūrisi neblogai, tačiau ne idealiai. Norint išrinkti šalikėlį prie šito komplekto, reikia turėti omeny:
maikutės raštus
kardigano mezgimo raštus
ryškią maikutės spalvą
Kaip matom, šalikėlis su panašiais užrašais, kaip ant maikutės, ir su taškeliais maikutės spalvos tinka mum labiau:
Prie šito komplekto bandysim pridėti kitus šalikus:
Žalias žiūrisi neblogai, bet prie jo prašosi kiti žali akcentai. kitas šalikėlis tiko.
Toliau:
Nesiderina šaliko ir maikės raštai.
1 dalis
2 dalis
4 dalis - kaip parinkti švarkus ir striukes
3 daly kalba eina apie šalikėlius.
Pats paprasčiausiais būdas įvesti į kapsulę printus arba faktūras - papildyti ją šalikėliais. Tokiu būdu galima:
įvesti ryškų akcentą
palaikyti vieną iš komplekto spalvų
įvesti į ryškų komplektą papildomą spalvą, raštą arba faktūrą
Buvo paprastas derinys
O dabar su šaliku
Analogiškai:
Tokiu būdu mes išrinkome šalikėlius, derančius prie tam tikrų komplektų. Tačiau mes turime išrinkti šalikėlius, derančius prie visos kapsulės. Kaip tai padaryti.
Pirmiausia išrinksime šalikėlį, kuris dera prie visų komplektų, bet išsiskiria faktūra:
Papildyta:
Vieną variantą turim. Dabar bandysim šaliką su printu:
Ir šis šalikas tiko prie visų komplektų. Dabar pabandysim priderinti faktūrinį šaliką prie sudėtingesnio komplekto:
Jis žiūrisi neblogai, tačiau ne idealiai. Norint išrinkti šalikėlį prie šito komplekto, reikia turėti omeny:
maikutės raštus
kardigano mezgimo raštus
ryškią maikutės spalvą
Kaip matom, šalikėlis su panašiais užrašais, kaip ant maikutės, ir su taškeliais maikutės spalvos tinka mum labiau:
Prie šito komplekto bandysim pridėti kitus šalikus:
Žalias žiūrisi neblogai, bet prie jo prašosi kiti žali akcentai. kitas šalikėlis tiko.
Toliau:
Nesiderina šaliko ir maikės raštai.
QUOTE(manjana @ 2011 12 21, 19:11)
Kaip ir nusprendžiau ketvirtą tašę imt, tai vyras išvadino bobiška Ar tikrai bobiška?
Na, tokia jau link bobiskumo biski Bet dar ziurint prie kokiu rubu bus nesiojama, jei prie klasikiniu, tai ok as manau.
O čia viskas dera:
Tokiu būdu mes matuojam kiekvieną šaliką prie kiekvieno kapsulės komplekto, pvz:
Ar reikia siekti to, kad kiekvienas šalikas derėtų prie visų komplektų? Ir taip, ir ne. Gerai, jeigu dera prie visko, bet neverta atsisakyti idomaus aksesuaro, jei jis nesiderina su viskuo idealiai. Jeigu šalikėlis dera su didžiąja kapsulės dalimi, jį verta pasilikti.
Papildyta:
Nors tiek gerai
Tokiu būdu mes matuojam kiekvieną šaliką prie kiekvieno kapsulės komplekto, pvz:
Ar reikia siekti to, kad kiekvienas šalikas derėtų prie visų komplektų? Ir taip, ir ne. Gerai, jeigu dera prie visko, bet neverta atsisakyti idomaus aksesuaro, jei jis nesiderina su viskuo idealiai. Jeigu šalikėlis dera su didžiąja kapsulės dalimi, jį verta pasilikti.
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 21, 20:10)
Nors tiek gerai
QUOTE(Leticija @ 2011 12 21, 19:17)
Na, tokia jau link bobiskumo biski Bet dar ziurint prie kokiu rubu bus nesiojama, jei prie klasikiniu, tai ok as manau.
O man tai tokia net labai darbine
Beje, Leticija, ikeliau derinukus pagal reikalavima Jei ka
QUOTE(Leticija @ 2011 12 21, 19:17)
Ne, kol kas tikrai ne prie klasikinių rūbų (nenešioju tokių kol kas Tada matyt imsiu pirmą vis tik, ir pigesnė
Jūs tiek rašot...aš net nespėju sugeneruoti, ką čia pasakius, o jau reikia skaityti
Man Dontstop padėjo su tipu...bet vat pradėjau žiūrinėti spalvas, kurios priskiriamos tipui ir nebesu tikra, nes atrodo, kad ne visos tinka. Galit kas atsiųsti prisijungimą prie to albumėlio? Noriu ir į kitas pažiūrėti ir save parodyt, kad pasakytumėte, kas aš esu
P.S. Šiandien New York pirkau Fishbone maikutes po 3,90 O ėjau tik pižamą MB pirkti
Ir kas antį apie nuolaidas reserved paleido? Ten ne tik, kad ne viskam 50 proc. man pasirodė panašiau į niekam
Man Dontstop padėjo su tipu...bet vat pradėjau žiūrinėti spalvas, kurios priskiriamos tipui ir nebesu tikra, nes atrodo, kad ne visos tinka. Galit kas atsiųsti prisijungimą prie to albumėlio? Noriu ir į kitas pažiūrėti ir save parodyt, kad pasakytumėte, kas aš esu
P.S. Šiandien New York pirkau Fishbone maikutes po 3,90 O ėjau tik pižamą MB pirkti
Ir kas antį apie nuolaidas reserved paleido? Ten ne tik, kad ne viskam 50 proc. man pasirodė panašiau į niekam